Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

uwielbiam truskawki

przygotowania do ciąży

Polecane posty

Cześć, chciałabym rozpocząć przygotowania do ciąży. Planujemy zacząć starać się o dziecko tak mniej więcej za pół roku. Właśnie przeszłam na dietę żeby przed ciążą schudnąć około 5 kg. Oczywiście nie mam zamiaru się głodzić. Po prostu chcę wyrzucić z jadłospisu fast foody, słodycze i te wszystkie niezdrowe przekąski. Chcę także wzmocnić mięśnie brzucha aby później szybciej wrócić do formy po porodzie i w ogóle ćwiczyć po to żeby zadbać o dobrą kondycję jeszcze przed ciążą. Rozmawiałam już z ginekologiem na ten temat i tak za 2 m-ce zacznę brać kwas foliowy. Czy wy też się jakoś przygotowywałyście do ciąży lub planujecie takie przygotowania? Oczywiście nie mówię tu o kobietach dla których ciąża to była niespodzianka:)

Gość kolejna krowa rozpłodowa
i tak będziesz rozepchana z wiadrem między nogami i obwisłymi cyckami:o

Gość nie lubię takich ludzi........
Do: kolejna krowa rozpłodowa ty weź nie bądź taka/taki do przodu, bo nie każda kobieta po porodzie tak wygląda, zwłaszcza ta, która się do tego porządnie przygotuje. Ja myślę, że przygotowania do dobry pomysł bo bez względu na efekt to przynajmniej będzie się miało poczucie, że zrobiło się wszystko co się da a nie potem wyć i pluć sobie w brodę, że się o siebie wcześniej nie zadbało.

Gość tak nie każda tak wygląda
zawsze tak piszecie że jesteście szczuplejsze i piękniejsze po urodzeniu dziecka ale dziwne jakoś że na ulicach tego nie widać :D widać za o wieloryby z obwisłymi cyckami