Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arafatka22

Polka z Arabem, Jakieś doświadczenia?

Polecane posty

Gość ginger212
no niestety ale opinia biegnie za czlowiekiem, no nie?:P

Gość paki2
biegnie opinia biegnie. dlatego ja mieszkajac w anglii i ni biarac zadnych benefitow i tak jestem okreslana przz angli jako zlodziej. i do tego dziwka. przyjemne to jak cholera :/ dlatego nie potrafie poradzic sobie z tym ze ktos nazywa mojeo chlopa terrorysta nic o nim wczesniej nie wiedzac.

Gość paki22
ty kurwo jebana, pierdolisz sie z muzulmanami smieciu, powinni was deportowac albo wyslac do obozu koncentracyjnego, a co z twoim bahorem, bekart, ni to bialy nito czarny, kogo szmato urodzisz pomyslalas o tym jebana kurwo za nim otworzylas nogi, pewnie ze lata kolo ciebie bo wie ze maly muzulmanin przyjdzie na swiat wiec lata bo tego oni chca, zeby biale kobiety rodzily pierdolonych jebanych muzulmanow. Polki powinno sie deportowac z kazdego kraju w ktorym przebywaja pierdolone muzulmanskie suki

Gość ginger212
opinia o Polce kurwie, to juz jest wasze miedzynarodowe osiagniecie i to sie powinno wpisac jako wasz dorobek jaki wnosicie do polskiej kultury.

Gość paki2
paki22 dzidzius bedzie ochrzczony. i o tym wasnie mowie. zero szacunku dla drugiego czlowieka. nic a nic. ja mam tylko 20 lat a w tym momencie czuje sie madrzejsza i bardziej swiadoma swiata niz polowa z was. co to za roznica czy czarny czy bialy czy zielony? boze, jacy ci ludzie sa zamknieci w tym swoim malym swiatku w ktorym nie ma miejsca na nic poza wlasnym bajkowym wrecz obrazem swiata. czyli wychodzi na to ze niewazne jaki chlop byle bialy? smieszne. ale coz, krotkowzrocznosc sie ciezko leczy:)

to jest opinia wyłącznie Polaków o Polkach za granicą... mieszkam już 3 lata w Niemczech, dużo podróżuję i jeszcze nigdy nic takiego nie słyszałam z ust obcokrajowca... Niestety o Polakach opinia się ciągnie jako o złodziejach i cwaniaczkach... w mieście w którym mieszkam obecnie jest grupa kieszonkowców (polaków) piszą o nich lokalne gazety... to jest wstyd!

Gość paki2
tyle ze nie kazda kurwa jest. wiec czemu wszystkie jestesmy tak traktowane? to dokladnie tak jak z opinia ze kazdy muzulmanin ma bombe pod lozkiem.

Gość fyufif
czekaj kurwo jak BNP dojdzie do wladzy to Cie wypierdola eazem z Twoim kochanym jebanym hujem z powrotem do pakistanu, kurewko jebana

Gość paki2
ja niestety slyszalam takie opinie o polkach. chwile pracowalam w anglii zanim zaszlam w ciaze i nasluchalam sie wiele. od angoli. chociaz szczerze jestem w stanie zrozumiec czemu nas tak okreslaja.

Gość paki2
my juz w tym czasie bedziemy przejmowac razem z moim terrorysta wladze w polsce. szczesliwi? brak slow na was ludzie.

Gość fyufif
w wieku 20 lat nie mozna racjonalnie odpowiadac za swoje czyny, no coz dziewuchy bez wyksztalcenia jak ty, z marginesu z marginesem sie wiaza, tyle kurestwo kwitnie Polki sa numer 1 na swiecie

Gość paki2
jestem z rodziny wysoko postawionej. dostalam najlepsza edukacje jaka sie da. wiec laskawie odczep sie ode mnie i mojej rodziny. sama zadecydowalam o ciazy i malzenstwie. sama postanowilam ze moje zycie bedzie wygladalo tak a nie inaczej. nie potrafisz tego uszanowac? to jestes nikim dla mnie.

