Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość [Randkowicz]

Co sie dzieje z dzisiejszymi dziewczynami?

Polecane posty

Gość nikita890
< randkowicz> rozumiem że mozesz nie mieć czasu na takie poszukiwanie. Ale jeżeli szukasz naprawde wartościowej dziewczyny to poczekaj trochę, podejrzewam że bardzo niedawno rozpadł sie Twój związek... Życie nie jest takie łatwe... a jeżeli chodzi o randki przez internt to może poszukaj odpowiedniej strony do tego, typu e-darling hehe, może są jakieś strony poświecone jakimś twoim zainteresowaniom? Ja nigdy przez internet nikogo nie szukałam więc jestem zielona

Gość blblablabla++++++++++++
ludzie zrozumcie kazdy ma inny charakter jeden szuka dziwki inny cnotki dlatego uwzazamz e warto sie podpasowywac pod charakter zeby sie pozniej nie mile nie rozczarowac

Gość Małoszka
Bo Wy faceci to macie jednak nasrane w tych głowach. Jakaś laska przede mną super to napisała. Wasze myślenie sprowadza sie do jednego: Laska sie maluje dba o siebie- jest super seksi atrakcyjna Facet zapuszczony-facet prawdziwy, bo ten co o siebie dba to pedzio Facet majacy 150 dup na koncie to casanova, kobieta majaca na koncie 5 facetow to dziwka i tyle. facet zdradzajacy to facet z naturalnymi popedami, zawinil instynkt, kobieta zdradzajaca to kur*** i szmata, co ja zaswedziala piczocha. Laski nie sa glupie. Nie dadza sie pompowac.

Witam, mam 18 lat i podobny problem... wielu facetów myśli tylko o jednym i nie może uwierzyć, że jestem dziewicą. Nie miałam nawet chłopaka. Czy coś ze mną jest nie tak?

Gość po raz kolejny facet
sam napisałeś "Te, ktore przykuwaja moja uwage, sa zajete" czyli zwracasz uwagę na określony typ dziewczyn, określony typ urody...i pewnie wiąże sie on z określoną postawą czy światopoglądem bardzo atrakcyjna dziewczyna wie że nie musi się zbytnio starać by znaleźć partnera, już sam jej wygląd i pewnosć siebie będzie przyciągać spojrzenia, to z kolei sprawia że nie boi się partera stracić, nie boi się samotnosci bo wie że znajdzie nowego w związku będzie bardziej asertywna więc nie będzie tolerowała czegoś co jej nie odpowiada by za wszelką cenę utrzymać dany związek, po co jej kompromisy i utrzymywanie czegoś co jej nie satysfakcjonuje na siłę ?

Gość [Randkowicz]
Rowniez jestem zielony w temacie portali randkowych, nie znam sie na tym, ktory jest lepszy, a ktory gorszy. Czesto to kwestia przypadku, na kogo trafimy po drugiej stronie kabelka. Czego oczekuje od kobiety? Przede wszystkim szczerosci, powaznego traktowania fecta, nienawidze manipulacji, perfidnych klamstw, aby sie dowartosciowac cudzym kosztem. Nie szukam tylko i wylacznie kobiety atrakcyjnej fizycznie, ale nie ukrywam tez, ze aby kobieta zwrocila moja uwage musi mi sie podobac - piszac kolokwialnie, musi miec to "cos". Nie oszukujmy sie, wyglad ma znaczenie, bo to ona przyciaga, a charakter zatrzymuje. Jesli mialbym do wyboru kobiete skromna, z lekkim makijazem, nie do konca piekna, ale z ciekawa osobowoscia i odpowiednim podejsciem do zycia, a po drugiej stronie barykady modelke, z duzym biustem, zgrabnym tylkiem, tonami brokatu i rozu, ale z pustka w glowie, to bez wahanaia wybralbym ta pierwsza. Ale problem w tym, ze ciezko taka spotkac na swojej drodze. Nie oceniam ludzi tylko i wylacznie po wygladzie.

Gość Małoszka
Randkowicz, przeczysz sam sobie. Mówisz, że wygląd przyciąga, charakter zatrzymuje przy sobie drugiego człowieka, a potem, że porzuciłbyś cyce na rzecz skromnej urody i fajnego charakteru. A za jaką bys się obejrzał na ulicy i poslinil? Za modelką! i za nią polecialbys w I kolejnosci, a dopiero zorientowawszy sie, ze to pusta barbie przypomnialbys sobie o tej drugiej. Tacy jestescie.

JAGODZIANKAxD tak coś z tobą nie tak. A mianowicie uważasz że masz problem pomimo że to nie ty go masz ;) Zastanawia mnie dlaczego kobiety uważają ze pójście do łózka na pierwszej randce to synonim wyzwolenia? "Facet majacy 150 dup na koncie to casanova, kobieta majaca na koncie 5 facetow to dzi**a i tyle." Ciekawe że kobiety pseudo wyzwolone przyjmują dokładnie tę samą zasadę :D do siebie. "facet zdradzajacy to facet z naturalnymi popedami, zawinil instynkt, kobieta zdradzajaca to kur*** i szmata, co ja zaswedziala piczocha." I to też kobiety przyjęły jako swój slogan :D I teraz pytanie skoro takie myślenie facetów kobiety uważają za skrajnie debilne to znaczy że coraz więcej z was staje się skrajnie głupie? Wybaczcie ale dziewczyna która ciągnie na "pierwszej randce" do łóżka faceta którego poznała przez neta jest po prostu skrajnie głupia. I nie ma to nic wspólnego z moralnością a z zdrowym rozsądkiem. A argument że mamy XXIw. jest śmieszny :) Myślicie że "wyzwolenie seksualne" kobiet to nasz pomysł :D To trend który minie by potem znowu powrócić. Tak samo jak szmacenie się facetów bo im stoi ;)

no to napiszę tak chcesz kogoś poznać to nie szukaj na portalach randkowych poszukaj na tematycznych, zacznij od rozmowy, najpierw znajdz kogoś z kim masz wspólny język i wartości a dopiero potem spotkaj sie i przekonaj czy ta osoba jest dla Ciebie równiesz atrakcyjna fizycznie jeśli zaczynasz od oglądania zdjęć nie jesteś w stanie skupić się na poznaniu osobowości wg mnie na portalach siedzą Ci kórzy szukają odskoczni, zabijają nudę albo chcą jedynie dowartościować się ilością "wirtualnych" podbojów i komplementów naprawdę chcesz nadal szukać wśród lasek które łechcą swoje ego tandetnymi komentarzami podrywaczy z internetu ? to są wg Ciebie te wartościowe dziewczyny ?

maloszka nie traktuj wszystkich jedna miara walisz wszystkich do jednego wora

Gość [Randkowicz]
Widze, ze dyskusja rozgorzala na dobre, ale bede musial sie pozegnac z Wami - przynajmniej na jakis czas. Obowiazki wzywaja. Postaram sie zajrzec tu wieczorem i dopisac swoje "trzy grosze".

Gość Małoszka
Myśliciel, tak! To jest skrajnie debilne myślenie zarówno u facetów jak i u kobiet! Tylko powiedz mi, jaki interes bedzie miala kobieta szanujaca sie, skromna, ulozona, ktora znajdzie w koncu faceta, ktory sie wybawi, wyszaleje i bedzie mial na koncie mnostwo przygod i dup? No kobieta zaczyna myslec, ze jest frajerka, ot co przez co idzie w druga strone. Ja nie nazwalabym ani jednej strony ani drugiej wyzwoleniem, tylko wlasnie zniewoleniem przez glupote i seks, ale tak jest juz i tak bedzie, jak ie gorzej. A i tak najbardziej mnie bawia faceci ktorzy do cnotliwych nie naleza, a wypisuja "co sie dzieje z laskami?!" z wielkim oburzeniem... No skoro chce sie dymac na lewo i prawo, to trzeba sie liczyc, ze ten "material" do dymania z powietrza sie nie bierze...

Gość Małoszka
Blablabla, akogo ja traktuję jedną miarą? Facetów? Bo jeśli tak, to mam ku temu solidne podstawy, z własnego doświadczenia i środowiska. Przykład? Z autopsji już podałam, z obserwacji teraz: znam wokół siebie co najmniej 10 koleżanek dziewic lub mających w moim wieku 1 partnera seksualnego (mam 23 lata). Znam tylko JEDNEGO chłopaka, który jest prawiczkiem. Nie znam żadnego, poza mężem swoim, który miał/ma tylko 1 partnerkę. Mówi samo za siebie.

