Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KrystianK22

Dziewczyna mówi dziwne rzeczy POMÓŻCIE !

Polecane posty

Gość KrystianK22

Od 2 miesiecy spotykam się z pewną dziewczyną. Ogólnie to spędzamy ze sobą tak 2-3 dni w tygodniu. Jest fajnie, ale nie jest zbyt wylewna. Mimo wszystko bardzo ją kocham. Pewnego dnai wygłupialiśmy się razem i się do niej przytuliłem, a ona się wyrwała i powiedziała co ja robię. Pózniej przyszlem d niej z kwiatami i powiedziała, że bym do niej już nie przyjezdzał. No chyba, że jako koelga. Wtedy spytalem co jej się we mnie nei pdooba ze ja kocham a ona odpowiedziala coś czego nie rozumiem, prosze wytłumaczcie mi to. Powiedziała: ty chcesz zebym ja byla z toba, jak ja znam cie tylko 2 miesiace, mowisz ze mnie kochasz ? to chyab nie wiem czym jest milosc. Milosc jest wtedy gdy chcesz czyjego szczescia, dbasz o ta osobe, martwisz się jej problemami . A ja poprostu ci się spodobałam i myslisz ze to milosc? poprostu mnie potrzebujesz. Przeciez nawet ani razu sie jakos sPecjalnie o mnie nie zatroszcyzles. myslisz, ze kwiaty to dowód milosć ? WYMIĘKLEM NIE WIEDZIALEM CO POWIEDZIEC. JA WIEM ZE JA KOCHAM. A ONA MI NIE WIERZY,,,

Gość ale ty
inteligentna rozsądna i nie łatwa :P

Gość Spunik91
nom xD zgadzam się z poprzednikiem... Jak mogłeś powiedzieć lasce po takim krótkim czasie że ją kochasz ? Jeszcze jej nawet Kurwa nie znasz :D

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
mądra dziewczyna ;p a jeżeli Ty po 2 miesiącach już ją kochasz to brawo ;] musisz dłużej zabiegać o nią itd, a na pewno nie mówić, że ją kochasz, bo pokazujesz jej to, że nie wiesz co to słowo znaczy.

Gość KrystianK22
Ale kiedy juz duzo o niej wiem. Duze ze sobą spedzamy czasu. Chyab wiem co czuje no nie?

Gość mondra dzioucha
popieram to co wyżej ! zauroczenie to nie to samo co miłośc :P

Gość KrystianK22
Ale już kiedys kogos kochalem , nawet 3 lata i wiem co to znaczy

Zgadzam się z przedmówcami. Dojrzała, mądra dziewczyna.

Gość KrystianK22
No ale jak tak dalej będzie robiła to zostanie starą panną :/

Chyba jesteś bardzo młody. Po dwóch miesiącach, nawet gdybyś spędzał z nią 24 godziny na dobę, nie jesteś w stanie jej poznać. Jak dla mnie to prowo lub gimnazjalista.

Gość ale ty
może trafi na równie przemyśłanego gościa jak ona co swoja drogą jest mało prawdopodobne :P:P

Pewnie gimnazjalista.

Gość miłość na kilka lat
miłość to ta którą się ma w sercu do konca życia to nie jest kurwa lofff tyko MIŁOŚĆ rozumiesz? Nie każdy chce się bawić w miłość. Niektórzy podchodzą do tematu serio

Gość KrystianK22
ale ja chcę z nią spędzić życie ! I nie jest gimanzjalistką, ma 21 lat. A skoro mowicie, że miłość jest na całe życie, to czemu tu na kafaterii takie historie są, że kochał a zranił, zostawił , zdradził ? ha?

Gość miłość na kilka lat
oddał byś za nią życie? oddał byś wszystko co masz, by ją ratować przed największym błędem życiowym, nawet tym, który rani Ciebie? odpowiesz tak, to uwierzę, że Kochasz, a nie lofciasz ją

Gość a moze...
Ona uwaza, ze 2 m-ce to za malo by wiedziec czy sie kogos kocha czy nie. jesli nadal chcesz kontynuowac ta znajmosc to musisz sie postarac, udowodnic jej, ze moze na Ciebie liczyc.

Gość prawiczek z warszawy
Zostaw tę niewdzięcznicę :classic_cool:

Gość miłość na kilka lat
ale jesteś tępy jedni kochają drudzy lofciają coś taki niezorientowany ? życia nie znasz? jeden się kurwi, drugi się szanuje. Twoja laska jest inteligentna i mam nadzieje, że spotka w życiu fajnego gościa, bo niestety dość często Anioły zakochują się w gnojach nie wartych splunięcia.

Gość facet 31lat
Ale z ciebie osioł,po dwóch miesiącach znajomości,powiedział że ją kocha i jeszcze przyszedł z kwiatami.Jeszcze nie ustaliliście czy jesteście parą a ty jej już wyznajesz miłość???!!! Tak się nigdy nie robi,najpierw jest związek a potem przychodzi miłość i jeszcze z tymi kwiatami dojebałeś,ale typ!

Gość KrystianK22
oddał byś za nią życie? oddał byś wszystko co masz, by ją ratować przed największym błędem życiowym, nawet tym, który rani Ciebie? Pokaż mi osobę co by takie cos zrobiła! Ja napewno bym o nią dbał, rozpieszczał ją i szanował. nie sądze, że inny by jej to dał. a jelsi chodzi o zwiazek na cale zycie. Przeciez nei weimy co sie stanie, co bedzie za kilka lat?

Gość KrystianK22
facet 31 lat. Najpierw jest związek a potem jest milosc? to mam wejsc w zwiazek bez milosci?

Gość miłość na kilka lat
nie no, kwiaty zawsze są okej ale zamiast gadać o miłości, musisz wiedzieć, że tylko czyny o tym świadczą, a nie wyświechtane słowo 'kocham' aż rzygać się chcę, tak często jest nadużywane przez gówniarstwo

Gość ElDoooopa
Ejjj stary, poprostu jej wlaziles w doope, byles jak taka maslanka, co zle cos powie, to zaraz leci do laski z kwiatkami. Nawet sie z nie nie przelizales, nie mowiac o sexie, a ty juz ja kochasz. Jezeli nawet cois czujesz, to tego tak nei okazuj, bo to odstrasza laski. One wola miec chlopaka, ktopry ja traktuje jak kumpla, a nie jak bozka do ktorego sie modlisz co dzien po 10 razy.

Gość KrystianK22
Ja nie jestem gówniarzem. Mam 25 lat! Pierwszy raz w zyciu czuje costak WIELKIEGO

Gość KrystianK22
Ja jej nie traktuje jako bożka. Normalnie spedzamy czas. Pierwszy raz dalem jej kwiaty więc Ogar stary! NA sex by przyszedl czas, nie jest szmatą zeby isc od razu do lozka

zauroczenie -> związek -> miłość

Gość KrystianK22
sorry, ale nie ma co wchdozić w zwiazek z zauroczenia

Gość KrystianK22
Troenna ? w czym przejawia sie ta Moja neidojrzałosć?