Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dArtagnan

Podaję cechy które dyskwalifikują dla kobiety, a które przywabiają mężczyzn.

Polecane posty

Gość imaginary unicorn
zadnych zdjec.. jeszcze koszmary bede miala ;)

Gość fasten
ale to był tylko sen...

ja mam krótką szyję ;( ważę 55 kg przy wzroście 165 [porażka! spasłam się jak wieprzyk], mam piskliwy głos, nie mam pięknych rysów twarzy, tajemniczych punktów nad tyłeczkiem, figury klepsydry, a o skrzydłach nietoperza to mogę sobie tylko pomarzyć ;( :D

Gość matacz ,,,..,,,,
osmieszasz to ty siebie kreaturo czlowieka

widzę, że trochę Ci zeszło zanim znalazłeś wyżej wymienione nazwy własne na google :D

blue - wg mnie masz bardzo dobrą wagę :) koktajl - tylko ile na ten wschód mam jechać? :P

jennifer8787*** -> tym bardziej że na oko waży tyle co ty lub mniej (zakładając macie taki sam wzrost) ;D

hehe, dosyć tego dobrego, lecę .. jogging i phd czekają... a ja się lenię ;( miłego dnia :***

Ależ wy jesteście strasznie wysokie :)

A-129 MANGUSTA ok może waga ale w 171cm nie uwierzę bo widzę po zdjęciach że masz zbyt drobną górę do tego wzrostu aczkolwiek buzie masz bardzo ładną

Gość SDDDDDDDDDD
no A-129 MANGUSTA nie wyglada mi na niedowage tylko na normalnej budowy laske i nie rpzesadzajmy ze rpzygrubawa. W sam raz

Gość sacsaa
Jezu....autor tego tematu jest zdrowo jebniety. na podstawie tego wszystkiego co napisales z latwoscia mozna nakreslic profil psychologiczny...i o nie, z daleka od takich ludzi. jestes straszny. wspolczuje i tobie i twoim przyszlym kobietom, o matko

Gość jam jest twoja wyrocznia
d'artanag ma schizofrenie , wymyśla bajki . Ciekawe co tak wykształcony człowiek, pracujący w kancelari, obracający się wśród samych bankierów, adwokatów itd. robi na kafeterii całe dnie? hę? Pierdolisz chłopie bzdury jak mało który , pewnie jesteś brzydki, mały i żadna cię nie chcę więc żyjesz w świecie fantazji i za dużo filmów się naoglądałeś. Bajo baj

Jennifer- Nie wiem może zdjęcie spłaszcza coś, bo mam 171. Drobna na górze - fakt, mam niestety wystające obojczyki i wygląda to obrzydliwie. Chociaż w biodrach też nie za wesoło - 87 cm i to jest zmora szczególnie przy zakupie spodni. :/

chciał się gościu dowartościować opowiadając niestworzone historie i myślał ,że wszyscy mu uwierzą a tu zonk:D

Gość aha i achhhh
wargi sromowate :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

no to ja proporcjonalnie ważę podobnie 173cm i 54kg;0 i nie narzekam na chudość mogłoby tak zostać spokojnie

Koktajl Mleczny. -> to że na zachód to wiem tylko jak długo? :P

Levviatan a przeczytaj co napisałeś wyżej. O wschodzie. :P Jak długo? My jedziemy jakieś12-13 godzin jak korków nie ma. :P