Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motyl ek

powiedziałam wczoraj chłopakowi... co myślisz?

Polecane posty

Gość kasieaaa***19
no ja tego osobiscie nie rozumiem,kazdy z nas ma inne wartosci,poglady..dla mnie wiernosc w zwiazku to podstawa..

Gość ddsddsdd
jezeli chcesz sprobowac z innym to tylko jedno mi do glowy przychodzi, ty nie kochasz swojego faceta ,jestes tylko do niego przyzwyczajona, wie wyobrazam sobie kogos po rogach walic i mowic ze sie ta osobe kocha, twoj facet ciebie kocha ale ty jego juz nie,taka prawda i lepiej spojrz prawdzie w oczy

Gość Monion ,
dokładnie .. a jeśli nagle naszłaby Cię myśl . żeby wsadzić rączkę w ognień .. no bo chciałabyś spróbować jak to jest . to zrobiłabyś to . ?

Gość motyl ek
napisałam że myśle o tym czasami a nie że mam mego chcice i musze to zrobic, boje sie że przez to że on jest moim pierwszym facetem bede chciala to zrobic, przez ciekawosc

Gość Monion ,
ciekawość to pierwszy stopień do piekła . ;] jednak coś w tym jest . a my traktujemy Cię ostro , żeby Cię uchronić przed tym wielkim błędem .

Gość motyl ek
czy są tu sami świeci? nikt nie rozumie ciekawości, ale może k.... ma racje że jak az to zrobie to sie na tym nie skończy, dzięki przemysle to

Gość kasieaaa***19
hmm z tym sie z toba zgodze..mysle ze takl moze byc..nie oszukujmy sie ale czlowiek czlowiekowi z czasem moze si e znudzic,w dodatku to Twoj pierwszy..

Gość kasieaaa***19
sprobuj z kobieta,to mniejsza zdrada:D

Gość motyl ek
dzięki monion ale wiesz jak jest, najlepiej uczy sie na włąsnych blędach wczoraj sobie pomyślałam a co bedzie jak sie rozczaruje tą drugą osobą? a P... zapytał co bedzie po, opowiem mu o tym? głupio by było

Gość motyl ek
myśle że jak bym zrobiłą to z kobieta to P miałby z tego fun jeszcze, i chętnie by sie dołączył, nie no żartuje tylko kobiety mnie nie krręcą

Gość Monion ,
głupio , głupio . ja wiem sama jak się czułam po zdradzie . . nigdy nie planowałam tego .. no ale niby zdrada to zdrada .. i mogłabym się tłumaczyć na milion sposobów ti i tak nic mnie nie usprawiedliwia . żałuję tego do dziś.

Gość motyl ek
zdradziłas? i przyznałas sie tak...jaka reakcja była?

Gość Monion ,
to znaczy .. mój chłopak ma jakiś dar .. sam wyczaił , że coś jest nie tak . ja nie chciałam mówić . ale wyrzuty sumienia i takie tam .. był wkurzony nieźle , ale dostałam drugą szansę . chociaż już był inny dla mnie długo pokutowałam i odpracowywałam sobie zaufanie . nawet teraz czasem mi dogryza w kłótniach .. ale ciesze się że mnie nie zostawił . ja chyba był nie dała szansy , bo zdrady nie cierpię .

Gość kasieaaa***19
Monion ,---> patrz Ty bys nie wybaczyla,a on Ci wybaczyl..tak to wlasnie w zyciu jest . musi mu bardzo na Tobie zalezec...

Gość Monion ,
chyba tak , . albo boi się zostać sam . do teraz się nad tym zastanawiam . mimo wszystko jestem mu wdzięczna .

Gość kasieaaa***19
no tak..skoro Ci na nim zalezy..

Gość Monion ,
doszłam do tego po czasie .. wtedy miałam w dupie czy z nim bd . teraz cieszę się , że jest taki cierpliwy . dlatego wg mnie nie nie warto zdradzać po kryjomu , a co dopiero planować tego z chłopakiem . koniec kropka . dobranoc .