Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jjjjjjj jjjjjj

poszukuje lekkiej spacrówki, pomocy :)

Polecane posty

wiem, ze podobnych tematow sa miliony... Jednak zmuszona jestem tu napisac, bo przegladanie dziesiatek opini wozkow mnie dobija.. Mam fajna spacerowke, idealna na moje malomiejskie tereny (spacerowke z roana marity), jednak jest ona zbyt duza bym mogla ja wozic w aucie. Poszukuje czegos przede wszystkim latwo skladanego i kompaktowego. Spacerowka musi sie miescic w bagazniku, zebym mogla zabrac ja ze soba do sklepu, tesciow, wujkow czy do zoo. Powinna tez byc wygodna i w miare mozliwosci solidna. Jesli chodzi o ciezar to nie zalezy mi by byla najlzejsza z mozliwych, musi po prostu zajmowac malo miejsca po zlozeniu.. Mam nadzieje, ze ktoras z mam jest w stanie mi pomoc ;)

Gość LunaLunaLuna
quinny zap

Ja mam Graco Mosaic. Bardzo chwalę sobie ten wózek. Jest wlaśnie lekki, zwrotny i przyjemny. Składa się go jednym ruchem, nie zajmuje dużo miejsca. Tylko jakoś mało popularny jest na mieście, nie wiem czemu. :D

Gość mamamamam26
też miałam ten problem - tyle że ja jeszcze miała utrudnienie i szukalam rozkładanego oparcia do spania bo synek jest malutki jeszcze - i po przejściu po sklepach stwierdziłam że niebee wydawać 400zł za wózek - kupiłam za ponad 100 na allegro a za reszte wole kupić coś małemu - jak mam go brać do marketów i do rodziny to nietrzeba wielkiego wypaśnego wózka ale to moje zdanie - chyba że masz kase i możesz ją wydać to kup jakąś firmówke

Gość a ja się zastanawiam
Droga Mamo, Jaką konkretnie spacerówkę kupiłaś? Piszesz , że się sprawdza. Ja też uważam, że szkoda kasy za firmówkę. Tylko ja potrzebuję taką z masą obciążeniową do 25 kg bo moja córa ma 10 mscy i waży 11 kg (5 kg waga urodzeniowa). Pozdrawiam

Gość osobiscieniewzruszona
25 kilo????? matko, tyle chyba waza 7 latki:O

Maclaren volo albo chicco Ct.06. Osobiscie kupilam ten drugi wlasnie do samochodu i do latania (maly, lekki , tani w miare wiec jak by gdzies po drodze nim rzucili to nie bedzie zal). O dziwo bardzo wytrzymaly.

aha dopiero teraz doczytalam o wadze. Chicco c6 jest max do 16.8 kg a Maclaren volo nie jestem pewna. Powodzenia

Gość Fiddle
Moja siostra dostała w prezencie od swojej koleżanki z pracy dla swojej córeczki taki wózeczek, taniocha a na prawdę ekstra!! 100zł za wózeczek NOWY to na prawdę mało, a się ekstra sprawdza, polecam zakup tego oto wózeczka: http://allegro.pl/wozek-lekki-do-samolotu-na-wakacje-alu-4-5-kg-nowe-i1592848113.html mała korzysta już z niego roczek cały i uwielbia w nim jeździć. Siostra zabiera ją wszędzie: na zakupy, do zoo, do rodziców. Zmieści się w każdym samochodzie gdyż jest baaaaaaaardzo lekki (4,5 kg) i się super składa, zajmuje minimalnie mało miejsca :D Moja siostra bardzo chwali sobie ten wózek, co prawda nie jest to jakaś firmówka, więc wiadomo że jakości nie najlepszej, ale po co przeplacać skoro można kupić ekstra spacerówkę w dobrej cenie i o dobrej opinii, lecz bez firmowej nazwy :D

Gość Fiddle
ten wózeczek nie wygląda ekstra, ale jest na prawdę dobry. Jeżeli chciałabyś coś markowego to polecam: http://allegro.pl/graco-metrolite-lekki-wozek-spacerowy-regulacja-ra-i1583835361.html ten już markowy, firmy Graco. Sprawdzona marka, wózek bardzo solidny i również lekki (8 kg). Składa się bez problemu w aucie. Miała go moja znajoma i na prawdę poleca - dużo plusów, a zero minusów. Ja również taki kupiłam i myślę że będzie ok.

Gość peg perego pliko mini
!

Gość ja polecam
baby desing sprint lub walker

Gość jajajajajaaaaa
polecam espiro metro . Wózeczk rewelacyjny . Ja miałam taką samą sytuację jeżeli chodzi o wagę dziecka . Mój roczniak ważył 13kg i miał 92cm , więc wysoki - espiro sprawdziło nam się do 2,5 - 3 roku ( ok 18,5 -22kg ) , teraz już o własnych nóżkach chodzi , ale wózek mocny i wygodny dla dużych dzieci. Sprzedawca opowiadał , że niektóre wózki mają wpisane obciążenie do 18 czy 20kg , ale akurat na espiro to nawet oni ( sprzedawcy) siadali na testach i nic się nie działo. tu link na allegro: http://allegro.pl/wozek-spacerowy-espiro-metro-kol-2011-i1586477200.html