Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arafatka22

Polka z Arabem, Jakieś doświadczenia?

Polecane posty

Gość Arafatka22
a mozecie mi podac pare doswiadczen jak sie wogole popierdala w burce? CZy bede mogla nosic mini pod spodem czy juz nie bo wlasnie tego nie wiem. Znam mojego kochanego muzulmanina tydzien czsu, a po drugim dniu mi sie oswiadczyl wiec nie zdazylam zapytac go jak to bedzie? Nie wiem tez czy bede musiala popierdalac swoim pustym polskim lbem w podloge szesc razy dziennie jak tego nakazuje islam? Czy moge isc na dyskoteke w burce?????

Gość Arafatka22
Na kretynizm lekarstwa nie ma...:/ Gdy tu jutro wrócę mam nadzieje przeczytac odpowiedzi od mądrych ludzi... pa

heh ja nie wiem o co chodzi że Polakom tak gul lata jak widzę Polkę z obcokrajowcem... Hmm na prezent to myślę że to samo co i normalnemu facetowi...w tym to akurat się wiele nie różnią :P chyba że twój partner ma jakieś pasje, wtedy możesz kupić coś nawiązującego... Ja ostatnio swojemu kupiłam zegarek, zapłaciłam sporo, ale był zadowolony :)

Gość bananowa malina
a ja jak dostane swojego kochanego muzulmanina to chce miec z nim syna i nazwe go Abdullah Muhammad, mam nadzieje ze mojej mamie takie imie sie spodoba i mam nadzieje ze moj mily zgodzi sie go ochrzcic u mojego ksiedza proboszcza.

Gość Polakom to nic nie chodz
jak was widza z Francuzem, Niemcem, Anglikiem to je cool, ale jak z terrorystyczna swinia to juz przesada, prostytucja totalna

Gość Szymuś
No właśnie diabli wiedzą, skąd u nich ta ciągota do dawnych ludów kolonialnych, które po odzyskaniu wolności jakoś poradzić sobie nie mogą, we własnych państwach. Najczęściej zabierają swoje dupy do Europy, zbudowanej przez białego człowieka, jadą do swoich dawnych Panów. Polki zamiast lokować uczucia w Panach, to lokują w potomkach niewolników. Może zakompleksione, słabo siebie cenią.

Gość Szymuś
Nie mówię o Polakach, my to raczej mieliśmy ciężko w historii. Mówię o narodach, które grały pierwsze skrzypce w epoce kolonialnej.

ale co mnie obchodzi epoka kolonialna!!! ciekawe w czym jest lepszy Francuz od Irakijczyka, albo Niemiec od Polaka...

Gość Szymuś
Wystarczy przejechać się po ichniejszych państwach, zobaczyć czego dokonali. Jak te narody zorganizowały sobie życie. To Irakijczyk jedzie do Francji, a nie Francuz do Iraku. Polki pukając się z Arabami, powielają nierobów tylko. Arabowie się nie integrują z resztą społeczeństwa, tworzą kliki. Może to ich jakiś boży plan, zdobyć Europę przez brzuchy kobiety. Imamowie dobrze wiedza, że narody europejskie starzeją się niemiłosiernie. Wykorzystają to, a Polki im pomogą.

Ja nie wiem, jak ludzie mogą być tak tępi... ja poproszę jeszcze o komentarz do drugiego przykładu, w czy jest lepszy Niemiec/Anglik/Francuz/Szwed od Polaka... religia to inna historia, a to że ktoś jest Arabem, nie oznacza że jest muzułmaninem... A co do muslimizacji europy to sami na to pracujemy... nasza laicka kultura chyli się ku upadkowi, więc zastąpi ją inna, mocniejsza, na silnej religijnej bazie... no takie czasy

Gość Power Wafel
W kontekście narodowym można odnieść się do tego samego kryterium. Jakie życie zorganizowaliśmy sobie w naszym państwie po odzyskaniu wolności ? Porównując się do innych narodów. Mieliśmy być chyba drugą Japonią chyba, a tymczasem zasypano nas tonami makulatury urzędowej i kafkowskimi absurdami prawnymi.

Nie cieszę się, ale jako katolik widzę teraz do czego prowadzi ateizacja i laicyzacja społeczeństwa... jak hasło róbta co chceta i obietnica nieograniczonej i nieskrępowanej "wolności" pcha na krawędź, chciałoby się powiedzieć najbardziej wykształconą cywilizację...

Gość gininini
taaak, tak sie sklada ze to kochany liberalny komuch Clinton bombardowal Serbow, za to ze muslimy zabierali im kawalek po kawalku ich ziemii, teraz bombarduja Qadaffiego chociaz muslim, ale wszyscy dowadzacy rebelia to czlonkowie Al-qaeda. Jedyne wyscie to zamknac granice i deportowac kazdego do swojego kraju.

