Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolllax

jakim typem urody jest super niania- Dorota Zawadzka?

Polecane posty

Gość karolllax
daj link do tego testu

Gość wizazystka ola
to ze dobrze Ci w kasztanowych wlosach o niczym nie swiadczy, oceniajac typ urody bierze sie pod uwage wszystko co naturalne a Ty naturalnie masz wlosy ciemne. moze te kasztanowe wlosy mialas w lecie gdy skora byla opalona i miala brzoskwiniowy kolor? moze wlasnie dlatgo uslyszalas ze dobrze Ci w takich wlosach:)

Gość karolllax
Napisałam, przecież, że jestem szczuplejsza - więc kaszalot odpada :) zresztą jestem na diecie. Chodziło mi tylko o kolorystyke,

Gość karolllax
Wiesz Olu włosy kasztanowe miałam przez kilka lat, więc o każdej porze roku. One tak ożywiają mi buzię :) Podobnie wisnie i burgundy

Gość wwrrr
Haha, kolezanko, po co jestes na diecie, skoro nie jestes kaszalotem? :PP

Gość wizazystka ola
prosze bardzo:) powiedz mi jeszcze jaka masz oprawe oczu, jasna czy ciemna? chodzi o rzesy i brwi. Chce sie upewnic czy jestes stu procentowa zima. jesli chodzi o typy urody to tylko wiosne i jesien mozna ojreslic jednoznacznie. Natiomast czesto zdarza sie tak ze osoba posiada cos i z lata i z zimy i nie mozna jej przypisac do jednego typu urody. Ja np jestem lato ale nie do konca bo ze wzgledu na ciemna oprawe oczu nie moge byc "pelnym latem",

Gość karolllax
Oprawę oczu mam ciemną

Gość karolllax
Wiesz wrrrrrr - poprostu mam juz swoje latka (40) i staram sie dbac o siebie. Zreszta zawsze tak robiłam.

Gość wizazystka ola
Pelnoprawna mocna zima:)

Gość karolllax
Zdrowe odzywianie to podstawa, a czasem od niego uciekam, więc trzeba wracac na właściwa drogę żeby nie mnożyć kilogramów.

Gość karolllax
Dzięku Olu: KOCHANA JESTEŚ :)

Gość wwrrr
Karolllax, ja sie tylko dlatego nabijam, ze przejmujesz sie glupimi wpisami typu kaszalot i tlumaczysz przed ludzmi. Olewaj takie. Olu, jesli mam zoltawa skore, dobrze mi w czerwieni, latwo sie opalam na delikatny zloty braz, mam zlotawo blyszczace wlosy a jako dziecko bylam blondynka, czy to znaczy, ze jestem jesienia?

Gość kobieta wyzwolona
rozwódka: Dorota Zawadzka jest osobowością i autorytetem, a nie typem urody. tak autorytetem od gównianej margaryny

Gość karolllax
Wiesz wwrr ja poprostu tak odpowiedziałam na głupi wpis. Ciesze się zaś, że z Tobą i Olą fajnie się tu dyskutuje i można wyciągnąc jakies wnioski

Gość wizazystka ola
Nie ma za co, ciesze3 sie ze moglam Ci pomoc. A tak mnie zaciekawilas tymi kasztanowymi wlosami ze wyciagnelam stare notatki i doczytalam sie ze mocna zima moze miec rowniez wlosy czarne z niebieskimi, bordowymi RUDYMI I BRAZOWYMI reflekami. Pewnie dlatego dobrze w nich wygladalas:) bo nie gryzly sie z naturalnym typem urody

Gość karolllax
O i to może byc prawda:) bo najlepiej się czuje w takim ciemnym burgundzie.

Gość karolllax
Napisz mi jeszcze Olu , jak powinien wyglądac mój makijaz, żebym się nie postarzała, a było dobrze?

Gość wizazystka ola
cienie w kolorze fioletu, sliwki, oliwki, moga byc roze i granaty, usta czerwone lub jakies perlowe blyszczyki, na pewno musisz uzywac korektora pod oczy na te since. uzywasz kremu pod oczy?

Gość karolllax
Uzywam kremu pod oczy - oczywiscie. Teraz sobie kupiłam AA 40+. Jak już pisałam mam 40 latek. jakie kremy do twarzy bys mi poleciła?

Gość wizazystka ola
jesli chodzi o kremy to wole przez internet nie polecac, wybierz sie do kosmetyczki niech zobaczy Twoja cre, niech oceni jej typ, knondycje i wtedy pomoze Ci jaki krem do twarzy owinnas wybrac:) Pozdrawiam i ciesze sie ze moglam pomoc:)

Gość karolllax
Wiesz cerę mam ponoc wrazliwą, zwłaszcza skórę pod oczami. Natomiast kondycja dobra - nikt mi nie daje tyle lat ile mam. Ja czuje jednak , że jest nieco przesuszona.

Gość wizazystka ola
wiekszoc osob po zimie narzeka na przesuszenie. to efekt kaloryferow. Pij butelke wody niegazowanej dziennie, klientki chwala CAPIVIT HYDROCONTROL, mozesz tez wybrac sie do kosmetyczki na wprowadzenie serum nawilzajacego ultradzwiekami czy mezoterapia. W gabinecie kosmetycznym naprawde mozna zdzialac cuda:)

Gość karolllax
WIem , ze można zdziałac cuda w gabinecie kosmetycznym :) Wodę pije oczywiście- nawet teraz. Wiesz miałam na myśli raczej jakis dobry krem przeciwzmarszczkowy do codziennego stosowania. Po prostu nie wiem czy sugerowac się ceną. Czy drozszy znaczy lepszy?

Gość wizazystka ola
Nie zawsze. Proponuje poczytac opinie kobiet w Twoimi wieku, z podobna cera. Lub przejsc sie po drogeriach, pozbierac robki i pozniej eksperymentowac ktory krem najbardziej Ci odpowiada. Ja jeszcze kremow przeciwzmarszczkowych nie stosuje ale kupilam mamie kawiorowy krem z clareny i byla bardzo zadowolona z niego/ Ale tak jak mowie jednemu cos bedzie odpowiadalo, drugiemu nie

Gość karolllax
ja myślalam o firmie dermika albo vichy, teraz uzywam garnier ultralift

Gość wizazystka ola
zarowno jedna jak i druga firme moge smialo polecic. dermike stosowalam na sobie, vichy zachwalaja klientki

Gość karolllax
Fajnie dzieki :) A jaki korektor pod oczy?

Gość wizazystka ola
Na since proponuje sprobowac rozswietlajacy

Gość karolllax
dzięki, naprawdę bardzo mi pomogłaś - popatrzyłam też na ten krem clareny , o którym pisalas i pewnie sie skuszę. Tylko dziwi mnie bo na allegro w podobnej cenie jest 50 ml w pudełeczku i 200 ml w tubce. Czy to ten sam krem ?