Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość właścicielka suni

czy uspić płochliwego psa

Polecane posty

Gość właścicielka suni

Sunia ma 3 lata, jest to bardzo miłe i przyjacielskie zwierzę, nierasowe, ale bardzo kochane. I ma jedną wadę. Panicznie się boi strzałów w Sylwestra i na Wielkanoc. Po takiej strzelaninie z tydzień boi się wychodzić z domu i za zadne skarby nie mozna jej wyprowadzić. Weterynarz ostatnio zapisał jej jakieś leki uspokajające i powiedział, ze jak one nie pomogą to psa trzeba bedzie uspić. I co ja mam teraz zrobić? :(

Gość svfdvba
weterynarza trzeba uśpić :O

Gość właścicielka suni
sunia jest wysterylizowana, jest wielkości wyżła

to prowo nie ma takich weterynarzy-idiotów, którzy chcą uśpić psa tylko dlatego, że raz na rok boi się hałasu

Ten weterynarz to chyba po platnych studiach ... Nie usypiaj psa, spróbuj z tymi tabletkami a jeśli nie pomoże to zmień weterynarza.

Gość svfdvba
ratowniczka to też trzeba ją uśpić :( :O

Gość właścicielka suni
to nie jest prowo lepiej podajcie może jakies sposoby ratowania psa, albo sprawdzone lekarstwa !

Gość Aga.......25......
MOże jemu chodziło tylko o takie uśpienie żeby sobie słodko spał jak będą strzały....:D bo inaczej to nie rozumiem co to za weterynarz:O

Gość svfdvba
jak to RATOWANIA? :O:O:O a co ona obłożnie chora ta sunia? zamykaj ją w ciemnym i jak najbardziej wyciszonym miejscu w sylwestra, coś na uspokojenie (jest wiele leków, nie tylko jeden) i wsio.

o ciul... wspolczuje nigdy w zyciu z takiego powodu nie uspalabym psa :/ ja tez mam plochliwego psa ale daje mu pare dni przed sylwestrem leki uspokajajace i jako tako pomagaja fakt boi sie ale nie az tak bardzo...

Gość właścicielka suni
ale pies nie chce wychodzić na dwór - co, ma za przeproszeniem srać w mieszkaniu????

hmmm no właśnie może chodzi o usypianie psa na ten czas? Mój lekarz zalecił dawanie pół tabletki nasennej bo moja też tak się boi. Usłyszy jeden wystrzał i sama spierdziela od razu albo do kibla albo do łazienki i nie wychodzi

Gość Aga.......25......
to poszukaj innego weta, zmień leki dla tego psa, daj mu może coś na sen żeby przespał ten czas itp do sylwka masz dużo czasu to na pewno wymyślisz co można zrobić. w zyciu z takiego powodu nie uśpiłabym psa

Gość właścicielka suni
sama sie puknij - po pierwsze nie raz tylko 2 razy w roku, a dwa to wet tak powiedział, ja jestem zszokowana jego "diagnozą"

Gość właścicielka suni
poza tym mąż współzyje z sunią i na pewno nie pozwoli jej uśpić !

Gość patka patka
na pewno chodziło o tabletke usypiającą na 1 noc