Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KrystianK22

Dziewczyna mówi dziwne rzeczy POMÓŻCIE !

Polecane posty

Gość KrystianK22
Dobra zamykam temat, bo jakieś podszywy się tu kręcą. Dziękuję wszystkim za rady. !!!

Gość KrystianK22
I ide zwalic sobie brutusa przed zdjeciem moje ksienzniczki :D

Gość ten top to jakas zenada
raz kocha i naskakuje, ze jak mozna sugerowac ze to za szybko po 2 miesiacach; potem pisze, ze jednak zauroczyl sie tylko... wez ty chlopie idz se na rower mozg powietrzyc, bo tworzysz nedzne tematy

Gość KrystianK22
Sam jesteś nędzny. Ludzie tutaj pokazali mi trochę inne podejscie i sądze, że takie ma ta dziewczyna. Jezeli nazwac, ze to co czuje jest zauroczeniem- a ja to zle nazwalem (jako milosc) to kafeteria mi sieprzysłużyła. To nei znaczy ze z niej rezygnuję. (tej dziewcyzny)

Gość ten top to jakas zenada
nigdy nie oceniaj osoby, tylko jej zachowanie- przyda ci sie to w zwiazku... ja nie ocenilam ciebie, jak ty mnie, tylko temat.

Zrób sobie czarny nick i nie marudź :P A co do tematu, jeżeli ktoś myli zauroczenie z miłością to dojrzalsza emocjonalnie osoba może się zwyczajnie wystraszyć. W końcu łatwo się na kims takim zawieść.

Gość KrystianK22
a Ty nie obrażaj stwierdzeniami typu "idź sobie mózg przewietrzyć", bo wiadomo że sugerujesz tu, że jestem głupi i też mnie oceniasz...

Gość KrystianK22
KONIEC TEMATU!

Gość Jagodzianka_ustronianka
"Pózniej przyszlem d niej z kwiatami" , hehehehe... to wszystko na ten temat.

nie czytałam wszystkich odpowiedzi ale uważam że większość nie ma racji ona jest nie tego przecież od potrzeby bycia razem się wszystko zaczyna a na resztę powoli przychodzi kolej a mój mąż po prawie 30 latach bycia razem mnie zaskakuje i nie wiem czy zdążę go poznać do końca a z dziewczyną zacznij nawet od pozycji kolegi