Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

biedronka_bez_ogonka_

cechy które dyskwalifikują faceta na potencjalnego partnera

Polecane posty

Już dawno myślałam żeby o założeniu takiego tematu pomyśleć w końcu. Otóż tak: 1. cechy dyskwalifikujące: - mały żołędź - mały penis - żołędzi różniący się nieco i nie pasujący do reszty jego wielkiego penisa - łysienie na głowie (zakola) - mała klata - małe umięśnienie całego ciała - mały zarost na Twarzy - owłosienie łona - pryszcze - chujowa fryzura..musi być tuzinkowa, wyszukana - wieśniacki ubiór lub niestosowny do okoliczności - niemęski głos - szczerba w zębach - zęby żółte - paznokcie połamane bądź poobgryzane - kostka stopy nie oddzielona od łydki (słoniowa noga) - ogólnie nadmiar tłuszczu - cofnięta broda - zajęcza warga - duży nos - krótka szyja - małe dłonie, takie niemęskie, - wystający pępek - owłosienie tylko i wyłącznie na nogach, rękach i twarzy, klata tak w 45 procentach maks w kształcie jakby krzyża - małe oczy - ciemne jądra, małe - krótkie palce 2. Cechy przyciągające mężczyzn: - duże mięśnie - duże ciemne oczy - regularne piękne rysy twarzy - sexi tyłek - figura dżony brawo :D - męskie super ciuchy jak z katalogu - szeroki barki w które się będę wtulać - jedwabista gładkość skóry - duży penis, który szybko staje na mój widok - skłonność do śmiechu i zabawy, umiejętność rozmowy z kobietą -zgrabny tyłek - musi się bzykać co najmniej przez 40 minut czyli nie może być krótkodystansowcem - brak cech jak w pkt 1 :D oj taaaakkkk musi wyglądać jak model z okładki...męski, zadbany.. ogólnie..musi być też bogaty i mieć super samochód..co najmniej jaguara... :D pachnący super drogimi perfumami... plus cygaro w ustach ....

kubanskie cygaro-obowiazkowe !!!!!!!!! i swietny zegarek , i koszule na zamowienie i jeszcze buty musza byc cudne :::)

oj tak... Faceci mają pachnieć whiskey i otaczać się dymem z kubańskiego cygara. Piątkowe wieczory spędzać w kasynie i wozić się buick'iem riviera z 1972, z którego wydobywałby się dźwięk gitary Hendrix'a. Ma z dumą nosić najlepsze garnitury Boss'a, który połączony z trzydniowym zarostem sprawiłby, że wygląda na cynicznego chama, który nie wie co to savoir vivre. Do tego bezczelny uśmieszek i błysk w oku..

czy ty aby nie przesadzasz? :P szukasz połączenia Arnold Schwarzeneggera z Krzysztofem Ibiszem i bankomatem na dworcu centralnym xD

Gość małamałam:)
hahahaha powodzenia w szukaniu faceta zycia!! zapomnialas jeszcze dodac ze musi byz zaradny i sam na to wszystko zapracowac a nie posiadac najlepszy zawod czyli syn i zeby ojciec wszystkie te perfumy ciuszki finansowal

Dokładnie kręci mnie taki typ, jaki opisalas :D

Levviatan --> jaki to najważniejszy wymiar? ;p

Gość korona z koronki
..."ch*jowa fryzura..musi być tuzinkowa, wyszukana..." sie zastanów albo TUZINKOWA albo wyszukana :O :O

Biedronka :) Coś w tym jest. Ja szaleję za niebieskimi oczami, ale ostatnio spodobał mi się szalenie chłopak, który ma brązowe :) Wiec chyba to nie ma jakiegos znaczenia ;)

Levviatan--> a toż to tak ważne? :D

Gość imaginary unicorn
@biedronka: moze kilka punktow na twojej liscie bym odhaczyla.. ale nie to mnie do niego ze tak powiem przyciagnelo ;)

Gość imaginary unicorn
za duzo przeszkadza ;)

Levviatan --> to wasze zdanie ;)