Kosmetoholiczkaaa 0 Napisano Maj 6, 2011 *migdal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kkkosmetoholiczkaaa Napisano Maj 6, 2011 kosmetocholiczko mam jeszcze jedno pytanko, czy mialas moze srebrna plukanke z joanny?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kosmetoholiczkaaa 0 Napisano Maj 6, 2011 Dziewczyny wspominacie tu o truskawkowym zapachu to moge Wam cos polecic:) Woda toaletowa hannah montana shine on pachnie truskawkami:) http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=33843 Moze to wyda Wam sie smieszne, ale pomimo, ze nie mam juz od daaaaawna nastu lat to lubie czasem uzyc tego zapachu, na lato w sam raz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kosmetoholiczkaaa 0 Napisano Maj 6, 2011 Ja lubie jej uzyc np po uzyciu truskawkowego masla do ciala z joanny:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kosmetoholiczkaaa 0 Napisano Maj 6, 2011 Nie, mialam tylko niebieska plukanke:) zastanawiam sie czym one sie roznia ?? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kkkosmetoholiczkaaa Napisano Maj 6, 2011 no wlasnie tez bym chciala wiedziec :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kosmetoholiczkaaa 0 Napisano Maj 6, 2011 Mi sie wydaje, ze nie bedzie wielkiej roznicy jak uzyjesz tego drugiego:)) one dzilaja na podobnej zasadzie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kosmetoholiczkaaa 0 Napisano Maj 6, 2011 Polecam jeszcze olejek do kapieli kawa i smietanka z joanny :) zapach cudowny, czuc w calej lazience:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PAY 4 YOU Napisano Maj 6, 2011 FAJNE SA TE OLEJKI, JA MIALAM WERSJE Z WANILIA, MIALO SIE OCHOTE ZJESC . Z LIDLA Z FIRMY CIEN POLECAM MASLO DO CIALA MANGO, 400 ML 18 ZL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a moze... Napisano Maj 7, 2011 krem nivea ten zwykly, nie uczula mnie, w przecinwienstwie do innych, kosztuje 4zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość WROZKA ZEMBUSZKA Napisano Maj 7, 2011 Kilka razy juz tu wspominaliscie o kremie bambino , a ja polece bambino ale pilegnacyjny. Ma lzejsza konsystencje, wiec pod makijaz jest w sam raz. Koszt tez cos kolo 6zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość WROZKA ZEMBUSZKA Napisano Maj 7, 2011 Przypomnialam sobie jeszcze o soli do stop z lawenda z firmy apart, kupilam w promocji za 6zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość groszka 32 Napisano Maj 7, 2011 dlugo by pisac , jesli chodzi o tanie kosmetyki to polecam kosmetyki ziaji i ziaji med sa bardzo dobre jak za taka cene Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czy ktos Napisano Maj 7, 2011 uzywal kosmtyki o nazwie Genie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kosmetoholiczkaaa 0 Napisano Maj 7, 2011 groszka a mozesz powiedziec dokladniej o ktore z ziaji med chodzi? Bo ziaje przetestowalam bardzo dobrze, ale tych "med " jeszcze nie maialam okazji. czy ktos... nie nie slyszalam o takich, a konkretnie masz na mysli jakis kosmetyk?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MsAgata 0 Napisano Maj 7, 2011 hmm.. TANIE I DOBRE moze i sa, ale nie wydaje mi się. Najlepiej korzystac z dobrych i sprawdzonych marek i cos za cos, za piekno trzeba zaplacic. Zapraszam na moj nowo stworzony temat.. byc moze kazda z was cos by dla siebie znalazla :) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4822582 Pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Juz mam dosc... Napisano Maj 8, 2011 Szampony mrs potter Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Juz mam dosc... Napisano Maj 8, 2011 8zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiis Napisano Maj 8, 2011 Bardzo lubię serię kosmetyków zioła polskie. Super kosmetyki za naprawdę drobne pieniądze. Polecam :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kosmetoholiczkaaa 0 Napisano Maj 8, 2011 Ja rowniez:) a co dokladniej uzywasz?? Ja kremu z melisa i toniku:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja lubie Napisano Maj 8, 2011 cienie a butterfly , paletka okragla.Dobrze sie trzymaja, piekne kolory,duzy wybor. Cena 8,50zl za jedna paletke i 6 z kawałkiem za druga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wam chyba faktycznie płacą Napisano Maj 9, 2011 za reklamę ziaji skusiłam się kiedyś na krem, przez 1 tydzień w miarę, podkreślam w miarę się sprawdzał- potem wystąpiło uczulenie i nie było rzeczy z ziaji która by nie narobiła dziadostwa na mojej twarzy nawet fizjoderm mam też masło kakaowe do ciała- ale tylko się opalam bo z takim syfem na skórze nie mogłabym funkcjonować miałam też to masło do kąpieli-chyba z rok, bo nie dało się tego używać ostatecznie wylałam ciekawe ile dostajecie za reklame jak już miałabym polecać coś rodzimego, to AA tylko serię apteczną pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja ziaję polecam Napisano Maj 9, 2011 i nikt mi za to nie płaci, polecam też pollenę evę, farmonę i bielendę jeśli chodzi o kosmetyki do pielęgnacji, oczywiście nie wszystkie, to już zależy od indywidualnych potrzeb; a co jest dla kogo dobre każdy powinien sprawdzić na sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja ziaję polecam Napisano Maj 9, 2011 a co do ziaji med jest dostępna w aptece, do twarzy galanea labolatories jest super, też w aptece, również polska firma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kosmetoholiczkaaa 0 Napisano Maj 9, 2011 do wam chyba faktycznie płacą Rownie dobrze my mozemy powiedziec, ze Tobie placa za reklame AA. Ziaja ma duzo dobrych produktow i dlatego czesto jest chwalona. Jednym pasuja, innym nie. Ja tez nie jestem zadowolona z czesci produktow ziaji, np krem ogorkowy, tonik i mleczko z tej seri oraz kremy kozie mleko, ale pomimo tego mam tez duzo ulubiencow z ziaji:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anooo Napisano Maj 9, 2011 Może nie tyle reklama, co to stało się na topie, tzn. marka Ziaja ;), jeszcze nie tak dawno obciachem było kupować te kosmetyki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anooo Napisano Maj 9, 2011 Pamiętam sprzed lat kosmetyki Soraya, tez mocno na topie były :D, no ale wtedy to ogólnie jeszcze było mało marek kosmetycznych na rynku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anooo Napisano Maj 9, 2011 A możecie coś polecić na wrażliwą cerę twarzy, która bywa podrażniona, cera mieszana? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dgdhrtfhjhnfjnhnh Napisano Maj 9, 2011 od wielu lat używam mleczka do demakijażu z sorai z kolagenem koszt około 8 zł kremy uzywam z ziaji do cery naczynkowej kosztuja poniżej 10 zł wreszcie przestałam byc czerwona no i skóra jest nawilżona jak nalezy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ziaja dlaczego jest tania Napisano Maj 9, 2011 A nie dziwi Was to dlaczego te kremy są tak tanie, chodzi mi o Ziaja... Nie chodzi mi o to, że tanie jest złe, absolutnie...tylko że przecież opakowanie kosztują, surowce, magazyny, jacyś pośredni, a krem kosztuje 5 zł...jak się to im opłaca? to mnie intryguje...czesto firmy zawyżają koszty, ale jednak te 5 zł, to chyba w druga stronę jest przegięcie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach