Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronika1206

Czy komuś wyszedł test negatywny a po kilku dniach pozytywny??

Polecane posty

Gość weronika1206

Zalozylam juz temat, ale teraz mam nowe wieści... dla tych co nie czytali: - ok 2tygodnie temu mąż skonczyl we mnie 3x, bylam chyba 2 dni przed owulacją ale mam nieregularne cykle - od 4 dni ciągle: zgaga mdłości wzdęty brzuch 1wymioty od dziś rana okropny ból podbrzusza, pleców, prawego jajnika jak podczas ciąży, do okresu daleko temperatura 37,3 senność, zmienny nastrój, ciężko mi się skupić, czuje się jakoś inaczej, mimo iż nie staramy się jeszcze o dziecko czuje że jestem w ciąży... zrobiłam właśnie test - negatywny. Czy to pewne ze to nie ciąża czy mam zrobić drugi test za jakis czas??

pisałaś też na innym wątku, że do okresu masz jeszcze jakieś 10 dni. więc poczekaj te 10 dni albo idź na test z krwi.

Gość anikkaasdfg
No wlasnie pisalas ze do @ 10 dni a owulacje mialas prawie 2 tyg temu ? Cos ci sie pomieszalo przelicz dni jeszcze raz

Gość weronika1206
tak bo kochałam się na początku cyklu zaraz po okresie, ok poczekam....

Gość jajajajajaaaaa
ja tak miałam , test pozytywny dopiero w terminie @ wyszedł

Gość weronika1206
Nic mi się nie pomieszało, mam nieregularne cykle, raz 26, raz 32 dni :(

Gość anikkaasdfg
Jakie dlugie mniej wiecej masz cykle ? I czemu myslisz ze przed owulacja skoro masz nieregurlarne ? Jesli czekasz jeszcze 10 dni do @ to malo prawdopodobne ze na poczatku cyklu mialas owulacje. Ale widze ze bardzo chcesz dziecka wiec zycze powodzenia

Gość mama mi
Mnie tak wyszedł- tydzien po stosunku negatyw, a kolejny tydzień pózniej pozytywny :-) a cykle miałam regularne.

Gość anikkaasdfg
A to rozumiem, mam nadzieje ze trafiliscie w ten krotki cykl i ze sie udalo. Testy czasami wychodza duzo pozniej jesli jest malo hormonu ciazowego albo zagniezdzenie bylo pozno. Testuj co 2-3 dni moze sie pojawi kreska

Gość weronika1206
Dziękuje! Wiecie co, do tej pory nie planowaliśmy jeszcze dziecka ale po tych ostatnich dniach mój mąż zwariował i chce, pragnie, doczekac sie nie moze! Ja tez zaczełam o tym myslec... Mamy po 26 lat, w czerwcu bedzie rok po slubie, jestesmy razem ponad 4 lata, chyba juz czas:) Jesli teraz nie jestem w ciązy to moze juz niedlugo ;)

Gość weronika1206
anikkaasdfg napisałaś: Ale widze ze bardzo chcesz dziecka i dałaś mi tym do myslenia.... nauczylam sie mowic sobie "jeszcze nie czas, boje sie" a moze odkryłas moze mysli..... nie wiem.....

Gość anikkaasdfg
Napewno :) tylko przede wszystkim cieszcie sie soba i tymi staranimi samymi w sobie bez wyliczania dni bo psychika wszystko niszczy. Bawcie sie tym a zanim sie nie obejzysz a bedzie ciaza - moze juz jest ;)

Gość weronika1206
Dziekuje Ci i pozdrawiam serdecznie :)

Gość anikkaasdfg
Tak mi sie zdawalo po Twoich wypowiedziach mam nadzieje ze nie urazilam

Gość rrtgh5mtyty
Ja robilam testy i byly negatywne a okresu brak,wkoncu w 9 dniu spoznionego okresu test pokazal ciaze i teraz jestem szczesliwa mama 3 tyg,bobaska :).