Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Filigranowa Anusia

Facet który zasłaniając się równouprawnieniem nie płaci za kobiety to frajer

Polecane posty

Gość kksadjd
Temat chyba zamknięty, autorka sama siebie pogrążyła :P

Ewka Plewka samobój czy nie liczy sie to że mecz wygrany " Jaki mecz? ty nawet z szatni nie wyszłaś:)

Gość ewedellll
ale to jest jakby wasz obowiązek i wiekszosć kobiet tak mysli tylko zadna sie nie przyzna przed toba twarza w twarz;) pójdziesz z taka do kawiarni kazdy zaplaci za siebie ale ona i tak swoje o tobie pomyśli ;) Jeśli mam kase to zapraszam faceta i wtedy place za nas oboje. Glupia jest sytuacja gdy kazdy placi za siebie po polowie:/ to jest dziecinne. Jak chcecie zeby kobieta placila to poczekajcie az sama was zaprosi;) Pozdrawiam:)

jaki obowiązek? jak facet napisze że obowiązkiem kobiety jest gotowac mu obiady to się zaraz podnosi wielki krzyk. tak, płacenie po połowie to wiocha. nawet w przyjacielskich relacjach nie pozwalam sobie na takie cuda, lepiej ustalić że raz płaci jedna strona raz druga i nie wyliczać co do złotówki że poprzednio zapłaciłem za obiad 64zł a ty teraz tylko 58 tu chodzi o zasadę. jeżeli kobieta widzi we mnie dwunożny portfel to jest dla mnie zwykłą dziwką i tyle

tu chodzi o zasadę. jeżeli kobieta widzi we mnie dwunożny portfel to jest dla mnie zwykłą dziwką i tyle" otóż to !!! Nie ma takiego czegoś że płacę za kobietę za każdym razem bo to "kobieta" i tak trzeba Płacę raz ja raz ona,jesli tego nie umie zrozumieć to kopa w tyłek i niech szuka innego frajera ( zapewne znajdzie) gdzyz jest mnóstwo facetów którzy nabiorą sie na sztuczkę i historię faceta z "klasą" i taki frajer ze strachu by nie utracić takiej dziewczyny bedzie owym facetem z "klasą" który będzie łożył na wszystko i za wszystko :D drogie kobiety faecet z klasa to facet szarmancki,kulturalny,obyty,schludny,inteligentny ... to nie ma nic wspólnego z finansami

Gość Ewka Plewka
Regres ciekawe co na to twoja dziewczyna nie masz? o boże jakie to dziwne!!!!!!!!!!!!!!!!111111

ale na co? co ta moja dziewczyna? możesz po polsku?

oh a co on takiego napisał? bo przekonanie które on przedstawił jest bardzo powszechne nawet u kobiet.

Gość Ewka Plewka
inteligenty facet nie ma nic wspólnego z finansami? jak sie nie ma finansów to sie jest gołodupcem

Gość ewedellll
no tak tak najlepiej tak podsumować i od dziwek wyzywac;) Nie popadajcie chłopaki w skrajności:P wyjscie na lody albo pizze raz w tygodniu i zaplacenie za to przez mezczyzne to nie jest to łożenie na wszystko i za wszystko... a tak poza tym to pewnie kazdy z was chcialby dziewice za zone,a przynajmniej zeby nie miala 10 przed wami, a to jest podejscie staroswieckie podobnie jak placenie za kobiete i tyle. Świat sie zmienia, ale pewne reguły nigdy. Pozdrawiam;)

inteligenty facet nie ma nic wspólnego z finansami? jak sie nie ma finansów to sie jest gołodupcem " sugerujesz że ubogi meżczyzna nie może być inteligentny ?

"a tak poza tym to pewnie kazdy z was chcialby dziewice za zone,a przynajmniej zeby nie miala 10 przed wami, a to jest podejscie staroswieckie podobnie jak placenie za kobiete i tyle." Absolutnie nie chcę żadnej dziewicy. Wolę otwarte i wyzwolone seksualnie kobiety. Nie chcę też żadnej żony. Nie uznaje ślubów. Nie wyzwałem od dziwek. Okresliłem mentalność.

