Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakreconanapunkcie

pomocy, czy depresja moze zabrac uczucia

Polecane posty

Gość zakreconanapunkcie

witam, mój problem jest dość dziwny..jakiś miesiąc temu przeżyłam coś podobnego do depresji.. nie mogłam jeść, spać, na niczym się skupić i miałam wrażenie że nikogo nie kocham..dotyczyło to wszystkich moich bliskich.budziłam się z taką pustka w środku.Wieczorem znowu mi się poprawiało, a rano to samo...Obecnie nie jest lepiej tylko mam trochę inny problem, otóż jestem z mim partnerem 7 lat, jest wspaniały i zawsze bardzo go kochałam..nie wyobrażałam I NIE WYOBRAŻAM sobie życia bez niego..a teraz jest coś okropnego..od tych napadów depresji mam wrażenie, że go nie kocham..a za chwile kocham go całym sercem i mam ochotę być przy nim ciągle..gdy jestem daleko, wychodzę do pracy itp. ciągle za nim tęsknie a gdy wracam do domu znowu mam tę pustkę..już sama nie wiem w takich chwilach mam ochotę płakać, jego też to już strasznie męczy..mówiłam mu co się ze mną dzieje..gdy mam tę pustkę przychodzą myśli że powinniśmy się rozstać,a z drugiej strony w chwilach szczęścia myślę, że chce być jego żona, czy ja jestem chora czy po prostu go nie kocham?? myślałam, żeby iść do psychologa ale nie stać mnie na to;/ a do publicznego trzeba mieć skierowanie...Pomóżcie

masz stany depresyjne idz do psychologa on ci pomoże to zaden wstyd kozystać z ich pomocy ie czekaj pomóż sobie :)

Gość zakreconanapunkcie
Naprawdę myślisz, że to może być depresja??

Gość terefere ....
idź do psychologa, to przypomina stany depresyjne ale przez internet nikt Ci diagnozy nie postawi

Gość terefere ....
a przy okazji, tak depresja może "zabrać uczucia" używając Twojego sformułowania.