Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dArtagnan

Podaję cechy które dyskwalifikują dla kobiety, a które przywabiają mężczyzn.

Polecane posty

Gość dArtagnan myśle
a Ty autorze myślisz ze wiecznie bedziesz mila 28 lat,aksamitną skure i nienaganny wygląd?? Tez sie zestarzejesz,zwiątczeja ci mięśnie i nie tylko,bedziesz miał rzadsze i siwe włosy...i co wtedy dalej bedziesz rozdawał swój numer telefonu pustym modelka które beda do Ciebie sms pisac,a Ty bedziesz sie tym podniecał i wychwalał....

Gość bye bye
no dokladnie pierdolony narcyz, aseksualny, odpychajacy, gejowaty palant. Zróbmy mu wszyscy pa pa 🖐️

Panie idealny życzę powodzenia w poszukiwaniu twojego ideału . Jestem bardzo ciekawa jak sprawdzisz takie rzeczy jak : - duża łechtaczka - duże wystające wargi sromowate bo chyba na wstępie nie powiesz dziewczynie żeby wystawiła łechtaczkę do oceny :D „Ale w jaccuzi prezentowały się obie wspaniale a po powrocie jedna wyznała mi miłość płacząc nawet, w restaruacji Belvedere mojej ulubionej warszawskiej restauracji. Dobrze sobie pomarzyć ;-) 🖐️

Gość aguśka;)
Jak to się mówi ? "Nie to ładne co ładne a co się komu podoba" więc raczej nie możesz wypowiadać się w imieniu wszystkich mężczyzn to po pierwsze, a po drugie to zastanawia mnie jak można ocenić łechtaczkę, wargi sromowe czy pępek u kobiety którą się widzi "przelotnie" pierwszy raz w życiu

Jakiego zachowania nie toleruję? Przede wszystkim prostactwa, objawiającego się brakiem słownictwa, nieumiejętnością składania zdań, brakiem skojarzeń co do literatury, kultury, sztuki, świata... Nie lubię też nachalności i dążenia do celu po trupach. Nie toleruję u kobiet rozwiązłości i puszczalstwa. Odrzucam kobiety grube czyli nie dbające o siebie. Kobieta powinna być skromna, umieć słuchać i być zdolna do poprawy swojego zachowania. Oprócz tego kobieta powinna być wstydliwa, ale tylko do momentu kiedy umiejętny mężczyzna rozpali w niej żądzę i namiętność, wtedy powinna zmieniać się w wulkan energii lub w uległą, lekko perwersyjną lalkę, zależnie od nastroju mężczyzny.

Gość bye bye
Polacy podobno sa najbrzydsi na swiecie, wg jakiegos tam rankingu...ale wymagania to maja!

Gość dArtagnan myśle
Zauważcie ze nasz narcyz mimo wykształcenia i wysokiego IQ otacza sie jednak kobietami bez klasy i taktu. Jedne pozwalaja sobie na wyjazd w trójkacie,wyznaja mu miłosc i płacza przed nim,nastepna modelka..dostaje od takiego numer i sle mu sms,nastepna klnie na kolacji w renomowanej restauracji. One wszystkie sa piekne nobo autor z pasztetami sie nie zadaje,gruba ryba hehe ale wszystkie głupie i puste nie znajace swojej wartosci uganiajac sie za takim lowelasem jak ON...

Gość frankness
I co, ile takich spotkałeś w swoim życiu?

na takie rzeczy jak wielkość warg sromowych czy łechtaczki lub innych zwyczajnie nie mamy wpływu. Ja nie jestem piekna ale za to jestem dobra mamą i zawsze staram sie być dobrym człowiekiem. mam juz swoja rodzinę , męzowi sie podobam więc sram na takie głupie gadanie jak tego cymbała-autora. lepiej chyba być wartościowym człowiekiem o przecietnej urodzie niż piekną kurwą. Wiele pięknych dam nie potrafi nic zrobic kolo siebie czy zajać się dzieckiem tylko aby do ruchania.

Frankness, dotychczas spotkałem tylko kilka takich kobiet, które łączą w sobie prawie wszystkie dobre cechy przy braku złych. ALE z żadną się nie związałem na stałe... czyli małżeństwo... albowiem przemilczałem jeszcze jedną cechę, która jest katalizatorem dla wszystkich i ostatecznym podsumowaniem. Otóż dziewczyna musi być dziewicą. Inaczej można z nią PRAWIE wszystko - bo ożenienie sie z używką to nie dla kogoś takiego jak ja.

znam jednz kobiete która szukała księcia z bajki z samymi zaletami aż nadszedł dzień że musiala brać pierwszego który ją chciał i jest bardzo nieszczęsliwa. ty tez tak skończysz drogi autorze. albo jako kawaler bez rodziny

Gość frankness
Taa dobry jesteś... to możesz być pewien,że ta Twoja modelka nie jest dziewicą...wiadomo po co takie kręcą się w takich msc.

Gość dArtagnan myśle
fajnie fajnie..tylko szkoda ze ty sypiasz z tymi wszystkimi kobietami,czekajac na dziewice.

Gość a juz miałam maila pisać
ale nie jestem dziewicą...

Gość jakToJest???
No oczywiscie ze musi byc dziewica. :D a ty jestes prawiczkiem?

Gość frankness
no jednak to prowo...

