Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amazonka9999999999999

Facet na portalu randkowym strzela sobie samobója???

Polecane posty

Gość uri boykaaa
biorę na klatę 150.... ....najlepiej jasno brązowe, zbite i twarde, parujące :classic_cool:

Gość f=ja22c
laski są rózne , ale przeważnie jakoś wygladaja, a faceci? desperaci :o amazonka - nie wiem czy warto tracić czas, lepiej sprawdzić czy coś było warte, aczkolwiek ja bym sie chyba nie spotkała z kolesiem niższym ode mnie

Gość taaa kooorwa
jakoś wyglądają :D :D :D 🖐️ na 100tnym zdjęciu przerobinyonym 10 razy pod toną tapety i jeszcze 30 kilogramów temu :D 🖐️ ]założymy fikcyjne konto i podpuścimy nieco kolegę to może nam pokaże profil autorki =- się przekoanamy :D 🖐️

Gość face robi sobie jaja
a wy sie podniecacie :D🖐️

Gość taka prawda....
jak jakaś lubi kolarstwo szosowe i górskie wedrówki a w dodatku nie przejmuje sie przyszloscią i jest niska to ten facet jest w sam raz dla niej:)

Gość a mnie sie jego opis
podoba bo jest szczery i tyle.On najwyrazniej szuka swojej polowki a nie byle jakiego pustaka.

Gość f=ja22c
dyrektore - pokazałabym mój jakbym miała ale od ponad pół roku tam nie siedzę :) już wolę poznawac facetów na czacie, zresztą ostatnio juz nie szukam , bo debile same , nie rozumieją że 22 latka może nie chcieć sie kontatkować z dziadami po 30stce :o