Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość [Randkowicz]

Co sie dzieje z dzisiejszymi dziewczynami?

Polecane posty

I się wszyscy pokłócili :( aż mi się beret moherowy poruszył od tego co czytam :)

Gość blblablabla++++++++++++
ja bastuje bo poprostu nie wiem czy sie smiac czy plakac moze zajrze wieczorkiem powodzeni autorze dasz rade znalezc jeszcze porzadna dziewczyne !!! pamietaj kazdy czlowiek jest inny

Gość Małoszka
Hahha:D Brawo panowie, ejstem potraktowana jak dziwka, bo mówię o seksie otwarcie i pokazuje, ze autor sam sie nie zachowywal fair a laski sie czepia? Punkt do inteligencji dla Was. rozumiem, ze wy wszyscy piszacy o seksie, jestescie zwyklymi ku****iarzami tak? Webmaster- mam 23 lata. I to Ty pierwszy mnie obraziłeś, więc nie płacz teraz. Blablabla- z Tobą to jak ze ścianą się "rozmawia". Coś poza wyzwiskami i pustym tępym gadaniem umiesz?

Gość Małoszka
Malutka, ja bym powiedziala, ze raczej tępe prawiki i niewyruchane tepaki, co im sperma mozg zalewa. Desperaci pieprzeni.

Gość In_extenso
Najważniejsze to żyć i być w zgodzie z własnym sumieniem. Skoro dziewczyna się puszcze to jej sprawa. Jeśli to lubi i odpowiada jej taki styl życia i funkcjonowania niech sobie tak żyje. Kwestia jak ją postrzegają inni. Jedni traktują jak latawca - np. ja i nie chcą z takimi kobietami mieć doczynienia. Inni korzystają z "dobrodziejstw" owych niewiast. Jeśli robią to zgodnie z własnym światopoglądem i sumieniem to ok. Kierują jednak nimi płytkie instynkty i brak jakichkolwiek wartości i zasad przez co upodabniają się do takich dziewcząt. moim zdaniem jedni i drudzy są siebie warci.

Gość Małoszka
Malutka, tak, to jest puszczanie się, bo wielcy tego świata, MĘŻCZYŹNI, nie akceptują tego! nie pozwalają! Zabraniają! Basta! Pytanie, czemu korzystają?:D Ten, co korzysta z usług dziwki, jest dziwkarzem, panowie. Ja idę stąd, bo mnie to przeraża.

In_extenso ten " niewiasty " mnie powaliły ale trudno o trafniejsze podsumiwanie :D Panny walą sie na pierwszej radnce a później sie zdumione ,ze są postrzegane tak jak są postrzegane :D A przecież to takie luzackie ...:D

Gość bo niektore kobiety
maja magistra z hipokryzji stosowanej!

Gość Małoszka
Same się nie walą.... Ale rozumiem, że ze strony faceta to nic zdrożnego, tylko eskalacja sprytu tak?

Gość nie do pogadania
bo takie sa nowoczesne przekonania : mezczyzna ruchajacy wiele panien -dziwkarz mezczyzna z żadna lub 1 -2 pannami na koncie - niedoruchany prawiczek zadna mu dac nie chciała kobieta z wieloma partnerami -dziwka kobieta z 1-2 paterem - brzydka cnotka nikt jej nie chce

Gość zdumienionaaaa
jestem porządną dziewczyną z dobrego domu, nie puszczam się, jestem uczciwa i mam dobre serce a w dodatku ponoć b.ładna ze mnie dziewczyna i co?same ch... się krecą koło mnie co to tylko chcą wykorzystać, albo się zabawić... ostatnio przez neta poznałam wydawało by sie fajnego faceta i uwaga!30 na karku a w łebie pustka!Ze mną sie spotyka a na boku pewnie jeszcze z trzeba innymi, jestem prawie pewna że tak jest.Udaje zapracowanego,porządnego faceta, a jak dzwoni to milutki jak gówno! jaki wniosek?przez wasze postepowanie kobiety stały sie takie jakimi sa dziś, nie jestescie uczciwi, kłamiecie, jesteście rozwiąźli więc co się w ogóle głupio dziwicie że kobiety są takie same?

Gość In_extenso
A czemu korzystają ? Nie wiem... Ja nie korzystam więc nie mam sobie nic do zarzucenia.

Gość In_extenso
zdumienionaaaa Skąd jesteś ? :)

Gość nie do pogadania
Malutka w szpileczkach no Ty akurat błyskotliwa merytoryczna i rzeczowa rozmowa nie błysłas :o tylko kilka hasełek o cnotkach prawiczkach i matka teresach zadna strata intelekutalna głupiutka "nowoczesna" dziewucho

Gość nie do pogadania
ty mi sie nie podobasz ; nic do tego tematu nie wnosisz 🖐️

Gość nie do pogadania
oprócz tego ze miałas wiecej kutasów w cipie dalej jestes ta sama glupia malutka w szpileczkach :classic_cool: myslisz ze od spermy przybyło Ci wiecej szarych komórek ? :classic_cool: bo Twoje wiedza i Twoje argumnety opieraja sie jedynie na doswiadczniu : " bylam widziałam, ruchałam i jestem zejebista " :D

Normalna dziewczyna nie pójdzie na seks na 1 randce, nie pozwoli sie obmacywać itp., no chyba, że zdesperowana lub nie szanująca się :( Szukaj w realu, jest dużo fajnych babek ;)

Gość zdumienionaaaa
In_extenso jestem z Podkarpacia, a czemu pytasz? Ty w szpileczkach umiem poprawnie pisać,ale zwrot w łebie bardzo mi się podoba i tak napisałam a jak Ci przeszkadza to nie czytaj i o mojej inteligencji też z łaski swojej się nie wypowiadaj!!

Gość Kamecha dawny Jarek84
polskie szmaty BUAHAHAHAHAHAHAHAHA

Gość do myśliciela
Szkoda ze historii się nie uczycie bo nie chrzanilibyście ze teraz. Tak samo nie wielibyście że wyzwolenie seksualne cokolwiek daje kobietą. Jedynie może zabrać. ty nie myśl tyle tylko naucz się poprawnie pisać "KOBIETĄ" ?!

Czasami się zastanawiam jak to jest że niby jesteśmy nowocześni, mamy internet, komórki a żyjemy w jakimś ciemnogrodzie. Nie widzę powodów dlaczego cielesność by miała być ujmująca zarówno dla faceta jak i kobiety.

Chcesz mi powiedzieć ze natura na drodze ewolucji wykształciła u człowieka wyższą inteligencję i myślenie abstrakcyjne po to aby zwalczał on także rozwinięte przez naturę popędy? to ma sens... poza tym - w imię czego hamować swoją cielesność? w imię zacofanej anty-cielesnej mentalności? bo po co? jaki jest sens? jeżeli laska ma ochotę na seks to po co by miała się wstrzymywać? daj mi jeden twardy, logiczny argument