Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malgorzata1980

ślub w maju

Polecane posty

Gość malgorzata1980

mam zaplanowany ślub na maj 2012. Czy wierzycie w przesądy, że w maju się nie powinno brać ślubów??

Gość malgorzata1980
słyszałam przesądy: ślub majowy grób gotowy:)

Gość manieczka91
w mojej rodzinie było niedawno (4 maja ) święto-65 lat małżeństwa dziadków więc te przesądy mozna między bajki włożyć ;)

Gość lady la
ja wzielam w czerwcu. Wszystkie te przesady sa g warte. Po 3latach wzielam rozwod ale zyje sie dalej. Pozdrawiam

Gość kuyt
w maju slub- rychly grob! nie bierz w maju slubu, ja znam 4 przypadki gdzie malzenstwa szybko sie konczyly z powodu smierci

Gość salianka
Tez znam przypadek śmierci po majowym ślubie.Tylko,że babcia i dziadek najpierw obchodzili 50rocznicę ślubu :))) Włóż te zabobony między bajki.Jak ma wam się życie ułożyć/schrzanić to i tak się to stanie. My tez jesteśmy majowi (od 7lat - w tym tygodniu rocznica :) )

Jedna wielka bzdura :D Jeśli się ludzie nie dobrali czy nie ma w związku miłości itd to prędzej czy później rozwód gotowy i nie ważne kiedy był ślub.Taka prawda ;) A co do śmierci....bez przesady :D Każdy tam gdzieś ma wypisaną danę kiedy zejdzie z tego świata :D Ja za 2 tygodnie obchodzę 7 rocznice ślubu i dobrze mi jest ;)

Gość sylvii22
A jakie to ma znaczenie kiedy? Ważne z kim :P Zabierz odpowiedniego faceta do ołtarza i nie martw się datą.

Gość a my.....
.........w maju 29 lat temu brali ślub i niestety wiemy że kiedys umrzemy:D ale póki co jest super. Niewazne kiedy ślubujesz ale komu, pozdrawiam

Ja miałam slub w maju zeszłego roku:) zyjemy i dobrze sie mamy:) nie wierz w przesądy.

Gość nawet taniej
Też miałam ślub a maju i mamy się doskonale;-) Przesądy to bzdury.

Do diabła z przesądami. W tym tygodniu stuknie nam 3cia rocznica naszego majowego ślubu i wszystko układa się jak najlepiej. Maj to piękny miesiąc, miałam super pogodę, i nie było problemów z terminami. Ale i ja się nasłuchałam jak prosiliśmy, oj nasłuchałam:)