Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OOOOOOO<,,

poznałam niesamowicie przystojnego faceta ,ale chce tylko sexu - zgodzić się ?

Polecane posty

Gość OOOOOOO<,,

Bo juz taka okazja moze mi sie nie zdarzyc :O A potem bede sobie plula w brorde, nie wiem co on we mnie widzi ,bo pieknoscią nie jestem w przeciwinstwie do niego. Zgodzic sie ?

Gość fdhety
Co to sie dzieje na tym swiecie :D

Gość jaaaaaaaaaaaasne
:D A po wszystkim kopnie Cię w doopę, będzie płacz i zgrzytanie zębów :D

Gość OOOOOOO<,,
no co ?? Zadałam proste pytanie :D

Gość tak czekaj na pewno wroci
tak wycieruchu zgodz sie

Gość OOOOOOO<,,
wiem ,ze kopnie w dupe . On szuka tylko jednorazowego spotkania albo układu od czasu do czasu .

Gość jaaaaaaaaaaaasne
A Ty jesteś dzifką na jeden raz????? Ogarnij się :)

pewnie ze tak co ci szkodzi , moze jeszcze ma slicznego psa jemu tez obciagnij bo mozesz juz tak pieknego nie zobaczyc :)

myślisz, ze tym sposobem uleczysz swoje kompleksy? nie dosć że pozostaniesz brzydka, to bedziesz popychadłem bez szacunku do siebie :O

Gość eerfeewweew
Jasne że się zgodzić. To naprawdę niezwykłe doznania, dotykać wyjątkowo pięknego męskiego ciała oraz super przystojnej twarz. Nie słuchaj że jesteś wycieruchem. Piszą to faceci, którzy nie wahaliby się nawet sekundy gdyby jakaś seks-bomba zaproponowała im dziki seks.

Gość _D_D_D
Daj mu dupy :) tylko nie wracaj na forume z topikiem '' Bzyknąl mnie i rzucil ,a ja go kocham'' :D

Gość vre...444444
ZGODZIĆ SIĘ!!!!!!!!!!!! Ja jako panna na nic takiego się nie zgadzałam, bo dbałam o opinię, i inne pierdoły teraz jestem wierną mężatką i żałuję że kiedyś nie korzystałam na stałego partnera przyjdzie czas, teraz szalej!!!

Gość z kubkiem kawy
nie zgadzaj sie.a co bedzie jak sie zakochasz w nim a on bedzie tylko z toba sypial... powiem ci szczerze ja bylam w takim czyms 4 lata ,spotykalismy sie tyko dla seksu ,niestety po 4 latach jestem zla na siebie na niego ,poczulam do niego cos wicej a niestety on nie nie da mi tego co ja bym chciala i teraz jest mi ciezko.taki zwiazek wykancza psychicznie.

Gość _D_D_D
no i pokaz swoje fotke :D ale z drugiej strony musi byc strasznie zdesperowany albo ma mikropenisa , ze chce brzydule zamiast super laske :D

Gość anka...shsdh
a co to w ogóle znaczy czy zgadzać się czy nie? A co, to ty mu robisz łaskę, otwierasz jakiś Sezam, tracisz coś na tym? Pewnie sama go pożądasz, idź za głosem swoich potrzeb, zamiast traktować to w kategoriach, że to jemu coś podarujesz. To on ma Tobie podarować. Swój wygląd, super seks i orgazmy.

Gość nooooooooo,,,,
I tak sie zgodzisz ;) W sumie masz racje ,skoro jestes maloatrakcyjna a trafia sie Pan Ideał to czemu nie ? :D

Gość q112123
słuchaj, ci super przystojniacy są właściwie zawsze niewierni, kobieciarze, więc i tak na pewno na męża takiego nie będziesz chciała, prawdopodobnie zwiążesz się z jakimś brzydalem, co najwyżej przeciętniakiem więc skoro masz okazję skosztować pięknego męskiego ciacha, to nie zastanawiaj się! i ktoś wyżej ma rację - KAŻDY FACET BY SKORZYSTAŁ GDYBY JAKAŚ HOT LASIA MU ZAPROPONOWAŁA NIEZOBOWIĄZUJĄCY SEKS

Gość OOOOOOO<,,
;)

Gość nooooooooo,,,,
kasia pewnie wyżej sra niż dupe ma :D

Gość 44444444444444343
reminka - nie napisała że uderzają same ciołki, można zrozumieć, że między innymi, ojej, ty naprawdę zazdrosna jesteś, przeżywasz to strasznie

Gość hutiwgwiuwh
skoro takie piękny, to dlaczego nie znajdzie sobie cudownej dziewczyny? Bo już tłumaczył, jak to bardzo nie chce się wiązac?

Gość KORZYSTAJ Z ŻYCIA
nie dasz chłopakom to dasz robakom . a przy okazji cos sama skorzystasz (przyjemnośc i nowe doświadczenie) życie jest za krótkie żeby nie spróbowac wszystkiego .pzdr

"reminka - nie napisała że uderzają same ciołki, można zrozumieć, że między innymi, ojej, ty naprawdę zazdrosna jesteś, przeżywasz to strasznie" oj tak, marzę, żeby mnie jakiś ciołek poderwał :D chciałabym zobaczyć, jak szybuje daleko w niebo po tym jak mój facet da mu w szczękę... to będzie cudny widok :classic_cool: rozmarzyłam się.

Gość o matko boska czestochoska
kochana moja uwazaj co robisz ja w lutym poznalam tak pieknego faceta ze wstydzilam sie mu patrzec w twarz jego pieknosc tak mnie oniesmielala, przespalismy sie teraz mamy kurwa maj a ja potrafie lezec zwinieta w klebek i ryczec!nie widujemy sie bo on nie mieszka w moim kraju jakis tam kontakt maly mamy, on ma inne zycie, ciekawsze...a ja kurwa zdycham, nie nie zaluje bo to bylo do tej pory najpiekniejsze co mi sie w zyciu przydarzylo z jakimkolwiek facetem ale kosztuje mnie to duzo nerwow nie moge sie ogarnac a wiesz co jest najgorsze ze nikt mu juz nie dorowna nie dorasta do piet, na prozno szukam jego podobienstw w tlumie, jest przejebane zastanow sie ale i tak gdybym mogla powtorzylabym to bo kto nie ryzykuje szampana nie pije, nie wazne ze chce tylko seksu, seks to przyjemnosc dla obojga wiec jak masz silne nerwy to korzystaj z zcyia ja niestety zostalam calkowicie zrujnowana psychincznie....

Gość hutiwgwiuwh
Autorko, jeżeli chcesz cierpiec to wejdz w ten układ, bedą manipulacje, łzy, nieprzespane noce, zakochasz się, bedziesz zazdrosna a on może bedzie się spotkał z Tobą raz w tygodniu i tez z innymi dobrymi kolezankami.

Gość o matko boska czestochoska
wiesz co teraz kazdy moj weekend nie ma sensu, wstaje rano i nic mi sie nie chce, bo juz go nie spotkam i juz nigdy nie spotkam kogos tak kmompletnego i pieknego...nikt mu nie dorasta do piet niedobrze mi...

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
facet widzi ze jestes brzydka i wie że dasz sie bzyknąc bo on jest przystojny, nie badz załosna miej honor i olej kolesia