Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje bimabluchyyy

Duże cycki psują mi wszystko :(

Polecane posty

Gość moje bimabluchyyy

mam tyle pięknych bluzek i koszulek ale nie mogę nosić bo przez wielkie bimbały bluzki te idą do gory i są za krótkie :( musze nosić obwisłe tuniki :(

Gość zalezy ktory telefon
a jakbyś schudła?

Gość spoko temacik..
jasne..kup sobie normalna ladna bluzke do duzych piersi..albo uszyj..ja tez mam b duzy biust i jakos nie musze nosic tunik..chyba ze chce

Gość moje bimabluchyyy
ważę 50 kg.. nie mam z czego schudnąć, mam strasznie chude ręce i nogi, jak schudne to mi zostaną kosci i beda na mnie mówić anorektyczka a wielkie cycki i szerokie biodra tylko psują sprawe i wygladam kuriozalnie :(

Gość prawiczek z warszawy
chodź bez bluzek

Gość moje bimabluchyyy
jestem młoda, bardzo bym chciala chodzic w tzw. T-shirtach młodzieżowych, a póki co zostają np. żakiety bo te optycznie zmniejszają biust albo są bluzki które go spłaszczają i też glupio to wygląda

Gość moje bimabluchyyy
tak, bez bluzki wyglądam dużo lepiej, no i na mój biust leci wielu facetów, nawet mój były pewnie uważał mnie za paszczura i kochał tylko za piekne cycki :( a wole miec ładną twarz i brak biust

Gość hej...
poka tzytze, poka no poka :)

Gość spoko temacik..
musisz przymierzac bluzki..ja tez mam ten sam problem..wybieraj takie ktore maja duze wyciecie.Nie splaszczaj piersi bo to wyglada fatalnie.ja nie raz kupuje takie gorsetowe t shirty wyciete i wiazane z tylu lub boku..poszukaj takich.Jaki masz rozmiar biustu? ja mam 70 f

rozumiem autorkę:( ja też mam ten problem znaczy nie mam mega dużego biustu bo D ale wolałabym mieć mniejszy o 1czyli C..... Najgorsze jest że faceci nie kumają że duży biust=kłopoty :o boli kręgosłup bo pszecież to waży, trzeba kupować większe ubrania itp:(

Gość prawiczek z warszawy
Jedyne kłopoty jakie powoduje duży biust u młodej dziewczyny to bóle kręgosłupa i sprośne komentarze na temat obfitego biustu od facetów :)

Gość linowski23
O jej ale fajnie, ze masz takie duze, calowalbym je codziennie, to skarb! Inne kobiety ida na operacje zeby miec duze i wstrzykuja sobie silikon. Ciesz sie ze swego skarbu. Twoj facet bedzie je uwielbiac!