Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkospppw3w

Jak nie wysusze wlosow suszarka, to sa beznadziejne! Czy ktos tak ma?

Polecane posty

ładne te loki, ale wdać że to nie tylko zasługa tych termoloków tylko stylisty... moje włosy tak by nie wyglądały, oj nie.

Gość wkospppw3w
Biedronka zrozum ze to nie chodzi o dobry skret!Wlosy sa po prostu beznadziejne jak ich nie wyszussze, przylegaja do skory sa nijakie, jakby niemyte. Nikt mi nie wmowi ze mam ich nie suszyc bo probowala i to nic nie dalo!!! Suszarka jest nieunikniona niestety.

Ale jak termoloki zakręcisz na czubku głowy, to ci odbija od skóry głowy i nie będą przyklapniete... tylko to chyba dosyc droga rzecz jest..

no jak masz przyklapnięte do skóry to te termoloki tu pomogą... o matko..zrozumcie, że ona odbijają włos od skóry.. jak by były wymodelowane.. :/ jak Ci schną tak jak je zostawisz uczesane przy skórze to nie dziw się że tak wysychają... to normalne..

Mi się już nie kręcą od głowy tylko od połowy. Także nawet jak prostuje to czasem od połowy bo po prostowaniu od skóry głowy też wyglądają nie bardzo :P Ale mówię że ta pantene aqua light dużo daje, włosy są leciutkie i świeżutkie :D he, he

Gość ja też suszę suszarką
z dwóch powodów: po pierwsze gdybym nie wysuszyła to miałabym siano na głowi - każdy włos w innym kierunku! A po drugie - jakbym pochodziła z mokrą głową, to przeziębiłabym się od razu. Ale jakoś nie mam poniszczonych włosów od suszenia, odżywek używam rzadko, raz w tygodniu nakładam jakąś maseczkę (najczęściej wax, "błoto Afryki Bielendy", lub robię sama z jajka i miodu).

Gość wkospppw3w
Dobra wklejmy zdjecia swoich wlosow. Tak proponuje zrobixc. I ocenimy je. Ja zaraz wkleje. Termolokow nie zamierzam uzywac bo to zajmie mi duzo czasu - nie mam czasu nma takie rzeczy..

no i oczywiście kosmetyki do kręconych... :) są różne specyfiki.. ja mam swoje proste jak druty a miałam żel który skręca włos plus dyfuzor i miałam szopę :P ach..co za czasy.. czerwone włosy i asymetrycznie upięta szopa.... poważnie.. bez lokówki ze swoich prostych robiłam loki..tylko za pomocą dyfuzora i tego żelu..

Gość 678987678909876
a masz jakis filmik jak dyfuzor uzywac?;p mam w dwoch suszarkach ale to nie dziala:p msm krecone i umiem z nich zrobic dobry skret jak same wyschna ale to trwa troche i na drugi dzien juz nie sa takie ladne a po suszarce moge 2- 3dni nie myc ale jakby z dyfuzroem szybko szlo to byloby fajnie:p zeby chociaz je podsuszyc nie psujac efektu

Gość 678987678909876
chodze do fryzjerkiktora moiw ze krecone sa fe:p i zawsze kup wosk i prostuj:p

Biedronka Oczywiście,że tak a czemu pytasz? Mi fryzjerka poleciła właśnie dyfuzor, ale jak ona mi zrobiła tym dyfuzorem włosy to i tak mi się nie podobało.

Gość poke poke
ja z kolei jak wysuszę to mam na łbie tragedię, a też mam kręcone. jedyny mój problem jest taki, że im dłuższe tym mniej się kręcą, teraz mam za łopatki i połowa pofalowana, połowa pokręcona :(

wiecie co...ja nie wiem... chodzicie od fryzjera i nikt wam nie pokazał jak macie dbać o kręcony włosy ?? ja zawsze pokazuje klientkom.. pokazuje im jak mają zawijać włosy, jak suszyć dyfuzorem.. czego używać.. na pewno nie każe prostować..chyba, że klientka sama chce... zawsze są zadowolone z efektu i jak przychodzą to zawsze mają ułożone ładnie tak jak im kazałam dbać.. nawet przy zwykłym ścięciu włosów często pokazuję im różne techniki suszenia ich włosów..

wysuszyć na dyfuzor a wysuszyć na dyfuzor to jest różnica.. nie ważne.. może wysuszyła Ci inaczej niż powinna.. skoro Ci się nie podobają takie, to na wałki :P he he

Gość 678987678909876
no moja fryzjerkasuper mi suszy wlosy ale ja nie mam godziny dziennnie:p jak mam u niej sszyc to jestem chora:p owsiki w dupie i nie moge wysiedziec nauczykam sie podobnnie ale o wiele szybciej

Ja jak chodziłam na próbne fryzury do ślubu to myślałam, że fryzjerkę zabiję, robiła mi takie cuda na głowie, że myślałam, że chyba specjalne bo mnie nie lubi :( 2 tygodnie przed ślubem napisałam jej sms'a że do niej już więcej nie przyjdę :D

he he :D no u fryzjera trzeba się wysiedzieć... ja znam większość osób które to lubią.. moje stałe klientki przychodzą i pija kawę, gadają.. i tak 3 razy w tyg nie raz.. :D ja lubię kontakt z fajnymi klientkami.. i mogę pracować z chęcią jak takowe przychodzą.. gorzej już z tymi zgorzkniałymi..dobrze, że u mnie mało takich :D wczoraj to się jedna babka popłakała ze śmiechu :P

Gość kiedyś pokręcona
A propos kręconych włosów, czy któraś ma taki problem, że miała istne kędziory na głowie, potem zaczęła prostować i prostowała dobre kilka lat, a teraz jak chce wrócić do kędziorków to ma na głowie właściwie nic? Kiedyś miałam śliczne, pokręcone włosy, ale na siłę chciałam się upiększać. Teraz jak zrozumiałam, że proste mi po prostu nie pasują to i tak budzę się z włosami, które są pofalowane co najwyżej. Żadne odżywki nie pomagają, mogę je tylko męczyć wałkami i lokówką jedynie. Czy to jest normalne, żeby z kędziorów zrobił się jakiś pofalowany busz? :(

kiedyś pokręcona tak ot j est normalne.. miałam dwie klientki... młode dziewczyny..jak jeszcze byłam na praktykach.. obie przez 3 lata moich praktyk z mocnego skrętu zrobiły im się proste..takie siano..masakra...