Dla mnie osobiście świat się kończy to co kiedyś było tak pielęgnowane teraz szybciej się dostaje iż dane personalne :) możliwe że kobiety nie mają nic więcej do zaoferowania jak d...a . Szkoda będziesz sam :) bo jesteś z tego już wymierającego gatunku

Gość Małoszka
Gagita, dobrze, że faceci za to chcą czegoś więcej niż dupa :D Świat stanął na głowie.

może autorze przyznaj ile masz lat i ile miałeś partnerek

"Dla mnie osobiście świat się kończy to co kiedyś było tak pielęgnowane teraz szybciej się dostaje iż dane personalne możliwe że kobiety nie mają nic więcej do zaoferowania jak d...a ." a kto mówi że to jest jakaś oferta kobiety? kurde, czy wy naprawdę nie rozumiecie że kobieta może tak samo pożądać seksu jak facet i się z niego cieszyć? wy ciągle traktujecie seks jako jakieś wyrzeczenie ze strony kobiety

Tacy niezdecydowani ci mężczyźni :) tak źle i tak niedobrze .....

maloszka mozesz znac nawet 1000 i nic to nie bedzie znaczyc w skali globalnej. jestes mloda i powielasz schematy innych zamiast myslec racjonalnie. kazdy czlowiek jest indywidualnoscia ty trafiasz na oszolomow ,moze zmien srodowisko.

*kobieta może tak samo pożądać seksu jak facet i się z niego cieszyć? I jeszcze dżinsy na dodatek dostać , może teraz już wiesz w odniesieniu do czego to piszę .

Gość taa, galerianki
robia lodzika za dzinsy.

"I jeszcze dżinsy na dodatek dostać , może teraz już wiesz w odniesieniu do czego to piszę ." heh no i po co takie aluzje? dlaczego traktujecie seks dla kobiety jako coś ujmującego? jako jakieś wyrzeczenie? dlaczego myślicie że to kobieta coś oferuje facetowi? a może to ona po prostu od niego oczekuje ze da jej to na co ma ochotę? nina hartlej powiedziała kiedyś "Seks nie jest czymś co mężczyzna robi tobie. Nie jest czymś co mężczyzna ci zabiera. Seks jest czymś, co robisz z zapałem i lubisz każdą jego cząstkę tak samo jak on"

nie wiem skąd się biorą te całe schematy kiedyś kobietom nie wolno było się kształcić nie wolno było nosić spodni, jeździć konno bo to nie wypada przez wiele lat nam wmawiono że seks to tylko "obowiazek małżeński" i tylko dziwki przyznają się do tego że sprawia im przyjemność seksualną...przecież seks kobiety mają uprawiać jedynie w celu zaspokajania potrzeb męża i w celu prokreacji (dokładnie po to w wielu krajach do dziś stosuje się obrzezanie rytualne kobiet: ma dać gwarancję mężczyźnie że kobieta przed ślubem jest dziewicą i seks nie będzie sprawiał jej przyjemności więc nie zdradzi męża) mężczyźni zawsze ograniczali kobiety na wszelkie mozliwe sposoby, w dostępie do wykształcenia, w rolach społecznych, politycznych chcieli i chcą nadal kontrolować nawet sferę seksu a wszystko tylko dlatego że uważają się za silniejszych fizycznie i ta fizyczna przewaga miała powstrzymać nas przed decydowaniem o nas samych jak nie możecie nas do czegoś zmusić siłą fizyczną to na poparcie swoich argumentów tworzycie bzdurną ideologię

Gość tylko ze jak taka wpadnie
to potem nikt jej nie bedzie chciał nikt panny z dzieckiem nie bedzie chciał :)

Gość Małoszka
Blablabla, gdybym powielała schematy innych, to nie miałabym męża, tylko akutalnie dymała się z kolejnym facetem:)

Gość Małoszka
Faceci poruszają kwestię galerianek. A przepraszam bardzo, komu one funfują seksik lub lodzika? Kto im te spodnie kupuje? Inne kobiety? FACECI!!!!!!!!!!!!

Malutka_w_szpileczkach90 widze ze bardzo sie cenisz :D

maloszka to ze masz meza tez nic nie znaczy obwiniasz wszystkich facetow ! to tak jakbym ja mowil ze wszystkie kobiety to qrwy ogarnij sie NIKT NIE JEST TAKI SAM I NIE MOZNA GO WINIC ZA CUDZE BLEDY

Dareious czy jak Ci tam ;) nie warto pisać z tymi moherami...to ludzie umysłem zatrzymani w średniowieczu...seks po ślubie , albo przynajmniej kilku miesiącach znajomości:Oa potem rozwody, bo on miał za małego, a ona lezała jak kłoda...kurwa co za stereotypowe myslenie, facet moze bzykac wszystko co sie rusza i na drzewo nie spierdala a kobieta idaca z facetem do lozka na pierwszej randce jest uznawana za dziwke:O doprawdy żalosne...