Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda10001

chorobliwie zazdrosny mąż

Polecane posty

Gość mloda10001

Mam chorobliwie zazdrosnego męża do tego stopnia ze wymyśla mi ze go zdradzam w facetem o 20 lat starszym i że niby mnie z nim przyłapał na seksie ale to nie prawda tego faceta znam z widzenia bo to kolega mojego ojca. Już nie wiem co mam robić. Pozrywałam wszystkie kontakty i nawet nie mam komu sie wygadac. Może wy macie jakieś rady dla mnie. Mam z nim 2 córki

Gość lamella
Facet jest psychicznie zaburzony, jakiej rady się spodziewasz? to może być ciężka choroba psychiczna. Urojenia mogą być objawem alkoholizmu. Zrywanie kontaktów nic nie da - bo on jest nienormalny, nie da się niczego mu wytłumaczyć racjonalnie. Co ci można poradzić? Zwijaj manatki póki jeszcze nie zniszczył życia tobie i dzieciom.

To świadczy o tym ze on Ci doprawia rogi i mierzy swoja miarą, poszukaj u niego tych zdrad i udowodnij. Potem rozwod z jego winy, wystąp o alimenty na siebie, dzieci i pogoń dziada.

Gość o bella bella
to się nie zmieni ot tak bo on sie nie zmieni wyciągnij od niego jak najwięcej i daj kopa na pożegnanie

Gość Zinnka
Zapytaj, czy ma dowody tej niby zdrady. Ciekawe, co powie.... Sluchaj, taka zazdrosc jest patologiczna. Bardzo zle zrobilas zrywajac znajomosci. Koniecznie odnawiaj je pomalu. Nie mozna dac sie zastraszyc. Powinnas miec swoje zycie, a nie podporzadkowywac sie jego wymyslom. Jak czytam takie historie to zaraz przypomina mi sie ksiazka Grocholi...szok