Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkospppw3w

Jak nie wysusze wlosow suszarka, to sa beznadziejne! Czy ktos tak ma?

Polecane posty

Gość kiedyś pokręcona
No właśnie, jaki człowiek był głupi za młodu to ja pierdolę :o

wtedy była moda na wycinanie boku.. maszynką.. :/ i obie prostowały po 2 razy w tyg.. na siłę ale proste musiały być... swoją drogą..ciekawe czemu teraz w tv te łby se wygalają... to było modne jak miałam 16 lat.. sama miałam wygolone.. a teraz mam 22 i moim zdaniem wygląda to obciachowo i niekobieco..tragedia..

kiedyś pokręcona Tak,moja siostra tak miała. Miała kręcone a teraz proste jak druty ale też zniszczone. Ja prostuję o wiele, wiele dłużej od niej ale mi się tak nie zrobiło.

może jakbyś ścięła na krótko i starała się skręcać to by odzyskały swój kształt.. często po porodzie włosy zmieniają swoją strukturę.. albo się prostują albo skręcają..

ogólnie kobieta się zmienia po porodzie..nie zawsze, ale zmianie ulega tez nasza figura.. często pojawia się wcięcie w talii.. powiększają biodra i pupa się uwypukla.. :) jest dla mnie szansa :D hehehehe na mój chudy tyłek :D

Gość wkospppw3w
Ja nie uwazam ich za super bo nie pasuja do mojej twarzy ;(((

a ja mam lokowane i nigdy ich nie suszę :) po myciu szamponem do włosów lokowanych nakładam tylko jedwab i zostawiam włosy do wyschnięcia. gdybym suszyła je suszarką to dopiero byłaby tragedia :/