Gość hhhkhhhhhhk
jestes jebana kurwa z pakistanskim bekartem, wypierdalaj dziecinna kurewko w podskokach. Gdybym byl Anglikiem to Ciebie i podobnych tobie, i waszych jebanych muzulmanskich smierdzieli wypierdolilbym z powrotem do Pakistanu jeb sie na mozg kurwo!

paki.. nic nie poradzisz że ludzie nie mają swojego życia...

Gość dla osób zainteresowanych
arabia.pl Znajdziecie tam potrzebne informacje.Szczerze mówiąc nie wiem co Polki w nich widzą.Związek z osoba z tak róznej kultury jest bardzo trudny.Było o tym sporo ksiązek.

Gość dla osób zainteresowanych
uprzejmie proszę o nieprzeklinanie .Temat wzbudza sporo emocji i jest to zrozumiałe ale wypowiadajcie się Robaczki kulturalnie!

Gość paki2
ginger w sumie racja. niech sie pociesza ze sobie moga popisac na forum. moze im ulzy czy cos. ale troszke mi ich zal. bo badz co badz ograniczaja sie. a do turcji czy tunezji, egiptu itp to wszyscy by chcieli. ale muzulmanie to ci zli koniec i kropka. gotuje sie we mnie troche.

heh byłam w zawiązku też z facetem z Kosowa i pomimo że eksportuje drogie samochody do rosji, w Kosowie ma hotel to jeszcze robi w restauracji jako kucharz bo lubi...

Gość paki2
racja. takie zwiazki wymagaja cholernie duzo pracy ale da sie. jesli tylko obie strony chca. moj chlop nawet do kosciola chodzi i potrafi sie przezegnac. a do tego zawsze wita sie tak ladnie z moja mama :'czesc mamo'. wiec wiele zalezy od ludzi.

Gość paki2
ginger21 oni naprawde potrafia byc rewelacyjni:) tak samo jak polacy, angole, niemcy czy nie wiem... koreanczycy :P a ze jedna jest z takim a inna z takim to jeszcze o niczym nie swiadczy. no moze tylko ze ma troche inne podejscie do zycia.

spoko domino... mi też jest wstyd jak codziennie mnie się pytają o tą złodziejską szajkę...

Gość paki2
a nich wam bedzie. tacy madrzy jestescie. wow. szacun. a maly przyklad. moj chlop nigdy na mnie reki nie podniosl. a za sciana mamy rodzinke polakow i tych dwoch chlopow leje ta biedna babe codziennie. wiec tak. lpiej byc z polakiem. niewazne jaki jest ;)

"mi też jest wstyd jak codziennie mnie się pytają o tą złodziejską szajkę" Pytają kiedy Twoi koledzy do Polski wracają? :D

"a za sciana mamy rodzinke polakow i tych dwoch chlopow leje ta biedna babe codziennie" Może jej się podoba? Gdyby się nie podobało to by odeszła.

Hau ab Arschloch! znam niemiecki lepiej niż ty polski... a ja byłam w związkach z różnymi facetami, poznaję ich kulturę, poglądy... nie sypiam z wszystkimi od razu... chcę poznać jacy są faceci i wybrać opcję najlepszą dla mnie!

Pytają czy u nas taka bieda że takie złodziejstwo w naszym narodzie... i dlaczego nie chcemy pracować...

dominoooo ty za to reprezentujesz wez juz w ogole sie nie wypowiadaj bo sie niedobrze robi jak sie was czyta myslisz ze jak uzywasz co drugie slowo k... itd to jestes taki fajny?? widac ze to u ciebie brak wyksztalcenia

"chcę poznać jacy są faceci i wybrać opcję najlepszą dla mnie! " Jak w salonie samochodowym :D Jazda próbna gratis.