Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Kosmetoholiczkaaa

Tanie i dobre kosmemtyki.

Polecane posty

Gość mmfghggkhkhj
no w sumie zdazaja sie odchyly, bo zona szefa, sa bogaci, kupuje sobie perfumy FM i innych namawiala na ten shit. tak wiec smarujcie sie tym gownem, nic mi do tego

Gość tez kosmetohoooooliczkaaa
ja oczywiście nie twierdze ze avon jest dobry bo dla mnie np to buble są, ale ona takich używa właśnie. Normalnie prawie wszystko ma z avonu.

a nie wiesz, że wszystkie panie doktorowe ubierają się w lumpeksach? Nie każdy, kto ma dużo kasy to od razu mu musi woda sodowa walić do głowy :O

Gość mmfghggkhkhj
no to juz jest przejaw sknerstwa

nie jest sknera, ona po prostu lubi te kosmetyki i juz :O

sama jej ostatnio dalam podklad z biothermu, myslisz ze go uzywa??

Gość mmfghggkhkhj
no to tego nie rozumiem, zona szefa uzywa perfum z FM, ja nie jestem bogata a mam 9 roznych oryginalnych

po prostu dla niej perfumy fm są dobre :O Nie dość ze dobre to jeszcze dobre i tanie.Dokladnie tak jak tytuł topiku, bo w końcu o tym jest, nieprawdaż? Nie wiem czego tu mozna nie rozumiec

jeszcze tez jest roznica w tym o jakim kosmetyku mowimy. Bo kupowanie dobrego podkladu, zawlaszcza jesli ktos ma cere jakas problematyczna jest ok, ale na prawde nie zrozumiem osob, ktore kupuja zel pod prysznic za 80zl diora, bo co, ze niby po zwyklej zaji cos im bedzie, a po tamtym nie, tak??

Gość mmfghggkhkhj
ja nie rozumiem wlasnie jak perfumy fm moga byc dobre??/ to sa perfumy dla osob ktorych nie spac na oryginalne, tak uwazam i jeszcze mnie namawiala, jakas masakra!!!

Gość mmfghggkhkhj
zel akurat kupuje zwykly nivea i balsam tez nivea q10, bo mi pasuja i sa dosc dobrej jakosci, ale do twarzy juz mam cliniqua i podklady tez drozsze, a ziaja to tylko tylem moge myc, ale jak by mnie bylo stac na zel z diora, to kupowalabym...

Gość mmfghggkhkhj
czyli jakbym sie uparla to byloby mnie stac na ten zel, ale np wole kupic bluzeczke, az taka majetna nie jestem, zeby na wszystko bylo mnie stac

moze jest konsultantka fm??:D:D:D Ja tam do fm nic nie mam, tak na prawdę, to po popsikaniu sie juz i tak wszystko sie zaciera i nikt nie bedzie w stanie wywachac roznicy czy to sa perfumy oryginalne czy dobrze podrobione :O Sądze, ze nawet wprawny nos pani z dobrej drogerii nie byłby w stanie tego stwierdzic, zwlaszcza, ze tak na prawde na każdym perfumy beda pachniec troche inaczej, dochodzi zapach naszego potu, nasze feromony, proszki do prania, dezodoranty itd.

hehe no moze z tym naszym potem to troche przesadzilam:D:D:D Bo nie od kazdego pot czuc, ale wiesz, no taki zapach danej osoby po prostu, zawartosc kwasu mlekowego w organizmie ma podobno wplyw na zapach drugiej osoby

Gość mmfghggkhkhj
jakos i tak nie kupilabym sobie podroby... ja za perfumy place 3 razy mniej niz w douglasie, a fm nie wiem ile kosztuje. jej siostrzenica jest konsultantka

bo ty lubisz tą tak zwaną metkę. To niestety troszke pod szpanerstwo podchodzi :) Nie wiem no, ja też miałam kiedysmanie na kupowanie bardzo drogich kosmetyów, ale na szczęście już się opanowałam. Nie wiem, miałam wtedy chyba zły okres po prostu i jakoś próbowałam oslodzić sobie życie.

