Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anikkaadfgh

bardzo mocne bole glowy a wczesna ciaza

Polecane posty

Gość anikkaadfgh

Czytalam ze bole glowy nawet bardzo silne czy migrenowe sa mozliwe w ciazy powodowane hormonami. Ciekawi mnie jednak czy mialyscie takie bole ? I w ktorym momencie ciazy ? Ja nigdy nie mialam boli glowy, raz na rok gora, a ostatni tydzien to masakra co dzien drugi boli tak ze nie moge funkcjonowac a nawet wymiotuje. Zastanawia mnie czy to moze byc obiaw ciazy... Napiszcie czy ktoras tak miala, to sobie powkrecam bardziej ze sie udalo :-D

Gość ja tak miałam
i co najdziwniejsze zwłaszcza w te dni, gdy był wyż i piękna, słoneczna pogoda dla mnie to było bardzo dziwne, ale tak było

mnie tez nigdy wczesniej tak nie bolaala glowa a tu poczatek ciazy i myslalam że sobie młotem w głowe przywale tak mi czaszke rozsadzało :o ale przeszło po II trymestrze :)

Gość anikkaadfgh
Dziekuje za wypowiedzi :-D ciekawe czy u mnie tez to dzidzius dowiem sie za 2-3 dni. Ale bardzo mnie to ciekawi bo wiadomo przy staraniach rozne rzeczy mozna sobie wmowic no ale tego bolu to nie bardzo, wczoraj to az na oczy nie widzialam i wymiotowalam z tego... Przy wyczytanych milionach objawow przyznam ze z tym spotkalam sie pierwszy raz

Gość aska vcxz
U mnie takie pojawiły się na początku - 5-7 tydzień. Ból kosmiczny, zero chęci do życia, tylko łóżko i koc. Ale szybko przeszły. Powodzenia z testem - niech pokaże taki wynik, jaki chcesz :)

Gość agadddd koc
Tez tak mialam na paczatku, caly pierwszy trymestr koszmar a wczesniej bol glowy sporadyczny