Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Neo Queen Serenity

Suknia ślubna z mangi/anime

Polecane posty

Gość Neo Queen Serenity

Od zawsze uwielbiałam "Sailor Moon" i jej różne kostiumy. Na swoim ślubie chciałabym wystąpić w sukni szytej na wzór sukni neo queen Serenity. http://images2.fanpop.com/images/photos/6300000/Princess-Serenity-sailor-senshi-6317147-1152-864.jpg http://fc02.deviantart.net/fs71/f/2010/242/4/e/neo_queen_serenity_by_kaikoneko-d2xm8qa.jpg Myślicie, ze dobra krawcowa potrafiłaby uszyć taką suknię? A może powinnam poprosić o pomoc jakiegoś projektanta?

Skorzystaj z usług sprawdzonej pracowni krawieckiej, choć wydaje mi się, że znajdziesz podobne suknie w salonach czy w internecie, to nie są szczególnie oryginalne modele. Chyba, że chodzi o skrzydła... ;-)

Gość izia87
Sama bym taką chciała:)

Gość wegswgr
up!

Gość kasiaaaagw
:DDDDDDD też oglądałam czarodziejkę :) wydaje mi się, że taki model sukienki teraz bedzie mozna znaleźć w salonach - bo modne są takie kształty sukienek w tym sezonie - nieco w stylu greckim jeśli wybierzesz odpowiedni kształt, bedzie w stanie doczepić do niej skrzydełka :) ciekawe to będzie na pewno i oryginalne.....

Gość Neo Queen Serenity
Jakiś czas temu oglądałam zdjęcia z konkursu na najlepszą suknię/strój Sailor Moon i modelki miały takie "skrzydełka", także myślę, ze w Polsce tez dałoby się coś takiego uszyć.

Gość To jest to :-)
Gratuluję zajebistego pomysłu świetny naprawdę tylko znalesc kogos kto to wykona

Gość parol
moja ulubiona anime :)