Gość gininini
A co takiego jest zlego w ksenofobii i patriotyzmie, no prosze powiedz?

w patriotyzmie nic... ale ksenofobia jako taka i rasizm źle mi się kojarzy...

Gość lajlalilalajla
dziewczyno ogarnij sie - na co ty poleciałaś?? Na arabskiego psychopatę?? Mów co chcesz ale oni maja mentalnoś,c psychopatów a kobieta znaczy dla niech mniej niż zero - jestes dla niego nikim tylko jeszcze nie zdajesz sobie z tego sprawy - oni potrafia grać całe lata aby na koniec wbić nóż w plecy - to dzikusy i fanatycy - masz do wyboru tylu świetnych facetów z PL a ty lecisz za dzikusem bo ma ładne ciemne oczy - wiem co piszę bo mieszkałam w Libii 10 lat jako nastolatka i kilka lat temu wrócilam z rodzicami do PL - nie znam bardziej podstępnych ludzi od nich - obejrzyj sobie fotki kobiet z polanymi kwasem twarzami - ciebie też to moze spotkć np jak bedziesz chciała sie z nim rozstać - to nie tak jak w cywilizowanym swiecie że cos jest nie tak i nara - oni tak załatwiaja sprawy

Nie badz taki dumny, bo Arabowie tez dolozyli cegielke, i to spora. :p Mam w nosie kolory. Ale nie mam ochoty nosic burki. :/

Gość gininini
Anitko droga Europejska kultura wywodzi sie od Rzymian i Grekow, nie od Arabow. Dzieki niej wiemy jak budowano drogi, stadiony, kanaly, itp, jedyne co wniosl islam do naszej cywilizacji to nienawisc do Chrzescijan, podboj (poczytaj o Cesarstwie Wschodnio-Rzymskim, albo o Hiszpani, lub Sycyli), i mordowanie chcrzescijan i kazdego kto stanal na drodze islamu.

Cała astrologia, kalendarz i medycyna stoi na bazie arabów, matematyka... nikt o tym nie mówi... A z nacjonalizmu i rasizmu nic nie ma... i naziści są tego najlepszym przykładem...

Ok zgadzam się, ale nacjonalizm skrajny jest zły... każdemu bez względu na narodowość należy się minimalny szacunek i możliwość swobodnego poruszania się po ulicy bez szykan...

Pewnie, ze tak. Ale czym innym jest to, o czym piszesz, a czym innym wlazenie do tylka i przyjmowanie pozycji unizonej. A to sie dzieje w Europie. Mowiac, co mysle o poczynaniach islamistow tutaj, zyskuje opinie rasisty. I to jest nie w porzadku.

ale czy ja przyjmuję pozycję uniżonej... nie! równej tylko i wyłącznie... ja nie czuję się lepsze tylko dla tego że jestem biała...

Gość AnitaAnitaAnitaaaaa
the besciak z Ciebie, ale nie dyskutuj z marksistka, to nienormalna kobieta

Ja nie mowie o Twoim postrzeganiu. Ja mowie o europejskiej manierze bycia poprawnym politycznie, co wiaze sie z nadstawianiem tylka. Gdy tu i owdzie przebije glos rozsadku, to jest zaraz zakrzykiwany, ze tak nie mozna, ze to rasizm, ze wszyscy ludzie sa rowni. Jakby to mialo cos wspolnego.

Gość bo polityczna poprawnosc
liberalowie i marksisci doprowadzili do tego ze nie mozna juz wolno i swobodnie wypowiadac sie w swoim kraju, a o dlatego zeby zlamac nacjonalizm, wymieszane multikultuowe spoleczenstwo nie jest juz narodem a bardziej motlochem ktorym mozna swobodnie kierowac. Odbierz narodowi cele, idee, wartosci a stanie sie niczym i oni do tego daza sprowadzajac muzulmanow i wszelkie inne gowno. Dzieki temu New World Order bedzie mogl byc uskuteczniony bardzo szybko, wystarczy popatrzec na Zachod, brak jakichkolwiek wolnosci obywatelskich i ktokolwiek jest na tyle odwazny aby sprzeciwic sie ich przekonaniom(liberalow i marksistow) jest nazwany od razu nazista, faszysta i rasista, a przeciez jest wrecz przeciwnie, ludzie mowiacy to co jest zle i to co sie dzieje w ich krajach sa szczerymi nacjonalistami i patriotami.

Gość ludzie nie sa rowni
i nigdy nie beda to wymysl komunistow, i jak wiesz rownie poroniony, ale co zrobic komunizm powrocil w postaci marksizu, i nie wiem czy ten proces moze byc odwrocony skoro mlode pokolenie wrecz holduje nowej ideologii bo to wpajaja im w liberalnych szkolach i to jest zle, bardzo zle

Gość hhkhhhhhhhhk
racja, walesa powinien przeskoczyc mur jeszcze raz i pokazac jak sie walczy z komuna:P