Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jakub89

Życie jest niesprawiedliwe.

Polecane posty

Każdą dziewczyna woli wysokich mężczyzn, a już napewno każda chce związać się z wyższym od siebie co oznacza że ja jako facet jestem skreślony nie wychodząc z domu przez znaczną część tego "kwiatu" nie wiem ile wynosi średnia wzrostu ja mam 170cm jak gdzieś jestem i są tam kobiety to zwracam uwagę jako na potencjalne kandydatki na te które mają mniej niż ja i trzeba jeszcze uwzględnić kilka cm na szpilki gdybym miał 175 to bym miał większy wybór co o tym myślicie.

Gość szukaj niskiej dziewczyny
przecież są takie ja mam 172 cm i lubie obcasy , wiec naturalne , ze wole faceta wysokiego

Gość nie przesadzaj
ja mam 172cm. i przyznam,że szpilek bym się nie wyrzekła

taa, jak jesteś taką marudą "życie jest niesprawiedliwe" to się nie dziw. jasne żę nie jest sprawiedliwe, nigdy nie było. zdziwiony? a zamiast się użalać weź się w garść. wzrost jest atutem ale nie jest wyznacznikiem. znam niskich facetów którzy potrafią dobrze bajerować babki i wzrost im nie przeszkadza

Wiem dlatego na te wyższe patrzę jak na coś ładnego na co można najwyżej popatrzeć.

Gość nie przesadzaj
no tak a faceci po cyckach,pupie i nogach i albo im leży albo stoi

Gość nie przesadzaj
ja bym nie chciała patrzeć mojemu mężczyźnie na czubek głowy

To jest trochę inaczej widać tu wyraźną regułę facet nie ma szans u kobiety wyższej od siebie. Co z tego że znasz facetów którzy są mali i umieją bajerować tak jakby to zależało od wzrostu hheeh co za głupota.

Gość sa wyjatki ale przewaznie
po prostu kobieta zle sie czuje przy facecie niższym od siebie tak juz jest i tyle kijem wisły nie zawrócisz

Gość Joa--nn--aa
Osobiście czuję się bezpieczniejsza przy wyższym mężczyźnie. Nie wiem skąd się to bierze. Tak jakby był taką ostoją.

Gość z samego nieba mała ja
ja mam 160cm. i nie leca na mnie jedynym problemem jest niski wzrost bo faceci tez wybieraja te wysokie

Gość lcmslcsm
no moze i nie zdarza sie to czesto ze leca na nizszych od siebie ale ty w ogole chcialbys tak? ja bym sie na twoim miejscu zle czula

ja mam 165 i wszyscy na mnie leca każda zmora znajdzie swojego potwora a czy nie jest tak że to faceci skreslaja kobiety bo maja mala cycki itp?

Gość z samego nieba mała ja
a to cycki za małe, a to tyłek za duży, a to nodi za grube mężczyźni też przebierają

Facet nie skreśli kobiety bo ma małe cycki za dużą dupę to owszem ale za cycki w życiu. Cycki to nie penis nie są do niczego potrzebne.