Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobra wrozynka

dylemat odnosnie koloru obraczek ;/;/

Polecane posty

Gość dobra wrozynka

niby problem pierdołowaty, no ale jednak jako że niedlugo nasz slub nie moge sie zdecydowac narzeczonemu jak zwykle wszystko jedno (cóż za pomoc;/ ) a ja sama nie wiem kilka lat temu kiedy sie zareczalismy zdecydowanie chcialam białe złoto. dostałam pierscionek zareczynowy z białego zlota, w miedzy czasie narzeczony kupil mi jeszcze jeden pierscionek z bialego zlota. sama dokupowalam sobie kolczyki z bialego zlota, lancuszek, zawieszki. nie było mowy o zoltym zlocie, ktore wtedy wydawalo mi sie takie... niemodne? wiejskie? no i co sie teraz porobiło? :) otoz teraz dorosłam do mysli, ze jednak obrączka ładniej wygląda klasyczna, elegancka, skromna , no i z zoltego złota tylko ze niezbyt wygląda taka obraczka na tle pierscionkow z bialego zlota, kolczykow z bialeo:( nie mam kompletnie nic z żólteo złota i co robić?

Gość upupinia
Mieszanka białego i żółtego złota, ja taką mam i jest przepiękna i pasuje zarówno do srebra jak i do złota.

Gość gvdgdrhgtfhfgh
kup z żółtego z brzegami z białego złota kolezanka taka ma - bardzo mi się podoba

Gość sylvii22
Zgadzam się z opiniami powyżej... Wybierz obrączki łączone - część białego a część żółtego złota i będzie git;)

Gość dobra wrozynka
właściwie to macie rację, znalazłam takie ładnie wyglądające z mieszanego:) a swoją drogą, czy nie da się zmienić koloru białego złota na żółty??

Gość salianka
Zdecyduj się na łączoną obrączkę (dwukolorową).I nie ma problemu :)