Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet30wroc

szukam żony która będzie kurą domową i cudowną kochanką

Polecane posty

Gość kochaniutka Jolusia
olala / masz rację ! może tylko dlatego, ze jest mega dobry w te klocki ;-) kupuje kwiaty, wynosi smieci, robi ze mna zakupy, odkurza i struga ziemniaki.... hahah to prawda o moim życiu rodzinnym.

Tylko, żeby nie było jak z tą ruską żoną z dowcipu która powiedziała, że od dziś nie będzie prać, gotować i sprzątać a koleżanki pytają i co i co? a ta odpowiada pierwszego dnia nic, drugiego dnia nic, trzeciego przejrzałam na pierwsze oko :D

Gość olala jestem lala
nie nie i jeszcze raz nie trudno o dobry sex kiedy facet wyżej sra niż dupę ma

Gość kochaniutka Jolusia
Baca rozwodzi się z Gaździną. Odbywa się rozprawa w sądzie. Sędzia pyta się Gazdy: - Powiedzcie, Gazdo, dlaczego chcecie się rozwieść z tą Gaździną, przecież żyjecie razem już 20 lat, w czym Wam ona zawiniła? Gazda na to odpowiada: - A bo Panie sędzio, ona mi seksualnie nie odpowiada. Na to w końcu sali podnosi się ze swojego miejsca juhas i woła: - Głupoty, Gazdo, gadacie! Całej wsi odpowiada, a Wam nie!

Gość olala jestem lala
wiesz jakie jest najsmutniejsze zwirzątko na świecie? MĘŻCZYZNA a wiesz czemu??? bo ma piersi bez mleka, ptaszka bez skrzydełek, jajka bez skorupek, worek bez pieniędzy. 85% kobiet już nie chce wychodzić za mąż,bo zrozumiały,że dla 6dkg.kiełbasy nie opłaca się brać całego wieprza do domu.

Gość kura domową być...
A ja wam powiem ze mam te 38 lat na karku,prace, przyjaciół ,cudowna coreczke ( ma 5 lat) Ale czasem brakuje mi tego, by byc kura domowa. marzy mi sie gotowac obiadki dla kogos, piec ciasta, takich wypadow wspolnych do kina na pizze. Czekac na kogoś ,tesknic... zaraz się rozkleje

Gość ciekawa dziewczyna?
dostatnie życie? to raczej ona tobie skoro ma być zaradna i mieć dobrą pracę poza tym zrobić w domu wszystko byś ty nie musiał nic robić, zrozumiałabym gdyby nie musiała pracować..........szukasz mamy, która na ciebie zarobi i się zaopiekuje.

Gość ciekawa dziewczyna?
ale badziew... no dokładnie.

Gość evittka
Jeśli wymagasz od przyszłej kobiety żeby była Twoją sprzątaczką, kucharką a do tego kochanką w łóżku, a nie tego że będzie twoją boginią i Ty z chęcia dla niej byś cos ugoitował lub nawet posprzatal to owszem wymagasz za duzo! Jestes leniem patentowanym co by chciał mieć sprzątaczkę i kobietę ktora mu zrobi dobrze wieczorem a sam nic oprocz kasy nie chce dac od siebie!