Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrotka31

Mój mąż założył konto na sympatii

Polecane posty

Gość stokrotka31

Witam.Mam z mężem dwoje dzieci.Niedawno odkryłam że założył sobie konto na sympatii.Jego reakcją na to ze wiem o tym było nowe hasło aby zalogowac sie niedostepne dla mnie.Zalogowałam się tam poprzez koleżankę i odnalazłam profil mojego męża.Pisze ze jest kawalerem,szuka kobiety w wieku 19-24 lat i chodzi mu o sex.Napiszcie co o tym myślicie.Dodam że wczoraj miałam urodziny,nawet mi zyczeń nie złożył,wyszedł gdzieś wieczorem,a wrócił ok.1-szej w nocy,czuć było od niego alkohol.

Gość pssssssssssssst
Czuje oburzenie na zachowanie Twojego meza. Pewno ma siwiejace skronie i orzeszek zamiast mozgu. Moze przechodzi andropauze?

Gość pan kutaszajec
przywitalas go lodzikiem i hiszpanem? jesli nie to prawidlowo z ta sympatia :classic_cool:

"Pisze ze jest kawalerem,szuka kobiety w wieku 19-24 lat i chodzi mu o sex.Napiszcie co o tym myślicie." Jesteś taka głupia, czy po prostu nie chcesz zrozumieć tego, co powinnaś?

Gość stokrotka31
Wiem o tym że mnie zdradza,gdy powiedziałam mu że to koniec,straszy mnie że zabierze mi dzieci,znajdzie świadków którzy zrobią ze mnie szmatę przed sądem.Po prostu chce mieć i jedno i drugie.Mąż ma 28 lat.

Gość eda@
zaden sąd nie odbierze Matce dziecka

oj tam facet chce sobie znalezc kochanke :D daj mu troche wolnosci

Gość ale ja tego zaluje
ale skurwiel wspolczuje ci wez sie w garsc zadbaj o siebie i znajdz se chlopa na seks, odstresuj sie jak nie to rozwod albo porzadne zastraszenie jest jeszcze trzecia opcja, schowac dume do kieszeni, zadbac o siebie zaczac byc zadziorna nie nadskakiwac i dawac dobrze dupy a konto samo zniknie a i czwarta opcja zalozyc konto na sympatii i wysmiac jego ryja niech zejdzie na ziemie, a i piata opcja ty se zaloz konto ps co za wstyd przy rodzinie i znajomych nie trawie facetow

Gość NieMamPomysluNaNickKC!
eda@ jestes w błędzie. Sąd może zabrać dziecko matce

Gość stokrotka31
Jest to dla mnie tym bardziej ciężkie,że ojciec mojego starszego dziecka nie żyje.Długo byłam sama,az zjawił się ON.Mój syn uważa go za ojca i nie zna prawdy,gdyż miał 4 latka gdy poznałam męża.

Gość amfbrozja
nie rozumiem tego fragmentu z haslem nowym niedostepnym dla ciebie. tzn ze wczesniej logowalas sie centralnie na jego konto na sympatii? poprzez jego haslo? nie wyparl sie tego konta? nie powiedzial, ze z uprzejmosci sprawdza konto kolegi, ktory aktualnie nie ma dostepu do kompa/netu? powiedzial w ogole cos na swoja obrone?

Gość stokrotka31
Chciałam sprawdzić sobie stronę na którą dzień wcześniej weszłam i przegladałam historię.Kliknęlam na te strony na które wchodził i wszystko stało się jasne.Przy logowaniu aby uruchomić system w laptopie wprowadził swoje hasło,którego nie znam.Zalogowałam się na sympatii poprzez koleżankę,z tąd widziałam jego profil i to co tam pisał.Wszystkiego się wyparł.

Gość pan kutaszajec
takie hasla sa do odczytania w try miga :classic_cool:

Gość z kubkiem kawy
przeciez to oczywiste ze szuk nowej ...pani;znajdzie .oejdzie od ciebie i taki bedzie fnal. wiem ze to okrpne.ale niestety tacy sa faceci

Gość super gluee
widziały gały no właśnie pewnie nie widziały

Gość missulisses
ile lat jestescie razem? moze to jakis chwilowy kryzys? ale bez rozmowy ani rusz, a rozumiem, ze on jest na etapie zamkniecia w sobie itd. do kogo nalezy mieszkanie, w ktorym mieszkacie? jesli do ciebie, spakuj go moze i wywal torby za drzwi

Gość Iluu
Twój facet to jakiś idiota, myśl o zdradzie to zdrada, wyjeb go z domu niech se nie mysli ze tu życie a bufet tam. Normalny facet

Gość gruby czarny kot
kochana, zrób mu awanturę , albo jak wolisz porozmawiaj z nim o tym... ale na pewno powinnaś sie zmienić. nie dawaj mu wszystkiego czego che, tylko dlatego ze wział cię z dzieckiem. zmień sie , zadbaj o siebie, zaskocz go.częsciej wychodz, niech sie zrobi troche zazdrosny. ślubował-to niech nie szuka pizd na sympatii

Gość a proponuje
....udawac ze nie widzisz tego co sie dzieje, a po cichu zbierac dowody zdrady a potem rozwod z orzeczeniem o jego winie.

Gość taka_jedna_jedyna
zrób print screen'y jego ogłoszenia lub wydrujkuj stronę z ogłoszeniem jeśli nie wiesz jak zrobić screeny to piszę: 1. wejdź na ogłoszenie na sympatii 2. naciśnij razem klawisze: CTRL oraz PRTSC 3. otwórz program Paint 4. Naciśnij EDYCJA następnie WKLEJ 5. Zapisz lub po prostu będąc na stronie z ogłszeniem naciśnij PLIK, następnie DRUKUJ i gotowe masz dowód na zapędy do zdrady męża i bynajmniej na tej podstawie sąd nie przyzna mu opieki nad dziećmi - w końcu to niemoralne prowadzenie się radzę zrobić to szybko i w kilku kopiach, by się gad nie wymigał

Gość rozumny adwokat
taka_jedna_jedyna - to nie jest żaden dowód Każdy może założyć takie konto. Równie dobrze żona może mężowi je założyć (i wstawić jego zdjęcia, jego dane) by spreparować dowody przeciwko niemu. Trudno byłoby udowodnić że to on założył te konto. Raczej trzeba by (z jakąś przyjaciółką w tych widełkach wiekowych) zrobić prowokację.

Gość a po co
dobrym pomysłem jest prowokacja albo kilka prowokacji, podstawione koleżanki i fotki, smsy - ukąp drania!