Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Naja0991

On tam a ja tu

Polecane posty

Gość Naja0991

Potrzebuję rady. Poznałam chłopaka pół roku temu przez internet, rozmawialiśmy o wszsytkim, potem doszły smsy i niekończące się rozmowy na skypie i kom. Czasem mieliśmy po rpostu wrażenie że czytamy sobie w myślach. Potem zrobiłam coś meganierozsądnego, nieodpowiedzialnego i szalonego- pojechałam z nim w góry na tydzień. mam wrażenie że to był najpiękniejszy tydzień mojego życia. Nigdy nie czułam się tak bezpieczna i szczęsliwa, nie musiałam czasem niczego mówic wystarczyło że spojżeliśmy sobie w oczy. Zaczęło mi zależec, teraz po powrocie nie mogę przestac o nim myśliec. Problem w tym że On mieszka na drugim końcu Polski. Oboje nas przeraża ta odległośc, ale to On jest tym rozsądnym a ja tą szaloną. I dla mnie życie toczy się z minuty na minutę bez roztrząsania tego co będzie za dzień albo dwa. On zaś wybiega myślami daleko w przyszłośc. Oboje jesteśmy uwiązani w miejscach swojego zamieszkania: ja mam studia, On ma pracę. On w swoim rozsądku starał się nie robic mi nadziei bo wiedział że nic raczej z tego nie wyjdzie, ale wiem że Jemu też zależy. po prostu to wiem, widziałam jak sam ze sobą walczył i czasem przegrywał. Ale ja jak to ja nie zrażona niczym dalej zatapiałam się w swoim uwielbieniu dla niego. Teraz w domu czekam tylko az wejdzie do pokoju, uśmiechnie się, pogłaszcze mnie po głowie, pocałuje. Ale Jego nie ma i długo, długo Go nie zobaczę. Właściwie nie wiem jakiej rady potrzebuję, może bardziej potrzebuję się wygadac komuś, bo w realnym świecie wszyscy pukają się w czoło, że po tygodniu nie mogę wiedziec że to ten na całe życie. Tego w zasadzie nie wiem, ale czuję że bez niego rozpadam się na kawłeczki, czuję straszną pustkę i ogromny strach gdy pomyślę że On nie stanie w tych drzwiach, nie zasnę w Jego ramionach, nie poczuje Jego zapachu. Z jednej strony czuję że On czuje podobnie a z drugiej boje się że tylko mi sie tak wydawało, ze patrzyłam przez pryzmat swoich uczuc. Czy powinnam uczyc sie zyc bez Niego? Czekac? Wiem że On nie chce mnie skrzywdzic i nawet jesli czuje podobnie nie będzie chciał mnie wciągac w takie trudne układy żebym się nie męczyła. Już sama nie wiem co robic...

Gość Polkaaaaaaaaa
troche nie rozumiem...odleglosc to nie jest problem , ja tez poznalam moejgo meza przez internet jest cudzoziemcem mieszkal bardzo daleko w innym kraju ale nam to nie przeszkadzalo jak ludzie chca nic ich nie zatrzyma on pewnie nie mysli o tobie powaznie