Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siedzeeeee i...

Siedze i placze :( kolejny facet powiedzial ze jestem brzydka

Polecane posty

Gość siedzeeeee i...

chcialabym byc chociaz przecietna... Jestem niska 153 wzrostu, z twarzy nieladna, biedna, i na beznadziejnym kierunku studiow, tylko jedna kolezanke mam. Eh

Gość to nieprawda...
jesteś śliczna ❤️

nie pierwszy nie ostatni :)

Gość . . . :- . . :- . .
no i?

Gość siedzeeeee i...
wiem,ze jest. To wlasnie najgorsze.

Gość pocahontas8k
To nie siedź i nie płacz, tylko rusz się gdzies, nie lamentuj i uwierz w siebie

Gość hahhaa przebije Cie
ale wy durne jestescie! zalamany czlowiek nie funkcjonuje tak jak "normalny" a komentarze typu nie lamentuj uwierz w siebie sa do dupy bo jak mozna w siebie uwierzyc gdy ktos ciagle skutecznie zniza Ci samoocene??!

tragicznie jest być poniżej urodowej normy :o ale jeszcze tragiczniej być tak bezdennie głupim aby wytknąć komuś wprost brzydotę :o

Gość siedzeeeee i...
no wlasnie on wprost mi powiedzial...bylismy na niby randce,jesli mozna to tak nazwac. Po godzinnej rozmowie, podal mi reke glupio sie usmiechnal i powiedzial 'fajnie sie gadalo,ale nastepnym razem powiedz ze jestes brzydka . I nie pisz do mnie' . Iodszedl , a ja stalam jak glupia :( zdjecia widzial,na fotkach wygladam normalnie, ale w realu beznadziejnie, i zdaje sobie z tego sprawe. Nigdy sie nikomu nie podobalam ,wiec watpie zeby sie to kiedys zmienilo

Gość ethics
Nie pierdol tylko smaruj dżemorem...

Gość hahhaa przebije Cie
to znaczy ze jest pustakiem i tyle... a co konkretnie jest z Toba nie tak?

strasznie przykre :o ja też jestem brzydka i strasznie zakompleksiona, ale gdyby ktoś mi tak powiedział to chyba bym mu przywaliła :o

Gość luizzjanna
olej frajera, widocznie leczy swoje kompeksy Twoim kosztem dupek i tyle :) ja Cie nie znam, a wiem, ze jestes fantastyczna osobka :)

To dlaczego o siebie nie zadbasz ? Nie potrzebujesz mega drogich kosmetyków, by wyglądać ładnie, wystarczy trochę chęci i determinacji by zmienić się na lepsze. A tym dupkiem się nie przejmuj, bo nie grzeszył kulturą osobistą i taktem.

Gość Wróżka Honoriszka
Ja tez nie należę do ładnych, ale mam długie wlosy, które sa ozdobą i przez lata nauczyłam sie robic odpowiedni dla mnie makijaż i ostatecznie to nie wyglada tak zle. Czy próbowałaś zrobic cos z wlosami, wyregulować brwii itp?

Gość doradzę poradzę .....
Kochana wez się w garść! to, że powiedział takie słowa świadczy o nim że jest zerem. Jesteś niska? Ubierz buty na obcasie bądz koturnie, uczesz się ładnie, zrób delikatny makijaż. nie jesteś brzydka, nie ma brzydkich ludzi. kobieta zawsze może się troszkę poprawić jeśli tylko chce

Mi byś się podobała i pogadajmy na gg 35473436 jak będziesz kiedys miała ochote albo ja bede sie nudzil. Nie powinien Ci tego mówić ale w sumie to bardzo ludzkie bylo.

Oj dziewczyny... każdej z nas coś w sobie nie pasuje :) Próbujcie zmieniać coś by lepiej wyglądać... może fryzurę, może makijaż :) Teraz da się tak zmienić człowieka że potem poznać go nie można :)

Gość ehtuuuppp
gorzej jesli facet jest brzydki np ja. Niewiele da sie zrobic. A tobie wspolczuje :/ jedziemy na tym samym wozku,ze mnie tez sie smiali w szkole.

Gość e,jakub1989
jestes chamski tak jak tamten koles bardzo ludzkie jest takie postepowanie aby nikogo nie urazic. czytaj : wysoka kultura osobista! ktorej ten palant ani Ty nie masz myslisz ze laska nie ma co robic tylko pisac jak Ci sie nudzi? pierdolony egoista!

ale pierniczycie :D internetowe komplementy od nieznajomych osób wcale nie podnoszą na duchu :) poza tym skąd wiecie, że dziewczyna nie dba o siebie? 5 cm obcas i trochę tapety nie uczyni jej Adrianą Limą, życie to nie bajka o Kopciuszku :D chociaż wiele z Was zdaje się w to wierzyć :p

Gość Wróżka Honoriszka
Akurat mi Lima przypomina trola

każdy brzydal próbujący się upiększyć osiąga takie stadium, w którym nie da się już nic więcej zrobić (no, może oprócz drogich operacji plastycznych), a odbicie w lustrze nadal nie cieszy :D

Gość fgrrrrrrrrr78
trafilas na skurwiela i poszukiwacza laski typu blachara chlopak z kultura by tak nie powiedzial a tobie tu bez fotki nikt nie pomoze

5 cm obcas i trochę tapety nie uczyni jej Adrianą Limą, życie to nie bajka o Kopciuszku chociaż wiele z Was zdaje się w to wierzyć Ok, ale prawidłowo dobrany do twarzy makijaż ( nie mówię o pomarańczowej tapecie) potrafi ukryć niedoskonałości skóry, powiększyć małe oczy, małe usta, ukryć trądzik i wiele innych. No ale niestety po zmyciu makijażu magia pryska :P

Nie jestem chamski wredność i hamstwo to ludzkie cechy zwierzęta nie robią czegoś tylko po to by komuś dokopać ludzkie jest też to co złe. Mam ochotę z nią porozmawiać na gg to daje numer nikogo do niczego nie zmuszam. 35473436

no ale skąd wiesz, że dziewczyna się nie maluje? że nie nosi butów na szpilce? może ona jest nieefektowna już po tuningu? ;) autorko na kafe króluje litościwa hipokryzja i chamstwo - albo Cię zwyzywają, albo wychwalą pod niebiosa, na szczerość nie licz :)

no ale skąd wiesz, że dziewczyna się nie maluje? że nie nosi butów na szpilce? może ona jest nieefektowna już po tuningu? Nie chce mi się wierzyć, że byłaby brzydka nawet w pełnym makijażu, nigdy w to nie uwierzę :P