Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prawa-tywa

Jak was wszystkich wychujałam

Polecane posty

szDSAFRER=---a czy ja Cie oceniam? tylko stwierdzilam. Skoro zarzucasz jej cos ,ze wielce kogo to obchodzi to kogo ma obchodzic ze masz realnych znajomych? chyba kazdy ma. Do widzenia

Gość dsfgrghyhyuyi jhf
bazienka--> co jakas stara panna sie odezwala? "dziecko drogie" ? wypad

Bazienko dorga, wielka pscyholożko z Bożej łaski, opuść ten temat bo nie czytanie twoich "mądrości" nei jest przyjemnością :classic_cool:

Gość dsfgrghyhyuyi jhf
bazienka--nie bardziej niz ty

Gość patrycjaski3838
bazienka--> to Ty rosniesz na drzewie?

Gość piczeksonik
kafeteryjne durnie nie mogą znieść tego ,że tacy fachowcy amanci,fajne laski ,madrale itd.itp ,a tak sie wchuja dali robic tyle czasu a powiem ci jeszcze tyle prawa-tywo ,że nie ty jedna w chuja ich zrobiłas i to nie raz i nie dwa :-D

Gość yetiii zjadl sphaghetti
latwo tak innym ublizac nie znajac ich..przeciez oni nie wiedza kim jestes..ciekawe kim jestes tak naprawde,kim jestes w zyciu...

Gość piczeksonik
a oni nie ubliżaja ? nie bądz smieszny,oni nie mogą znieść ,że ktoś ich w chuja robił tyle czasu,a oni to łykali

Gość piczeksonik
cała głupota tych kafeteryjnych bywalców została ujawniona w jakże prosty i jednocześnie dobitny sposób

Bo ja tu już od dawna jestem ale na roznych innych nickach a Muzeumianka to byl projekt :classic_cool:

aha,ale chyba wiele ludzi tu tak robi, ciagle zmieniaja nicki,nie wiem nie jestem tu obeznana. No nie wazne,milo bylo;) baj

ale w chuja zrobilam ich z czym innym, podawalam sie za Adrianne ze Szczecinskiego dziekanatu i szukali mnie na swoich uczelniach :D :D a niektorzy twierdzili ze mnie znaja i pisali opowiesci o moim zyciu :D

A najlepsze jest że nigdy nawet w Szczecinie nie byłam a i tak sie nie zdradziłam :D :D

Gość piczeksonik
bazienka każdy ma inne problemy to jest oczywiste tu chodzi o fakt ,że wielu tutejszych madrali dało sie wkręcic podejmowało dyskusję ,nie wspominając już o sparwdzaniu na uczelnach :-D

Najlepsza sytuacja to była jak jedna dziewczyna sie pytala na jakiej uczelni pracuje bo chyba mnie zna, a ja nie mialam pojecia jakie uczelnie sa w Szczecinie a i tak wmowilam jej ze pracuje tam gdzie ona studiuje :D :D

Albo jak mnie co bardziej tempe strzały wypatrywały mnie na widowni rozmow w toku :classic_cool:

Gość piczeksonik
:-D PRAWA nie pograżaj ich:-D:-D:-D

I potem pytania: Dlaczego mnie nie bylo na widowni? BO ZŁAMAŁAM NOGE JAK WCHODZIŁAM DO STUDIA ! :D :D :D

Gość Piękna Pani od Armani
Prawa-tywa -- jest COOL ;);)

Gość tartuffe
Prawa-tywa --->masz ochote na zabawe?

Wierzyli, wierzyli, jedna dziewczyna po kilku dniach mnie pytala czy juz mi gips sciagneli bo ona wlasnie tez noge zlamala