"sugerujesz że ubogi meżczyzna nie może być inteligentny ?" Zwłaszcza że żona Einsteina powiedziała o nim "mój mąz potrafi zrobić wszystko... prócz pieniędzy"

wyjscie na lody albo pizze raz w tygodniu i zaplacenie za to przez mezczyzne to nie jest to łożenie na wszystko i za wszystko.." oczywiście ze nie o ile następna pizza będzie rewanżem ze strony kobiety

"wyjscie na lody albo pizze raz w tygodniu i zaplacenie za to przez mezczyzne to nie jest to łożenie na wszystko i za wszystko..." zdaje się że koleżanka nie pisała o wyjściu raz na tydzień na lody czy na pizzę tylko o OBOWIĄZKU płacenia za kobiety przy każdej okazji. inaczej facet nie ma klasy tylko jest frajerem, nieudacznikiem, ble ble ble

a tak poza tym to pewnie kazdy z was chcialby dziewice za zone,a przynajmniej zeby nie miala 10 przed wami" za dużo czytasz "prawiczkowych" tematów :)

coś zabrakło kobietom argumentów do dalszej dyskusji ...

Gość ewedellll
bo wy przesadzacie i tyle. zaproszenie raz w tygodniu kobiety na lody to łożenie na nią:/ o jejku jacy wy biedni :P takie robienie rewanzu to tez zwykla dziecinada. Mam kase to zapraszam faceta nie kalkuluje, że jak on mnie dzisiaj to ja go musze jutro itp.

ale zauważ że autorce tematu nie chodziło o zaproszenie raz w tygodniu na pizzę. tylko uzalezniła klasę mężczyzny od płacenia za kobietę. nie widzisz róznicy??

Gość Ewka Plewka
to wszystkich facetów jak ci szkoda kasy to nie umawiaj sie z dziewczynami proste

Gość ewedellll
ja mowie o sobie i wyraziłam chyba dosadnie, ze nie do konca z tym sie zgadzam. Podsumuje moje zdanie - wg mnie to jest obowiazek faceta zeby za swoja kobiete placic gdy ja zaprasza. Jesli ja zapraszam ja place. ps. wasz jedyny argument to równouprawnienie :P

Gość phiiiii
to jest temat z gatunku "jak mi facet nie kupi bmw to nie ma klasy" i jest odpowiednikiem prawikowych tematów: "kobieta która nie jest dziewicą to dziwka", nudy wymyślcie coś lepszego

Gość tracicsenszycia
ten temat to jawna prowokacja... prawdopodobnie pisana przez faceta w jasnym celu: robienie beki i wywołanie kłótni - rozumiem o co chodzi, sam czasem zajebe kontrowersyjny temat tylko dla beki ale jesli juz zostal poruszony taki temat to dla mnie kobieta, która nie płaci za siebie to zwykla szmata, kurwa i pizda oczywiscie czasem, kiedy najzwyczajniej na swiecie nie ma przy sobie pieniedzy, facet z sympatii itp, moze jej postawic piwko, czy cos do jedzenia ale na ogol kazda kobieta z klasa placi za siebie bo inaczej jest szmatą i kurwą ja nie zamierzam nigdy placic za kobiety

"Podsumuje moje zdanie - wg mnie to jest obowiazek faceta zeby za swoja kobiete placic gdy ja zaprasza. Jesli ja zapraszam ja place." To ja bym powiedział że to obowiązuje we wszelkich innych relacjach. Zapraszam kumpla na drinka? To tez stawiam drinka skoro ja zapraszam. Zapraszam przyjaciółkę do kina? To tez ja płacę bo ja zapraszam.

Gość TraciszSensZycia
Nie o czym tutaj dyskutować ponieważ ten temat to prowokacja ale każda kobieta z klasą powinna za siebie płacić..

ten temat to jawna prowokacja." i to bardzo marna

też uwazam że prowokacja. tylko że każda prowokacja znajdzie klakierów którzy się pod nią podpisza. i po to ta dyskusja

wg mnie to jest obowiazek faceta zeby za swoja kobiete placic gdy ja zaprasza. Jesli ja zapraszam ja place." Zgadza sie Płaci ten kto zaprasza ... Tylko w tym cały szkopuł że niektóre kobiety chca by zapraszającym był cały czas facet bo to facet i tak trzeba :D to raczej marne podejście do sprawy

Gość takijeden@onet.pl
prowo czy tez nie, poruszono wazna kwestie, osobiscie uwazam, ze kobiety zasluguja na wiecej

ze kobiety zasluguja na wiecej" a możesz przybliżyć swoją sugestię