Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

laleczka82

Fcet namawia mnie na uklad 2=2 ??:!!!

Polecane posty

od pewnego czasu moj facet nawaia mnie na 4-kat a ja nie wiem co o tym myslec wiem ze to jest jego najwieksze marzenie erotyczne kurcze ale ja sobie nie wyobrazam sie dzielic z kims nim

Gość metaxa7777
czworokąty są super, zgódź sie

nie mam przekonania;/ boje sie ze nie wytrzymam widoku jak moj facet bedzie bzykal inna ;/

Gość pffffffff
nie kocha cie, nie szanuje i kiedys zostawi, wspolczuje

Gość wodzuuuu
to zrobcie to nie wymieniajac partnerow,tylko patrzac

no jesli ialam bym sie zdecydowac sie na to to tylko bez wymiany partnerow ale wiem ze on chce sprobowac z inna i to mnie zastanawia ...

gdyby facet kochał to by przestał namawiać po twojej odmowie. a poza tym zapytaj się go czy by chciał aby ciebie bzykał na jego oczach inny facet?

Gość wodzuuuu
poprostu mu powiedz ze sie nie zgadzasz na wymiane i basta.Mysle ze on ma ochote na swieza cipke.:)

to wstretne z jego strony...i okazuje totalny brak szacunku w stosunku do ciebie...fujjjjjjj

Gość mokraaazuza
też to przechodziłam, w końcu kiedyś do tego doszło. z początku było mi ciężko, ale w końcu impreza na działce, alkohol, b.miła atmosfera i stało się. Najpierw zagraliśmy w starą poczciwą butelkę w rozbieranego. Potem powoli pocałunki na przemian ja i mój, ja i tamten, ja i ona itd...potem był sex z zamianą partnerów i w końcu mój facet z moją koleżanką dołaczyli do nas. Powiem tak. Nie jest to takie łatwe. Musicie byc pewni że żadne z was nie będzie zazdrosne. Jeśli on zobaczy lub ty że jest wam lepiej z kimś innym to może być niewesoło.Trzeba dobrze przeanalizować swoje fantazje itp...i nie ma miejsca na żadne uczucia wtedy, czysty sex i czysta przyjemność, a wariantów jak się domślasz jest niewyobrażalnie wiele.

Gość mokraaazuza
no i oczywiście ty też tego musisz chcieć.

Gość luna 30
nie wiem co sie dzieje z ludzmi i tym swiatem , jak czytam takie rzeczy to sie szokuje na nowo i na nowo, co sie z wami ludzie porobilo ? facet cie nie kocha a skoro po takiej propozycji nadal z nim jestes to jestes chora psychicznie , proponuje sex w czworokacie z gorylem i koza chore :[

tzn to jest tak ze on mnie nie zmusza i nie ppowiedzial dokladnie ze on chce innej co to to nie!! powiedzial tylko ze chcialby czegos takie sprobowac i jesli mi sie to nie spodoba to nie bedziemy tego wiecej robic i on mnie do niczego nie bedzie namawialm musze sama tego chciec bo to nie jest obowiazek tylko przyjemnosc nie wiem poki co nie zdecyduje sie na takie cos

wogole to niedawno zaczelam uprawiac seks pozno zaczelam i dopiero co oswaja sie z tym wszystkim powoli z wlasnym cialem i jego a tu wyskakuje mi ze swoim marzeniem kurde za szybko to wszytsko chyba

Gość pffffffff
Ten świat jej popieprzony. Początkowo, gdy przeczytam to pytanie starałam się „nie angażować emocjonalnie. Przecież powinniśmy być tolerancyjni, każdy rządzi swoim życiem i wie, a przynajmniej powinien wiedzieć, co jest dla niego dobre. Tylko, że zachowania jednostek mają wielki wpływa na ogół społeczeństwa. To taki łańcuch, by doszło do seksu w trójkącie, musi się znaleźć co najmniej dwie osoby, które tego chcą. Później będąc w nowych związkach namawiają kolejne i tak się produkuje nic nie warte kobiety i mężczyzn nie szanujących kobiet. Nie wyobrażam sobie, by mój partner zaproponował mi seks z innymi osobami w jakimkolwiek układzie. I to z pewnością dlatego, że nigdy nie byłam z kimś dla seksu, a facet wiedział, że gdy nie będzie mnie szanować to nas nie będzie. Według mnie „laleczka jesteś przykładem głupiej dziewuszki, która przede wszystkim się nie szanuje. Marzenia erotyczne można mieć i warto je spełniać, ale są granice, których się nie przekracza, a nawet nie chce przekraczać. Nie jesteśmy małpami, seks jest częścią związku poważnego opartego na szacunku i miłości. Nigdy nie zgodzę się i nie poprę takich zachowań/. Kobieta ma się szanować i wymagać tego od mężczyzny. Mężczyzna ma szanować kobiety i być odpowiedzialną, godną zaufania, szacunku osobą. Trójkąt tak dla samotnego z prostytutką, ale ja takiego faceta na pewno bym nie chciała, nawet gdyby to była jego przeszłość i młodzieńczy eksperyment. Głupia laska - tak samo płytkie okreslnie jak sam dylemat autorki wstyd

Gość czworokaty powinny byc
powszechne:)