Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naqwertyui

nie mam pracy maturalnej>>>>>

Polecane posty

Gość naqwertyui

czy zdaze ja jeszcze napisac i sie nauczyc? :/

Gość barbarastraiszend
zdazysz, przeciez dzien na nauke i napisanie ci starczy

Gość Sputnik91
Jaki temat to jeden a dwa to poszukaj podobnych tematów na google ;-) ja do swojej znalazłem 3 różne podobne prace miałem "motyw apokalipsy w literaturze, malarstwie i filmie" I posklejałem 20/20 :D

Gość dawaj temat cos ci sklekocim
a apokalipsa to juz mocno schlastany temat

Gość dooooomiiinika
hmm zależy kiedy masz ustną. Ja mam już we wtorek, a dopiero dzisiaj tak naprawdę dopracowałam ją tak całkowicie i chyba jutro, bo dziś już mi się nie chce będę brała się za uczenie. Mam 3 dni.. i 3 strony prezentacji:) Myślę, że się uda a Ty kiedy masz ustną, bo to wszystko od tego zależy

proooszę Cię :D tą pracę, o ile się sprężysz, napiszesz w jeden dzień :P i o ile masz przygotowane jakieś materiały :P jak masz ustną w przyszłym tyg to z palcem w doopie zdążysz napisać i się jej nauczyć :P a tak w ogóle, to za pracę, którą się wygłosi nie ma jeszcze żadnych punktów :D

Gość sfesgdhtjygukjhdgfghdtj
ja swoją ściągnęłam z internetu,przeczytałam dwa razy dzień przed i raz zaraz przed wejściem do sali. 18/20 :D

kumplowi, który teraz jest na 1 roku powiedzieli w komisji, że pracę to miał słabo napisaną, ale b.dobrze odpowiedział na pytania i dostał 90% :D także bez nerwów ;)

Gość naqwertyui
dzieki za wszystkie odpowiedzi, pocieszylo mnie ze co niektorzy nie maja jeszcze napisanej ;) ja mam ustna 17 i tak zamierzam napisac do 10 i sie jej nauczyc w te 7 dni. tylko nie na pamiec chyba, bo wiekszosc znajomych to sie na pamiec uczy ;/ ja nie zamierzam. Czyli z netu cos tam mozna spisac, dodac od siebie i bedzie ok? Lektury mam latwe i krotkie wiec mysle ze z odpowiedziami nie bedzie tak zle ;)

Gość naqwertyui
a temat mam o samotnosci bohatera romantycznego i wspolczesnego... czyli prace moge miec tak srednio napisana, a bardziej sie przygotowac z tresci lektur?? i na ile stron najmniej moge napisac?

mi wyszły dwie strony A4 (ze skrajnie przesuniętymi marginesami, ale chyba normalną czcionką...). czytało się króciutko - z pamięci, kiedy dodałam wszystkie "eee..." i "yyy..." wyszło prawie 15 minut :D zaczęłam pisać na 3 dni przed ustną, ostatecznie dostałam 20/20. tydzień to naprawdę mnóstwo czasu, szczególnie kiedy zna się lektury.

Gość a gdzie ty mieszkasz
no bez jaj praca maturalna to taka wieksza rozprawka ;/ ja pisalam swoja niecale 2 godziny ...

Gość gość
Absolwentka filologii polskiej pisze prace maturalne na każdy temat! Doświadczenie - 5 lat. Solidnie, szybko i rzetelnie!:) Bez kopiowania z Internetu! Do każdego tematu podchodzę indywidualnie:) Więcej informacji na maila. Masz pytania? Pisz śmiało! To nic nie kosztuje. Zapewniam stały kontakt w razie pytań odnośnie pracy jak i samej matury:-) KONTAKT; matura24H@wp.pl GG; 39631281