Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubion1223

doradźcie :(

Polecane posty

Gość zagubion1223

Cześć wam, nie wiem już co robić. Jestem dwa lata w związku i czuje, że jestem całkowicie uzależniona od mojego partnera. :( Kiedy się zezłości ja już mam ochotę biec do niego i albo się z nim kłócić o to, że to jego wina, albo brać wszystko na siebie. Zazwyczaj idzie o pierdoły, choć on mi powtarza że się o wszystko czepiam. Czekam aż do mnie zadzwoni, czekam aż napisze. Rozmawialiśmy o weselu! Mielisy wszystko zacząć planować i pomimo tych wszystkich kłótni on cały czas o tym myśi. Ja już głupieje, bo z jednej strony mówi mi, że męczy go moje zachowanie z drugiej w powietrzu wisi temat małżeństwa. Nie jestem winna całej sytuacji, chociaż to j w tym związku jestem tą, która okazuje uczucie i się stara. Wiem, że moge zawsze na nim polegać w powaznych sprawach... ale w tych mniej poważnych zostaje już całkiem sama. :(:(:( Rozmawiałam z nim już o tym i bez przerwy słyszę, żebym tylko prestała się czepiac i bedzie dobrze.

Gość ddoooddooooooodallla
"odwiedzam też często pobliską zajezdnię autobusową i proszę do tańca kierowców i mechaników" było...powtarzasz sie

Gość hahahahahahahahahahaa
:D:D:D:D dobre z ta zajezdnia

dobre? raczej zanujace

koles lub panna wałkuje cały czas ten sam tekst (kawał) na wszystkich topikac

Gość scd
haha dobre :D

jestescie debilami