Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arafatka22

Polka z Arabem, Jakieś doświadczenia?

Polecane posty

Gość paki2
ginger21. i takich udzi lubie:)

"Pytają czy u nas taka bieda że takie złodziejstwo w naszym narodzie... i dlaczego nie chcemy pracować..." Ja pracuję ale mi w euro nie płacą jak Tobie.

Wyobraź sobie że nie... mam 21 lat a spałam i śpię do tej pory z jednym facetem z którym jestem obecnie! Nie moja wina, że w Polsce nie płacą w euro... w Niemczech płacą a pomimo to polacy wolą kraść!

"w Niemczech płacą a pomimo to polacy wolą kraść!" No to jest remis. Polacy kradną a Polki dają kolorowym. Każda pleć pracuje na opinie o całej nacji.

Gość poziom tutaj nieziemski
az wstyd czytac :-O mieszkam juz bardzo dlugo w niemczech i musze wam pwiedziec, ze wstydzilabym sie wyjsc z muzulmanem na ulice. przykro mi. nie mowie o kobietach, ze sa k...dz...bo sa z nimi..nie ale powiem wam tyle ze KAZDY Niemiec patrzy bardzo krzywo na europejska kobite ( czy niemke czy polke) jak widza takie parki. niestety.. bo tutaj kazdy wie jacy muzulmanie sa i ze kobieta europejska jest dla nich nic warta. ich siostr itp nikt dotknac nie moze ale ruchac europejke to NIE JEST GRZECHEM U NICH...bo kobiety ktore nie maja ich religji i tak nic nie warte..dlatego wolno je ruchac..o taka prawda. i dlatego ruchaja europejki..taka prawda...a zenia sie z dziewicami w hustach. kazdy to wie..najbardziej krzywo patrza na nastolatki z turasami itp.

"jak Polki dają Polakom to jest dobrze... no spoko..." A spoko. Bo o ile taki zwykły Krzysiek musi często na głowie stanąć aby do siebie dziewczynę przekonać o tyle dziwne jest, że obcokrajowcowi zajmie to znacznie mniej czasu i nawet się przy tym nie spoci.

Gość paki2
... i wy mnie wszyscy tez. :)

"aha i ty mu zazdroscisz..." Zazdroszczę, bo jak obcokrajowiec nigdy wyglądać nie będę. No ale zawsze tzn. za kilka lat; będę mógł liczyć na zainteresowanie "dojrzałych, wiedzących czego chcą od życia kobiet" (kobietonów) które już się takiemu znudziły aż poszedł szukać innej atrakcji. Ja jako, że nie zwykłem przychodzić pod koniec imprezy i dojadać resztek z pańskiego stołu - także podziękuję.

heh w poglądach jestem konserwatywna, aczkolwiek nie uznaję faszyzmu, nazizmu, nacjonalizmu, rasizmu ani ksenofobii w każdej formie... w tym jedynym jestem liberalna. W ogóle mnie nie znasz i oceniasz tylko dlatego że spotykałam się z Palestyńczykiem.

darker to wyjedź za granicę, wtedy będziesz atrakcją dla innych kolorowych babek

Gość kobieta wyzwolona
ginger a uznajesz równość płci, bo arabowie nie, dla nich kobieta to człowiek drugiej kategorii, nie rozumiem kobiet które wiążą się z facetami, dla których jesteśmy nieczyści, jeśli będziesz chciała za niego wyjść będziesz musiała przejść na islam, spytaj lubego czy przeszedł by dla ciebie na chrześcijaństwo?

Gość paki2
ja wyszlam za muzulmana i nie musialam zieniac religii. ba! jego rodzice traktuja mnie jak corke. wszyscy planujemy wypad do polski w najblizszym casie. co z wami jest nie tak? o! i znam angielki ktore sa szczesliwe z arabami:)

zeby wyjsc za muzulmanina chrzescijanka nie musi zmieniac religii wezcie troche ludzie poczytajcie on moze o to poprosic ale nie jest to konieczne w odwrotna strone juz byloby to konieczne

Gość kobieta wyzwolona
paki, jedna jaskółka wiosny nie czyni, oni w krajach europejskich jako tako się zachowują, jedz do pakistanu z kochaną rodzinką, to od razu paszporcik ci zabiorą i nawet się nie obejrzysz jak zostaniesz muzułmańską przykładną żonką w czadorku

Gość paki2
boje sie jechac ale jade tam z moim ojcem. do tego zona kuzyna mojeo chlopa byla tam i milo wspomnina pobyt. a spedzila troche czasu u moich tesciow. wiec troszke mniej sie tym przejmuje. zwlaszcza ze nasi ojcowie sie poznali na zywo i polubili jak nie wiem co. wiec bedzie dobrze:) wiadomo ze nie kazdej sie udaje trafic na naprawde porzadnego faceta, ale to nie znaczy ze wszyscy sa zli.

Gość paki2
sorry. leze z kompem na wieeelkim brzuchu i troche mi sie ciezko pisze. przepraszam za literowki.

Gość robotron
noxelia szacun jestes madra laska tak trzymac

Gość kobieta wyzwolona
no widzisz paki, dziecko już ci zrobił, to podstawowy cel ich życia, rozpłód na maxa i socjal, a masz dopiero 20 lat , co ty wiesz o świecie, dziecino, naparzyłam się w austrii na te muzułmańskie rodzinki, matka 40 na karku w ciąży i trzy córki w tym piętnastka wszystkie z brzuchami, do roboty się nie ruszą tylko całymi dniami siedzą na ławkach na ulicy ze całym swoim przychówkiem i pruć się jak króliki, szkoda gadać

robotron po pierwsze nie wiesz ile mam lat wiec sie nie wypowiadaj po drugie ja w zadnej anglii ani irlandii nie siedze po trzecie tak owszem delektuje sie jego krajem a tobie nic do tego

Gość goli345
ale moj pochodzi z iranu wiec arabem nie jet to inna zupełnie kultura, zona i dzieci sa dla nich cały swiatem, nigdy mnie nie zdradził na 100%

Gość paki2
nie do konca z tym dzieckiem. ja zdecydowalam ze nie poddam sie aborcji. tyle na ten temat. i wiem ze skoro przeszlismy juz tyle a jestesmy mlodzi to poradzimy sobie w zyciu swietnie.

Gość kobieta wyzwolona
a tak na marginesie biedny Sobieski to się chyba w grobie przewraca, co się w tej austrii porobiło;-)

Gość paki2
goli z iranu? fajni goscie;) do tego wygladaja jakos tak... europejsko. a moze tylko mi sie wydaje. najlepszego.

Gość kobieta wyzwolona
ale moj pochodzi z iranu wiec arabem nie jet to inna zupełnie kultura, zona i dzieci sa dla nich cały swiatem, nigdy mnie nie zdradził na 100% hahahahhahahahaahhahahahahahahah tyle powiem, iran, irak, afganistan, trzy najbardziej liberalne kraje pod względem traktowania kobiet, ale te polki głupie słów brakuje

Gość egipska kurwoksiezniczka
Pakistan wyglada europejsko hahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh to najlepszy zart jaki moglbym uslyszec od polskich kurew od lat hahahahahhhhhhhhhhh:):):):):)P)))))))))))))))))))))))))))))) #jebany pakistanski smiec i jego polska kurwa maciora

Gość paki2
kobieta wyzwolona wszyscy faceci z iranu ktorych znam odrzucili religie i zyja... po swojemu. obchodza boze narodzenie jesli sa z chrzescijankami itp. fajni rodzinni faceci.