Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prawa-tywa

Jak was wszystkich wychujałam

Polecane posty

Jak już mówiłam wychujałąm was wszystkich i to przez długi czas, nie jestem Adrianna, nie mieszkam w Szczecinie i nie pracuje w dziekanacie :classic_cool: A to wszystko wymyslila mi Oblubienica bo kiedys zapytala czy to nie jestem ja i nie zaprzeczylam jej :classic_cool: A tepe strzaly mi wierzyly :D :D :D :D i szukaly mnie w dziekanatach swoich uczelni :D :D :D :D

Gość . . . . . . . . . . .
i myślisz że kogoś to obchodzi? ja to zawsze miałem w dupie

Was to obchodzi glupie peezdy, bo to wy mi wierzylyscie jak te glupie oslice :D :D :D

Jesteś tępa nigdy o Tobie nie słyszałam więc wydaje mi sie ze kazdy mowil ze wierzy a tak na prawde miał to w dupppiieeee :]

Gość . . . . . . . . . . .
chyba się nie wysralas jeszcze dzisiaj, bo przychodzą ci posrane myśli do głowy

Sama jesteś tępa, nie musialas o mnie slyszec bo idiotki o mnie nei slysza tylko stali bywalcy kafe wiedza ze bylam gwiazda kafe a ty mozesz mi dupe lizac :D :D

Gość najpierw sie umyj
a pozniej ktos cie moze kijem dotknie

Gość abadziababenc
gwiazdą tu bylaś???? żałosny/a jesteś

Gość brad pit bl
hahaha kurwa, byłaś gwiazdą kafe?? :D ciekawe kiedy, popłuczyno 🖐️

Gość brad pit bl
w sumie "byłaś" :classic_cool: a teraz nie jesteś, więc wypierdalaj muminie 🖐️

słuchaj dziewczynko pewnie tu' gwiazdorzysz ' a w realu jesteś głąbem małomowny i wstydliwa dziewczynka! ahahaha taaak wiedzialam widzisz jak sie znam na ludziach. Taka cwana przez neta jestes imbecylu zalosny

HAHAHAHA Ale mi zazdrościcie głupie pedauy i sooki :D :D :D :D ale w dupie was mam, mozecie mi jedynie buty pucowac stare koorewki.

Toshiba, dlaczego tak brzydko o sobie mowisz? Dlaczego wyzywasz sie od Imbecyli? :classic_cool:

:D :D :D :D :D :D :D O Ja pierdol co raz glupsze cipy tu siedza :D :D :D Ja jebie, czas spierdalac bo kafe schodzi na psy.

zastanawiam się co takie osoby jak Ty podnieca w tego typu topikach, chciałaś się podbudować czy co? raczej nie zabłysłaś tylko się kompromitujesz :(

Gość brad pit bl
odkąd tu siedzisz Szmata-tywo, to fakt, kafe zeszło na suki 🖐️

własnie schodzi na psy kafe przez takie osoby jak ty tłumanie! co drugie słowo to kurwa ja pierdole itp. Opanuj sie dziewczynko i idz sie przejdz niestety ale sama bo znajomych pewnie nie masz SZARA MYSZKO

Wasze biadolenie nie robi na mnie wrażenia i tak nigdy mi nie dorównacie bo to ja jestem KAFE STARS :D :D :D :D :D A wy mi mozecie pizde wylizac jak wam pozwole :D :D :D DO GARÓW głupie suki

Toshiba, bardzo ci wspolczuje tych kompleksow, musisz zglosic sie do psychiatry bo ja nic nie poradze :D :D :D :D

jak się wkurze to cię znajde i ciekawe wtedy czy bedziesz taka cwana uwazaj dziewczynko na forum do kogo sie zwracasz i JAK. Bo wtedy juz nie bedziesz cwaniaczyc.

Gość brad pit bl
naduzywasz emot, widac od razu ze jestes niezrównoważona psychicznie nara,koniec karmienia trolicy i wam radzę to samo, ta głupia bicz podnieca się, że jej odpisujecie 🖐️

hahahaah Ines sie odezwala ktora poza kafe nie ma zycia i siedzi tu 24 godziny na dobe 7 dni w tygodniu.

coś dużo o tym lizaniu, coś mi się zdaje że nasza autorka jeszcze nigdy nie miała języka między nogami, że tak się domaga, oj, coś mi się zdaje, że nikt Cię nie chce dopieścić biedaczko :(

bo widocznie moge...a takich wulgarnych bab jak ty to tylko mi szkoda :)