Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amazonka9999999999999

Facet na portalu randkowym strzela sobie samobója???

Polecane posty

Od pewnego czasu szukam faceta na portalach randkowych. Jestem kilka tygodni i generalnie żenada. Faceci eksponują się tam na inteligentnych, królewiczów albo są tak nudni że ręce opadają. Większość pisze te same teksty, że to inni powinni nas opisywać, że nie są ideałem, że mają zarówno wady jak i zalety itp. Ale ten przeszedł samego siebie. Poniżej link... http://unknown81.sympatia.onet.pl/

Gość Józefa z Grządkowa
spoko opis ;) trochę przesadza ale wiadomo.... ma 30 lat i bez auta i włąsnego, nawet wynajętego lokum? toć to chłop feudalny miał swoją chałupinę :o

Gość f=ja22c
chciał wyjść na fajnego i z poczuciem humoru ale już po 6 zdaniach mam dość :o

Gość in somnia
to Ty? ciekawy opis, ładne zdjęcie, pewnie nie dla każdego, ale facet jak najbardziej ok :)

Gość Józefa z Grządkowa
po co się ogłasza, jeżeli 3/4 życia spędza poza domem? kogo szuka? wędrownej kobiety? :o ale ma polot w pisaniu, lepsze to niż 3 kropki i carpe diem w opisie, co jest normą na sympatii.

Gość f=ja22c
czepia sie że baby gadają a sam by nie jedną przegadał co za bajkopisarz i nudziarz!

wymieniłam z nim parę maili, fakt nie ma własnego mieszkania, wynajmuje pokój, nie ma auta, ale z tego co pisze jest niezależny finansowo. Zaproponował spotkanie i nie wiem czy się zgodzić i marnować swój czas

Gość Józefa z Grządkowa
słuszna uwaga f=ja22c :) potok słów ;)

Gość f=ja22c
Amazonka a ile masz wzrostu? bo pragnę zauwazyć że ten Twój kolo ma chyba 171cm... chyba że nie robi Ci to różnicy

Gość Józefa z Grządkowa
ale jest niski, tylko 171 :o chyba, że masz 150 cm ;) ale znam takie typy;) ą i ę, będziesz mówiła sporo, to powie, że gaduła, za mało, to powie, że nie masz nic do powiedzenia. Widać, że lubi wybrzydzać ;)

Gość f=ja22c
Józef czytamy sobie w myślach :P

Gość Józefa z Grządkowa
Lolo :o sam nick go dyskwalifikuje :o a jego opis? żenada:o cyt: Opanowany, ale lubiący zabawę. Pogrążony w myślach, wierny i wytrwały co cokolwiek to znaczy:) :o:o:o🖐️

Gość Józefa z Grządkowa
Józefa :P dawajcie innych lolków i bolków :D🖐️

f=ja22c niestety mam 172 cm wzrostu, ale facet przynajmniej pisze z sensem, no i żarty mu cały czas w głowie. Ten lolo63 to po prostu jakaś porażka

Gość Józefa z Grządkowa
koparka rulezzzz :D myśli, że wyrwie na to lachony :D

Gość f=ja22c
hahah ;D o sorry :D byłam pewna że tam jest Józef kurde źle ze mną już :P przepraszam Józefa 🌼 no tylko żeby pozniej sie nie okazało że on jest jeszcze niższy :P ja mam 169 cm, a jeden koleś z mojej grupy jest mojego wzrostu max 1 cm wyższy, raz była ankieta i co wpisał ? 177 cm :O :O :O faceci zwykle zawyżają ale jeszcze może być tak, że napisał że nie ma mieszkania i auta, żeby nie leciały na niego blachary, poleci na niego madra ładna laska, a on jej otworzy drzwi do swojego królestwa :P

Gość lolo najlepszy
ten wzrok dzikiej gazeli i namiętne usta jak u karpia

Gość Józefa z Grządkowa
Lolo ma świetne usta :D już widzę jak się wtapia w jakąś Lolcię :D

Gość uri boykaaa
hahahahah patrzcie kurrwa jakie pasztety wybredne :D pokażcie teraz swoje mordy i opisiki na portalach :D

Gość f=ja22c
ale wiesz co autorko, ja znalazłam 2 lata temu na sympatii miłość mojego życia, nie wiem czy teraz poziom spadł czy co, ale życzę Ci szczęścia, obyś znalazła jakiegoś fajnego , a jak zdecydujesz sie pojsc na randke z tym , to koniecznie opisz tutaj :P moze bedzie kolejny niewypał randkowy to sie posmiejemy a może własnie ładna historia która da nadzieję innym :P (takim przegrańcom jak ja :())

Gość lolo najlepszy
uri ale ty nie wyglądasz jak lolo?Chociaż ten dziki wzrokkkkkkkkk obiecuje wiele

Gość oj tam oj tam :)
mój kumpel ma 32 lata, nie ma samochodu, nie ma mieszkania, zarabia około 2200. A jest super gościem, ma poukładane w głowie, inteligentny, umie się bawić i zorganizować czas. Niejedna wzdycha do niego. Auto i własne M nie są najważniejsze...dziś naprawdę trzeba nieźle zarabiać, żeby w wieku 30 samemu się dorobić (no chyba że rodzice sponsorują).

Gość uri boykaaa
ja jak mialem tam konto to mialem każda która chciałem i 3000 wyswietleń oraz niezliczoną ilośc oczek :D

f=ja22c myślisz że warto marnować czas? w kolejce też do mnie są inni :)

Gość Józefa z Grządkowa
tak, pewnie, mieszkanie nie jest najważniejsze :D to po cholere ludzie tak biorą te kredyty hipoteczne :D kobieto obudź się :D można wynająć zawsze, za 2200 idzie coś wykombinować.

Gość uri boykaaa
tylko deebile ze wsi biora kredyty czy wynajmują :D normalny facet z miasta ma własne mieszkanie kupione przez rodziców :) no ale jak wasi ułomni starzy najpierw sie ruchali a potem mysleli to tak jest :D

Gość dauedos1485
To wy tak nisko upadliscie, aby z sympatii korzystac?