Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Człowiek_z_bliznami

No i mam problem, nietypowe do tego stopnia że muszę to napisać.

Polecane posty

Gość lalalakkakaka 22
lubiezny mikołaj buahhahahahhahahahhahahhaa

Gość katarina_ola
jestescie zauosnie

Gość powiesz ze masz dzieczyne za
garnica, ( nie sprawdzi), ona wlasnie przyjezdza(albo nie), jestes caly dziki i nie mozesz o niczym innym myslec, zacznj jej opowiadac, jaka ona jest,ze planujecie slub za jakis czas itd ,ze bardzo ci przykro, ale nie powinienes sie spotykac z imma, bo to by bylo wobec niej nie fair.

Nie ma szans na tekst o dziewczynie za granicą :D Mam 18 lat, poza tym ona wie od moich znajomych (i niestety też ode mnie) że nie mam i nie miałem nikogo :P

Gość zielonoka_brunetka_na_diecie
a ja polecam metodę 'na wróża' pytasz pannę o datę urodzenia (najlepiej co do godziny) i niestety noo ulalal nie pasujecie do siebie bo wasze znaki zodiaku kompletnie się wykluczają na wszelkich możliwych płaszczyznach. Póżniej wyjmujesz karty i prosisz ją o wylosowanie jednej z nich ty losujesz drugą no i co? no iii karty potwierdzają ,że nie pasujecie wcale a wcale do siebie .No a Ty przecież z siłą wyższą walczyć nie będziesz. A jak jeszcze poprosisz by się kolega jakiś przebrał za starą cygankę ,która was dorwie gdzieś (wiadomo wcześniej ustalcie gdzie i o której godzinie) i wywrózy że nie pasujecie do siebie i razem tworzycie baardzo fatalny układ zodiakalno-konfiguracyjno-astrologiczny to dziewczyna sama zrezygnuje haha.

Jest jeszcze sposób na pseudo intelektualistę. Kup sobie okulary zerówki a la Wojewódzki, włóż koszulę w spodnie, a je same podciągnij pod pachy zatrzymując je w tej pozycji sznurówką, która ma być substytutem paska do spodni. Regularnie wylewaj trochę wody na obciśnięty spodniami krok, żeby wyglądał na naturalnie spocony. W każdą rozmowę wplątuj wzmianki o współczynniku przenikalności próżni, a jak się zapyta co to jest to rób minę człowieka zapędzonego w kozi róg i nerwowym tonem odpowiadaj, że nie ma sensu mówić na ten temat, bo i tak by nie zrozumiała.

Ja też, ale właśnie sobie rozwiązywałam dziś i szkoda bo chciałam kogoś zapytać jak wrażenia z testu.

Możecie się śmiać, ale dwa lata chodziłem do zerówki, bo w pierwszym roku rzuciłem w nauczycielkę doniczką, uznali mnie za niegotowego do podjęcia edukacji w szkole :D Następny rok byłem pozornie grzeczny :P

Gość eveevoman
podoba ci sie ta braga czy jak jej tam? ja bym z nia nie chcial sie nawet pomacac :O

Zaciekawiła mnie ta historia (nie śmiej się) i ściągnęłam dziennik Harrisa.

Gość eveevoman
co bys z nia chcial robic? cipsko bys jej wylizal? :D

No właśnie podstawowa była zajebista z matmy. Wszystko bym zrobiła tylko prawdopodobieństwa i równań okręgu nie, bo jeszcze nie brałam tego. :P Mogłaby mi się taka trafić za rok.