Gość dArtagnan myśle
Ja bym nie chciała takiefo faceta który przedemna zaliczył 100 panienek w poszukiwaniu tej jednej,który ma taka bogata przeszłość o której trąbi na lewo i na prawo.Bałabym sie ciagle ze i mnie wymieni jak sie mu znudze,albo dostne zmarszczek..Nie miałabym do takiego zaufania a to podstawa małżeństwa. Mam takiego wujka z takimi pgladami jak TY.Kiedys był młody,przystojny i szukał swojego ideału.Metryka mu sie jednak zmieniła na 55 lat,teraz zmienił swoje poglądy..jego kobieta moze nawet miec kilka mankamentów urody juz mu to nie przeszkadza.. mały albo duzy nos,troche grubsze uda,małe czy duze wargi itp. szuka bliskość,ciepła,kogos do kogo bedzie sie mógł przytulic..

Hehe, to zabawne :) Ej ty, sam się puszczasz, a oczekujesz, że twoja kandydatka na żonę nie będzie pierwszą lepszą, która zalicza facetów po kolei? Coś się chyba pogubiłeś miły ej ty :D

Gość Przeczytałam i padłam
nie dość ze autor robi karygodne błędy, (a właściwie popełnia) to dodatkowo , jest szowinistyczny w swoich pogladach - myślę że to wszystko ściema, bo jeżeli nie to obiecuję dziś wieczorem mojego męża po stopach całowac za to jaki jest ,a także dziękować opatrzności, że nie spotkałam na swej drodze takiego dziwoląga jak autor.

Gość upppppppppppp
kocham dartagnana

Gość Heniek z Wronek
szacun:classic_cool:

hahhaha :D według mnie jesteś facetem zadufanym w sobie który nie wie lub nie doświadczył nigdy naturalnego piękna kobiety.Ja nie jestem idealna ale bardzo dobrze czuję się w swojej skórze i nawet nie wiem czy chciałabym te ''wady'' zmieniać,przez co straciłabym swoją oryginalność.I założe się że nie odznaczasz się niczym szczególnym szczególnie osobowoscią ;) Pozdrawiam biedronkę bez ogonka czy jakoś tak ;]

a tak jeszcze wracając do tematu ciemne wargi sromowe itd na ich kolor wpływa karnacja kobiety więc posiadają je w większej częsci kobiety o ciemniejszej skorze więc nie wiem czy takie bledsze są w twoim typie :P a tak poza tym ja mam 168 i waże ok 56 kg i to jest moja waga idealna tak wyglądam najlepiej a nie max 54 tak jak napisałeś,nie podoba mi się figura wychudzonej szkapy lubię swoję delikatne krągłosci :)

"1. cechy dyskwalifikujące: - duża łechtaczka - duże wystające wargi sromowate - zez rozstajny lub zbiegający - łysienie - piersi zwisłe typu jamnik - grube uda z celulit'em - owłosienie na górnej wardze pod nosem - owłosienie łona (ale to można zlikwidować) - pryszcze wynikające z zadniedbania - przetłuszczone włosy - wieśniacki ubiór lub niestosowny do okoliczności - piskliwy głos - szczerba w zębach - zęby żółte - paznokcie połamane bądź obgryzłe - kostka stopy nie oddzielona od łydki (słoniowa noga) - ogólnie nadmiar tłuszczu (można obliczyć, odejmując od wzrostu w cm, dokładnie 112. Np dziewczyna 168cm powinna ważyć MAX 54 kg) - cofnięta broda - zajęcza warga - duży nos - krótka szyja - duże stopy lub dłonie - wystający pępek - meszek na skórze jak na brzoskwini - małe oczy - ciemne wargi sromowate - krótkie palce 2. Cechy przyciągające mężczyzn: - duże kształtne usta - duże ciemne oczy - regularne piękne rysy twarzy - punkty nad tyłeczkiem - figura klepsydry - długie smukłe uda - szczupłe obojczyki tzw skrzydło nietoperza - jedwabista gładkość skóry bez żadnego owłosienia ani meszków - strome, jędrne piersi o sutkach łatwo twardniejących - skłonność do śmiechu i zabawy, umiejętność rozmowy z mężczyzną - wystający tyłek - "bułeczka" między nogami - brak cech jak w pkt 1" Sporo bzdur było:P.Skomentuję tylko to co jest dla mnie bez wątpliwości:P. Grube uda z celulitem-ta samo jak przy owłosieniu można zlikwiedować i do tego grubasy o ile mocno nie przesadzą to mi nie przeszkadzają. " - wieśniacki ubiór lub niestosowny do okoliczności-oczyiwście napisane jakby nie można było tego zmienić:P.Do tego wieśniacki ubiór czasami mi sie podoba:P. - duży nos -gorzej jak garbaty:P.Chloe Sevigny ma dużego kinola ale wygląda ciekawie:P. - figura klepsydry-wcale to nie jest zaleta:P. - skłonność do śmiechu i zabawy, umiejętność rozmowy z mężczyzną-ciekawe czy gdyby ten smiech wynikał ze szlachtowania autora to by mu sie spodobało:D?

Gość jjjjjajajaja
tez zastanawiam sie, jaka dziewica bedzie chciala faceta, ktory sypia dookola z innymi lub sprawdza ich lechtaczki :/ Dziwny koles, a niby IQ 150...