Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moja naukowa teoria

Ludzie powinni żenić się trzy razy - zgodnie z prawami natury

Polecane posty

Gość Moja naukowa teoria

Z punktu widzenia biologii człowiek powinien żenić się trzy razy. Na przykładzie mężczyzny: Młody facet ma bardzo duże potrzeby seksualne. Wielu marzy w tym wieku o dojrzałej kobiecie, która byłaby ich nauczycielką i przewodniczką w świecie seksu. Jak wiadomo, dojrzałe kobiety są znacznie lepsze w łóżku niż ich młodsze koleżanki. Ponadto kobiety dopiero po 30-stce osiągają swój szczyt seksualny. Dlatego moim zdaniem pierwszym małżeństwem dla faceta powinien być związek z dojrzałą, dużo starszą od niego kobietą. Szczyt seksualnych możliwości faceta przypada na 20-kilka lat. Szczyt kobiety na 40-kilka. Dlatego Faceci przed 30stką powinni się żenić z kobietami po 40stce. Z kolei gdy już facet osiągnie dojrzałość, powinien związać się z młodą kobietą (dla kobiety pierwszym małżeństwem byłoby to ze starszym facetem). Byłby on przewodnikiem przez życie dla młodszej kobiety, dbałby o nią i otaczal troską. Gdy kobieta osiągała by już dojrzałość, zabierałaby się za jakiegoś młodszego faceta. A ten starszy facet (w młodości związany z dojrzałą, w wieku dojrzałym z młodą), w końcu wiązałby się z rówieśniczką, z którą już by dożywal swoich dni. Od kiedy komisja noblowska przyjmuje zgłoszenia z dziedziny nauki? Dziękuję za uwagę.

Gość Moja naukowa teoria
Wiedziałem, że moja teoria jest trudna w odbiorze, ale sądziłem że spotka się z jakimś zainteresowaniem

Gość zenic sie to on moze i dziesie
c razy, prawo przeciez tego nie zabrania O.o

Gość Moja naukowa teoria
Powstała ona po 5 piwach.

Gość Moja naukowa teoria
mam 16 lat, to moje pierwsze piwo i jestem przekonany, ze jestem ponadprzecietnie inteligentny. mozna powiedziec, ze rpawdziwy geniusz ze mnie. zaraz wymysle jeszcze wiecej takich odkrywczych teorii :classic_cool:

Gość krzych z dachu portowca
Bo ja wiem...przed chwilą przeczytałem że problemem tego forum jest feminizm...(sic?! ;D chyba to mnie do reszty wyzuło z zdziwień jak na dziś;) tego nie ogarnął by nawet tzw. "playboy integralny" :)