Gość mmfghggkhkhj
no moze, nie wiem.... ale mam wymagajaca cere i mi nie wszystko pasuje, a jak np. za tonik z cliniqua place 30zl, a nie 90 to czemu mialabym nie uzywac. z ciuchami mam podobnie, wole miec jedna firmowa bluzke niz 5 z bazaru. ale tez tam jakichs diorow nie kupuje, bo mnie nie spac, tylko normalne tzw. sieciowki

Gość mmfghggkhkhj
albo np wole kupic jedne kozaki za 650zl i chodzic w nich 2 lata, niz miec 2 pary po 100zl

ja też nie mam dużo kosmetyków i lubię mieć dobre. Ale niekoniecznie musza być drogie.:)

Gość do mmfghggkhkhj
spadaj dziewucho jak ci kosmetyki nie pasuja, dla mnie i moczem mozesz sie smarowac, a kazdy niech uzywa co chce.

Gość mmfghggkhkhj
sie odezwala ta co uzywa krem za 5zl :) nic mi do tego co uzywacie, mozesz nawet konskim lajnem sie wysmarowac, ale nie piszcie ze wasz krem za 5zl, jest tak samo dobry jak moj , o ten http://pl.douglas-shop.com/douglas/Piel%25C4%2599gnacja-Twarz-Piel%25C4%2599gnacja-na-dzie%25C5%2584-Biotherm-Age-Fitness-Power-2-Age-Fitness-Power-2_productbrand_3000004980.html

Gość do mmfghggkhkhj
twoim kremem to sobie moge dupe wysmarowac. Jaky twoj byl taki dobry to bys tradziku nie miala, a masz.

Gość do mmfghggkhkhj
kupisz jeden krem i uzywasz 10 lat.

Gość do mmfghggkhkhj
opinie o twoim kremie "Nie polecam Witam. Mam serię dla skóry norm. i mieszanej na noc i dzień. Niestety coś złego mnie podkusiło kupując owe produkty. Szkoda pieniędzy, mieszaną cerę niepotrzebnie nabłyszcza, suche partie skóry nie nawilża POMYŁKA"

Gość do mmfghggkhkhj
a kogo to obchodzi jakiego kremu ty uzywasz? idz sie chwal (albo zal) na inne forum.

Gość mmfghggkhkhj
mialam kiedys tradzik, ale nie byly to jakies straszne zmiany, czasem mi cos wyskoczy przed okresem, czytaj uwaznie, zazdrosnico!!! 10 lat to chyba ty uzywasz, mi krem zwykle starcza na 6mies, tak samo jak podklam. jestes taka zlosliwa, bo ciebie tylko na ziaje stac

Gość mmfghggkhkhj
ale sie podniecilas, bo zal ci dupe sciska, ze nie wszyscy musza uzywac krem za 5zl

Gość mmfghggkhkhj
poza tym jakos tak dziwnym trafem zawsze mi sie tradzik nasilal jak uzywalam jakiegos taniego gowna, odkiedy uzywam drogich kosmetykow, to mam spokoj, tylko czasem cos przed okresem wyskoczy

Gość do mmfghggkhkhj
a kto powiedzila ze mnie nie stac? owszem stac mnie, tylko uwazam, ze przeplacanie za kosmetyk nie warty tego to totalna glupota. Uzywam ziaji, a cere wspaniala,wiec czemu nazywasz mnie zazdrosnico? Zartujesz chyba. O co mam byc zazdrosna niby? Mam cere taka jaka chce, a chyba o to chodzi w uzywaniu kremu.

Gość mmfghggkhkhj
no to uzywaj sobie, mnie osyfilo kiedys po ziaji i innych cudach , wiec ja nie uzywam, tylko tylek moge myc ziaja

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować