Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddd88888

Dostałam takiego maila od faceta z internetu...co myslicie ?

Polecane posty

Gość ddd88888

A może LEPIEJ iśc WŁASNĄ DROGĄ, nawet i w WOLNIEJSZYM tempie ALE WŁASNĄ ?Taka NASZA bliskośc nie jest WYGODNA ?Czy MAGIA SŁÓW pisanych do siebie nie jest PIĘKNA i nie odwraca pd codzienności?Przecież TE noszone ze sobą,wszędzie, karteluszki DO ZAPISYWANIA wałęsających się myśli to zły sposób BYCIA razem?PRZECIEŻ W TEN SPOSÓB TEZ MOZNA KOCHAĆ SIEBIE!Takie pisanie do siebie TO przecież gimnastyka dla UCZUĆ i wyobraznia w TYM naszym kochaniu siebie WZAJEMNIE.Jesteś TAJEMNICZA, a ja wciąż szukam TWOICH historii. Właśnie z Tobą-TAKI JEST TEN MÓJ WSPANIAŁY ŚWIAT!!A może i Ty promiennie się uśmiechasz ?TRZEBA ZROBIĆ PRZERWĘ i posłuchac Piotra BECZAŁA artysty operowego . Jaka Twoja DECYZJA ? Pisac i ZDOBYWAĆ Ciebie CZY też wyciszyc się i dac Ci spokój a byc SAM ZE SOBĄ ? Każdą Twoją decyzję uszanowac ZECHCĘ !!

Gość jużpowszystkim
mysle ze jest romantykiem, płaczliwym, zyje w swoim swiatku, w realu nie potrafiłaby wykręcić żarówki

Gość ceegggggggrrr
mysle ze jestes kolejna dziewka wytypowana przez wirtualnego "casanove" probuje zdobyc cie swoimi jakze oryginalnymi liscikami daje 99% ze mu sie uda. Sprawi ze sie w nim zakochasz a raczej w jego tekstach skierowanych do ciebie i dodatkowo do innych lal z roznego rodzaju portalikow. Bedzie sie bawil , rozmawial o seksie przy czym walil pod twoje fotki. W ten sposob dowartosciowuje swoje ego a tak naprawde jest zakompleksionym onanista, ktorego jedynym zyciem jest swiat wirtualny , tam zdobywa takie idiotki jak ty. Kreuje sie na super mezczyzne ktorym chcialby byc a nigdy nie bedzie bo nawet nie probuje zaistniec w realnym zyciu. Wciaz zyje zludzeniami zamiast ruszyc tylek i pokazac ze na wiele go stac.

Gość ulllllala;9i
hi hi

Gość aha i achhhh
głupek, ciepłe romantyczne kluchy, które faktycznie są cwanym spaghetti :D Pozer do kwadratu, a o tym kwadracie swiadczą słowa pisanie wilekimi literami, nie tylko treśc. W sumie uwazam, ze w realu nieciekawy gostek.

Gość aha i achhhh
14:11 zgadzam się w CAŁEJ rozciagłości, zdecydowanie :D

Gość ggggggggsaf4
takich omijam, z daleka chuj wie o co mu chopdzi romantykow nie lubie

Gość pozer i tyle
:o nie wierzylabym mu

Gość hehehehihila
a nie pomylałas o tym ze probuje cie za wszelka cene odstraszyc? ja tak robie jak sie nawinie facet którego nie chce...zachowuje sie jak debil, wciskam ormantyczne kity, albo zachowuje sie jak "obszczymórrek" :) aby tylko zrazic chłopaka :)

palant do kwadratu:):):)...z niego romantyk jak ze mnie baletnica...hahahah:)

Gość Ucieszona ona...
Ja dostalam wczoraj taka oto wiadomosc. Facet ma 28 lat i niebanalnie pisze, posiada rzadka umiejetnosc dobierania slow, ktore tworza swoista harmonie. Na tyle mnie zaintrygowal, ze podalam mu swoj nr gg. Pisalismy ze soba kilka godzin, nawet nie wiem jak ten czas szybko zlecial. Ponizej fragment maila od Niego: Witaj. Z tej strony (tutaj jego imię), ten od intryg i wolności słowa pisanego. Poprosiłem Cię o Twój adres e-mail m.in. z tego względu, iż jestem ciekawy z jakich estrów składa się zapach kobiety nietuzinkowej, czarującej słowem, inteligentnej i mającej w zanadrzu cięte riposty, które potrafią w człowieku wzbudzić emocje i spowodować niemały zamęt - chwilę konsternacji, odrobinę niepewności, wreszcie nieodpartą pokusę kąpieli w rzuconych na światło dzienne aluzjach, metaforach... Ponadto postawiłem sobie za cel, aby Cię zaskoczyć - w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Jeśli istnieje szansa, aby nawiązać z Tobą bliższą znajomość, chętnie bym z niej skorzystał. Pozdrawiam i życzę miłego dnia, obfitującego w niewyczerpany zapas pozytywnej energii.

Gość aha i achhhh
ten drugi mail znacznie ciekawszy :)

Gość ten drugi tak
ale to tez jakis romantyk. kurcze, odrzuca mnie od tego typu kolesi. mamia kobiety tymi swoimi slowkami, pisza jakies oryginalne epsitoly, niektorzy komponuja muzyke i graja pozniej pod oknem niewiasty... to takie niesmaczne jak na dzisiejsze standardy.

Gość On stosuje podryw wschodni
ZBAJERUJE I ZAPŁODNI :D

Gość a ja mysle ze
dostalam od tego samego goscia maila co Wy.Podpisuje sie R. Takich to omijac z daleka.Cwaniaki i tyle.Mysla ze maja niezla bajere.

Gość ucieszona i ta druga
jeśli to chodzi o tego R., on nie ma 28 lat, ale o wiele więcej :O opiszcie go wizualnie

Gość ddd88888
Wkleje całą korespondencję jak mnie wkurwi :D

Gość takijedenanonimek
To manipulacja, ja rozmawiam z dziewczyną przez internet normalnie. Jeśli ktoś wypisuje takie teksty to znak, że próbuje nieudolnie manipulować. Zastanówcie się jak wielu facetów w necie takie teksty wypisuje, a teraz pomyślcie, który miałby odwagę powiedzieć to w realu...

Gość a ja mysle ze
hm,tak dokladnie nie pamietam,maila skasowalam.R. ma okolo 35 lat.Pisze takie bzdety ze glowa boli:O

Gość a ja mysle ze
szuka na sile kochanki:O

no i pasuje idealnie :) też z nim pisałam, tzn. on mi takie głodne kawałki wciskał. mój R. był z Warszawy. to ten sam? :O

Gość a ja mysle ze
Facet jest taki manipulantem,ze leb puchnie:O

Gość a ja mysle ze
Nie 'moj' R. byl z Tychow lub okolic.

Gość takijedenanonimek
Gównianą manipulacje od sprytnej odróżnia to, że sprytna nie jest natychmiast wykrywana... ;) olejcie takich gości, oni nie chcą was kochać (chyba, ze w czysto seksualnym sensie).

Gość a ja mysle ze
On chcial sexu najlepiej od razu:O

Tak waszym zdaniem pisza romantycy? To idiota jakis, a nie romantyk. Jacy by romantycy nie byli, nie obrazajcie ich az tak!!

a ja dostalam taki na fb: Larry Daniel Kimberly 16 April at 19:14 Report I'm larry By Name, I was searching Through Some Bunch of Profiles Suddenly I came Across Yours It Seems Very Nice To Me..I was Intrigue when I read Your Profile..I Hope you are doing Great Today and Your Day went as You have always wished.. I'm Open Minded,Caring,Respective,Easy Going,Compassionate ,Tender Loving,Affectionate ,Trust Worthy ,Honest and God Fearing..I am not in any category of Blue Collar/Middle Wage Earner. I don't Discriminate in terms of Ethnic Differences, Religion Differences and I really don't Think that Distance should be Barrier in a Relationship..Am looking forward to meet an Intelligent, Honest,Caring ,Faithful , loving Affectionate, loyal and understanding woman. I was always told that beauty is in the eyes of the Beholder. Today, I can truly say if I was asked to define beauty i'd say it's you. I'm not referring to your physical beauty NO. The minute I saw your profile and go through it, It is as if God opened my soul, my spirit ,my heart , my very essence of being, Just so I can truly comprehend the glory of your Inner beauty. I pray that my words are touching the depth of your heart Because Its the only way you will truly know and believe that we maybe Soul mates. if you really believe in LOVE at First Sight, If you want to have a future with A Man who naturally knows your heart, then take my heart and let embark on a journey of bliss pleasure, companionship,friendship , growth, love, and beautiful Moments .I would Like you to e-mail via my private email address: l.daniel64@yahoo.com I am currently online larry

Gość a ja mysle ze
Ale styl mial niemal ten sam,co w przytoczonym tutaj mailu:O Nawet forma podobna:O

no mój też :| albo to jeden i ten sam, tylko ściemnia z lokalizacją, albo więcej jest takich "romantyków" :O