Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prawa-tywa

Jak was wszystkich wychujałam

Polecane posty

CZEKAM niecierpliwie :D :D A wiesz że za groźby to moge ci podać do sądu? :D :D No i zobczymy, ten sie smieje kto sie smieje ostatni!

autorko a skąd Ty wiesz, że co niektórzy siedzą całymi dniami na kafeterii? bo jak na razie to kiedy tu nie zajrzę to się podniecasz swoją osobą i Ciebie tu wszędzie pełno

hahaha dobra jesteś:) a czy ja ci groże? pokaz gdzie? no gdzie?:) Powiedzialam ze sie spotkamy i czy wtedy jestes taka pyskata i obrazasz wszystko i wszystkich dookola:)

"jak się wkurze to cię znajde i ciekawe wtedy czy bedziesz taka cwana uwazaj dziewczynko na forum do kogo sie zwracasz i JAK. Bo wtedy juz nie bedziesz cwaniaczyc." No na przyklad tu mi grozisz :D :D :D No ja na was tez znajde sporo sytuacji kiedy mnie od kurw i szmat wyzywaliscie :D :D :D

jak pilnie sledzi swoj temacik...a w realu pewnie siedzi jak mysz pod miotla...biedne zakompleksione plujace jadem babsko :)

chciałabym poznać Twoich rodziców, na pewno są na bardzo wysokim poziomie intelektualnym, taką córę wychować, muszą być z Ciebie dumni

i powiedz mi co tam jest grozacego? ze sie wkurze za to jak mnie wyzywasz i cie znajde i przekonam sie czy tez tak bedziesz mi ublizac na zywo? No weeez mnie nie rozsmieszaj:) Uwazaj bo na prawde sie wkurze i bedziesz miala problemy wiec wystopuj troche. Dokladnie INES zakompleksiona brzydka dziewczyna ktora mysli ze przezd netem zaszpanuje i bedzie extra bo w realu tego nie moze .

:D :D :D :D :D Ale sobie wmawiacie :D :D Ale mówie wam, skoro wam to pomaga to sobie nadal wmawiajce ze jestem szarza zakompleksiona myszka :D :D W dupie to mam szczerze mowiac.

jak dla mnie to ona lekko psychiczna jest, a moze zbyt wczesnie jej leki odstawili...podnieca sie jak kot pradem i sama ze soba gada...biedny popapraniec ;)

Gość zgaga.
matko, przestańcie się produkować, tylko ją nakręcacie :) a ona ma z tego niezłą frajdę :/ tylko co jej to daje? :(

Gość ciezka sprawa bywa
stężenie gimbusiarstwa w temacie 120% :classic_cool:

Dobra, wy tutaj sobie wymyslajcie dalej fantazje na moj temat a ja spierdalam bo nie mam zamiaru polemizować z debilami. NARA !!

ines zgadzam sie ... psychiczna i te emotki swiadcza o tym ze jest na prawde zakompleksiona kiedys o tym czytalam:) A ona teraz pewnie burak na buzi bo prawde piszemy i ją zdemaskowalysmy

zgaga widzisz nie ma z tego frajdy DZIEWCZYNKA SIE PRZESTRASZYLA i sobie poszła:) WIEDZIAŁAM DALA mi teraz 1000% ze taka jest na zywo SZARA MYSZKA

HAHAHAHAAHA no leże :D :D :D Pierdolone psycholożki sie znalaly z koziej dupy, z przychodni w Kozibąkach Wielkich, życze owocnych fantazji na mój temat tłuste paszkwile.

ale jadem pluje i do wszystkich sie czepia...

Gość bajerancik
jeśli ktoś z was poszukuje kursu uwodzenia, czuje się niepewnie w relacjach z kobietami to polecam mu szkolenia w Wyższej Szkole Uwodzenia, Wywierania Wpływu i Rozwoju Wewnętrznego. Mają świetnych i doświadczonych prowadzących, potrafią bardzo pomóc człowiekowi. Ze mnie - stereotypowego informatyka - zrobili mistrza w uwodzeniu hehe ;p czuję się znacznie pewniej w relacjach z kobietami i uważam, że naprawdę warto skorzystać www.wyzszaszkolauwodzenia.pl

Gość w koncu Muzeumianka twoj
pierwszy topic ktory odniosl jakis sukces!!! po tylu latach staran na kafe!!! jestes przykladem na to, ze zmiana nicka nie ma wplywu na osobowosc (badz jej brak) czy/i inteligencje (i jej brak) jezeli ktokolwiek tak ograniczony intelektualnie jak ty moglby w to wierzyc i nawet 10 razy zmieniac nicki :D jedyny topic jaki zwrocil uwage wiekszosci ludzi to typowe banalne i slabe obrazanie innych, cos tak pospolitego na kafe, ze nie tylko nie robi zadnego wrazenia ale smiertelnie wrecz nudzi 😴 i tak nikt o tobie nie bedzie pamietal nawet na drugi dzien po twoim milczeniu, bo twoje slabe i zenujace topiki na sile, wulgarnie i prymitywnie narzucaja twoja ulomna osobe innym :)

Gość lewksdfl6789
nie wiem kim jestes TEPA strzalo, ale kiedys widzialam jakas totalnie tepa wypowiedz muzeumianki i ci dojebalam hahahahhahha !! jedno trafienie, i wiedzialam ze jestes zbyt tepa aby pracowac gdziekolwiek hahaha :D :D :D TY wyszlas na najtepsza strzale hihi

Gość a muszę odp
czym jest kafeteria

Gość Piękna Pani od Armani
Prawa-tywa-->podobasz mi sie,Twoje teksty coz ze sa na niskim poziomie kulturalnym ale nie wazne,zjechalas ich niezle ,gratuluje:D

Gość Piękna Pani od Armani
i wydaje mi sie ze ona jest bardziej inteligentna od Was ludziska

Gość zzzzzzzzzz..........
i jeszcze się podkłada i sama siebie chwali, autorko masz rację jesteś gwiazdą :p