Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

biedronka_bez_ogonka_

cechy które dyskwalifikują faceta na potencjalnego partnera

Polecane posty

Gość gość
N I E Z A R A D N O Ś Ć Cecha u faceta która najmocniej dyskwalifikuje faceta w oczach nawet bardzo brzydkiej kobiety. Nawet wygląd nie wpływa tak na powodzenie jak właśnie niezaradność. Niezaradny nie wie nawet jak poderwać dziewczynę. A nawet jeśli mu sie uda bo będzie przystojny, dowcipny, lub dziewczyna wyrozumiała to do związku też się nie nadaje. Mało zarabia, nie umie niczego naprawić, na niczym praktycznym się nie zna. Nigdzie nie podwiezie bo jeździć nie umie. Niezaradność to tragedia.

Gość gość
to jest wszystko subiektywne, ja mam trochę inny gust niż autorka jak każdy zresztą ma swoje preferencje nie ma jednego ideału

Gość gość
Faceta dyskwalifikuje wyłącznie brak tak zwanego "łba na karku", co jest ni mniej ni więcej frazesem, którym księżniczki się posługują, żeby zmuszać facetów do zaspokajania własnych materialistycznych pobudek i dać upust próżności. Więc facet musi być pragmatycznym, wyluzowanym cwaniakiem, który ma "fach w ręku" zarobi ładnych parę tysi miesięcznie, obije komuś ryj i gasi "żałosnych inteligencików" jak pety dzięki swojej tępocie i pewności siebie z jaką wypowiada swoje prostackie teksty. Tyle potrzeba, jeśli spełnia te kryteria to może mieć ptaka nawet trzycentymetrowego i wygląd oblecha.

Gość gość
No to inteligenciki do roboty. Co ? Tak trudno poskarżyć sie w barze ze szklanek nie domyto, zgasić kolegę w sprzeczce ? Powie lubej że idziemy tu a nie tam gdzie na chce. Troche zadziorności, przekory, asertywności. inteligentni a taki prostych rzeczy nie potrafią. Ona hub ułatwia tsie rzeczy co nie? A może nie jstescie inteligentni

Gość gość
Jak chłopak nieśmiały i nie pewny siebie ale inteligentny i to z wiekiem nabierze tej pewności i asertywnosci i ogólnej przebojowości.Ktos kto w wirku no 30nie wie jak ainteresowazc soba kolezankę musi być głąbem poprostu

Gość gość
ogólnie cechy niedoboru testosteronu czyli: -Gruba lub biodrzasta sylwetka -Brak zarostu -Pucalowata twarz Po za tym: -kiepska praca fizyczna i brak perspektyw na lepszą -Brak wyższego wyksztalcenia -brak gadki -brak przynajmniej prawa jazdy -niezaradność, ciapowatość Mam jednego takiego znajomego, sympatyczny gość ale fizycznie i z charakteru jest wręcz aseksualny

Gość gość
Moja prywatna lista. Charakter i zachowanie: -Wszelkie przejawy ksenofobii, seksizm, homofobia, rasizm itd. -Podpięte do punktu pierwszego - brak szacunku do innych -Brak zamiłowania do zwierząt, zwłaszcza kotów -Poczucie humoru radykalnie różne od mojego -Inne wartości niż moje -Religijność Wygląd: -nisi wzrost -bardzo chuda sylwetka (miśki lubię) -drobne rysy twarzy -brak włosów! -ogólnie pojęty wygląd drecha, zamiłowanie do sportowych ubrań