Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnaattaallllllia

RADOM: które liceum wybrać?

Polecane posty

Gość nnaattaallllllia

hej. jestem obecne w 3 klasie gimnazjum i w tym roku podejmuje trudna decyzje - mianowicie wybor szkoly. mam pytanie: ktore liceum wybrac? renomowane czy zwykle? zastanawiam sie nad tymi liceami: baczynski, sobieski, konarski, sztaszica, slowacki bardzo prosze o wypowiedzi na temat tych liceow. jest to dla mnie naprawde bardzo wazne. prosze, aby w waszych wypowiedziach byly takie informacje zawarte, jak: - czy ciezko jest w tych szkolach? - czy nauczyciele bardzo duzo wymagaja? - czy jest tak, ze czesto trzeba caly dzien przeznaczyc na nauke? - jak nauczyciele podchodza do uczniow? - czy ciezko jest przejsc z klasy do klasy? - czy ciezko jest zapracowac na ocene np: 3 lub 4? ogolnie bardzo prosze o wszystkie wazne informacje. AHA! i prosze podajcie, od jakich punktow przyjmuja te szkoly. wiem, ze to sie zmienia, ale tak mniej wiecej podajcie. bardzo was prosze. oczywiscie prosze uczniow lub bylych uczniow tych szkol:)

Gość przecież najlepszy jest
Kochanowski

Gość nnaattaallllllia
no tak ale ja nie chce isc do najlepszego

Gość przecież najlepszy jest
ma być Kochanowski o już, wierzę w Ciebie :)

Gość kasioa9
do chałubinskiego

Gość nnaattaallllllia
bo jak nie kochanowski to? kochanowski to jedyna szkola w radomiu? czekam na madrzejsze wypowiedzi

Gość nnaattaallllllia
ale ludzie, przeciez ja sie pytam o konkretne licea. nie pytam sie do jakiego pojsc ogolnie, tylko konkretnie: czy do konarskiego,sobieskiego,slowackiego,baczynskiego czy staszica.

nie idź do Baczyńskiego, bo tam poszły największe cioty z mojej szkoły :classic_cool: a ja idę do technikum, albo liceum profilowanego :classic_cool: albo do zawodówki :classic_cool: ogólniak odpada, bo nic po tym się nie da robić :O

Gość nnaattaallllllia
a ja pytam o baczynskiego w radomiu...

Gość nnaattaallllllia
i blagam, nie piszcie mi takich wypowiedzi jak: nie idz do x, bo tam chodza cioty z mojej bylej kl. nie interesuja mnie te cioty tylko szkola.

Gość rfgwgfr
Wybierz Hubala Najlepiej zasadnicza w zawodzie mechanik samochodowy :)

Gość nnaattaallllllia
:S zarty sobie robicie.. dzieki naprawde za pomoc. widac, jak bardzo umiecie czytac ze zrozumieniem.

Gość Kadron
Z radomskich liceow polecsm Konarski. Jest to szkola w ktorej nie jest ciezko zdac do nastepnej klasy i nie musisz siedziec przy ksiazkacgmh caly dzien, ale jezeli chcesz miec dobre iceny i zdac dobrze mature to musisz sie przylozyc. Nauczyciele sa spoko, pomocni. Ludzie sa zyczliwi. Klasy sa male, wiec mozna sie w spokoju wszystkiego nauczyc. Fajni uczniowie tam chodza i wogole mila atmosfera tam panuje, az sie nie chce wychodzic z tej szkoly. Polecam!!! Konarski jest spoko