Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tererere

jedno pytanko, temperatura, prosze o pomoc

Polecane posty

Gość tererere

podwyzszona temperatura MOZE swiadczyc o ciazy, ale jak to nalezy rozumiec czy jesli mam przed okresem, w fazie poowulacyjnej zazwyczaj 36.9 i ta temperatura mi sie utrzymuje w terminie domniemanej @ a okresu nie ma, a temperatura nadal jest na tym poziomie czy nalezy rozumiec przez to temperature wyzsza niz ma sie zazwyczaj przed okresem, np 37.3 kiedy podczas wczesniejszych cyklow nie wystepowala taka wysoka czy taka podwyzszona temperatura - 37.3 , kiedy przed okresem ma sie zazwyczaj 36.9 moze swiadczyc o ciazy czy bardziej o infekcji jakiejs?

Gość marza od 0,09
wiesz, nie znam sie na tym dokladnie, przed ciaza nigdy nie mierzylam, jednak czytalam gdzies, ze temp. powyzej 37 st. (mierzona w pochwie) moze swiadczyc o ciazy. Ja, gdy tyko zaczelam podejrzewac, ze jestem w ciazy, mierzylam temp. i zawsze wahala sie od 36,9- 37,4

Gość tererere
i bylas wtedy w ciazy ? czy podejrzenie okazalo sie bledne? dodam, ze mam niewielka ilosc lekko zoltego sluzu, czy to w polaczeniu z podwyzszona temperatura moze swiadczyc o jakiejs infekcji ? sluzu jest tylko troszeczke , jest on gesty

Gość marza od 0,09
a robilas test? mi wyszedl pozytywn yw drugim dniu od spodziewanej miesiaczki, po czym nazajutrz zrobilam drugi bo niedowierzalam :D

Gość marza od 0,09
tak, jestem w ciazy wlasnie. sluz tez mialam i tez byl gesty

Gość tererere
ale takie bielutki, czy troszke zoltawy ?

Gość marza od 0,09
lekko zoltawy byl, jak poszlam do gina to dostalam jakies tabletki bo okazalo sie ze mam infekcje jakas. teraz jest juz bialy. Radze Ci, zrob test- rozwieje wszystkie watpliwosci :)

Gość tererere
test bede mogla zrobic dopiero we wtorek... a jakie sa szanse? jak myslicie ? to musi byc ciaza czy moze byc cos innego ?