Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OOOOOOO<,,

poznałam niesamowicie przystojnego faceta ,ale chce tylko sexu - zgodzić się ?

Polecane posty

Gość o matko boska czestochoska
naprawde piekny chlopak rzadko kiedy doceni jakakolwiek kobiete, zawsze ma ich pod dostatkiem nigdy nie jest i nie bedzie sam....ale tu mowa tylko o seksie wiec jesli potrafisz a ja jestem zdania ze malo ktora potrafi rznac sie bez zobowiazan to zrob to..ja zaryzykowalam, wiedzialam ze to kwestia jednej nocy wiecej mozliwosci nie bylo nawet chociaz chcielismy to ciezko nam sie spotkac... cierpie niemilosiernie a jak cierpialam! wogole do mnie nie dociera rzeczywistosc, nie biore pod uwage ze on moze miec jakies wady, zachowuje sie jakby mnie ominela milosc mojego zycia i to pierdolone uczucie kiedy wiesz ze juz wiecej nie spotkasz takiej pieknej buziuni!

Gość o matko boska czestochoska
z brzydkoscia to nie prawda co to wogole za bzdura? jakby nie byla w jego guscie to by jej nie tknal ale faktem jest ze przy naprawde swietnym facecie mozesz stanac na glowie a on tego nie doceni bo jest przyzwyczajony do otaczajacych go hien

Gość no pewnie ze nie
taka szansa zdarza sie przynajmniej raz na 3-4 miesiące, ale rób co chcesz

Gość zależy od tego jak
ty do tego podejdziesz, jeżeli boisz się, że możesz się zauroczyć albo nawet zakochać to nie rób tego, bo tylko pozostanie cierpienie; jeżeli potrafisz oddzielić seks od uczucia to zrób to; będą niesamowite przeżycia i wspomnienia; wiem, co piszę, bo sama kiedyś spotkałam się z niesamowicie przystojnym facetem na seks... było zaj....ście, nie żałuję niczego, przeżycia trudne do opisania, minetka najlepsza w życiu, na drugi dzień zakwasy i zero łez, tylko cudowne wspomnienia... eh :)

Gość o matko boska czestochowska
kolezanko powyzej zazdroszcze ci podejscia do sprawy jak nauczyc sie robic takie rzeczy bez skrupolow, dlaczego ja tak cierpie>?

Gość prawdopodobnieMAMtak samo
poznalam takiego samego faceta jak Ty... za pierwszym razem cos probowal... za drugim tak samo... niewiele z tych jego prob wyniklo... haha tak wiec juz chyba odpuscil sobie.. :o:D nie mam pewnosci.. moze jeszcze sie odezwie? lecz ja juz sobie nim glowy nie zamierzam zawracac, bo to nie ma sensu ale Ty autorko rob jak uwazasz :) moze byc fajna przygoda, jesli Ci tego potrzeba skorzystaj;)

Gość zależy od tego jak
do o matko boska czestochowska nie wiem naprawdę jakby się tego nauczyć, to zależy od własnego podejścia; szczerze mówiąc sama sobie się dziwiłam, że jestem do tego zdolna, bo tak naprawdę jestem bardzo uczuciowa; może trochę przez to, że byłam jakiś czas po rozstaniu, brakowało mi seksu, a tu taki .... przystojniak chce mi zrobić przyjemność :) przynajmniej teraz wiem, że jest możliwy super seks bez zobowiązań, oczywiście nie z pierwszym lepszym, nie nie; facet musi czymś pociągać