Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmialek*

Największe bledy popełnanie w modzie przez facetów*

Polecane posty

Gość niesmialek*

Jakie wg. was faceci popelniaja bledy w ubiorze?

Gość taka_modnisia
zle dopasowany fason spodni, czasami to zenada, o dlugosci nie wspomne

Gość no dokładnie , za krótkie
skarpetki , białe plus sandałki -domena facetów koło 30.Spodnie dresowe opięta na sporawym brzuszku , wyciągnięta podkoszulka i wystający fałd brzucha.Hm u niektórych brak dezodorantu , zwłaszcza latem.Ale chyba nie o takie wpadki chodzi?

Gość rok 1970
zbyt krótkie nogawki spodni (choć teraz jest akurat na nie sezon, ale to tylko przy odpowiednik kroju pasuje). Zbyt obcisłe rzeczy przy grubym brzuchu. Zbyt szerokie marynarki , koszule z krótkim rękawem ala kierowca autobusu, brudne buty

Białe skarpetki, niedopasowane spodnie i te cholerne, dużo za duże bluzy, koszulki itd.

Gość moda jest dla ludzi
zakompleksionych bez wyobrażni i własnego stylu

Gość koorrwaaa
same znawczynie mody się znalazły :D 🖐️ podstarzałe stare panny, na które nawet siedzący na ławce pijak nie zwraca uwagi rozprawiają o modzie :D otwieram piwo :D 🖐️

ja ubieram sie jak menel. takie opinie slysze od ludzi. poważnie. ale czy przy okazji modnie? tego nie wiem, trzeba by się spytac jakiegoś autorytetu w tej dziedzinie, mieszkającego na peronie dworca... moda to sztuczny twór zupełnie niepotrzebny, wymyślony przez ludzi zarabiających miliardy tylko dlatego ze udało im się wmówić innym że teraz buty w kropki sa modne a w paski nie.

dobre :D to moze o polkach teraz? :) tez by tego sporo bylo ;)

dodam jeszcze że ponad 90% mężczyzn na świecie nie odróżni czy kobieta kuppiła bluzke w super modnym skepie za 500 zł czy w lumpeksie za 50🖐️ panie ubierają sie modnie nie dla facetów, bo dla facetów wystarczy obrac się ładnie i najlepiej seksownie. panie ubierają się modnie dla innych pań. faceci akurat pod tym względem sa normalniejsi

Gość Hahazordus
Cud-dziwota, akceptowalne jest chodzenie w samych getrach (panie - "legginsy"), rozciągniętych swetrach i bluzach ("oversize fashion") czy czapkach-skarpetach (te, co ubóstwiają menele). Ale za BIAŁE SKARPETKI gotowe wydrapać oczy!

a mnie np odrzuca jak widze kobiete w pilotce. cala Polska nosi pilotki - jak w Chinach, 89% kobiet wyglada jak przez kalke...zero oryginalnosci... ale sa gusta i gusciki :)

To faceci mają jakąś modę w ubieraniu się? A ja myślałem, że chodzą w spodniach, bo inaczej nie pasuje.

Gość tak sobie tłumaczcie
białoskarpetkowe eunuchy , całe życie na murku w dresie majorka polesie. Hehehehe jakiego macie wścieka jąder- jak laski na kafe o maciorstwo.Na Komunie białe skarpetki mamusia dała , to już tak przez całe życie macie .

Gość moda jest dla ludzi
SP-BGC latasz ?

Gość moda jest dla ludzi
latanie dla mnie jest bardzo istotne ,oczywiście nie mam na mysli latania jako pasazer rejsowym, czym latasz ?

Gość Sandi1991
SP-BGC a co to są pilotki?:P

jak powiem czym latam to zaraz sie sypne gdzie i jak...a to pociagnie za soba lawine milych komentarzy . moge jedynie dodac ,ze latam zawodowo a nie jako pasazer :D

moda - a Ty latasz czy skad tak istotne to latanie? pilotki - male czarne kurteczki z ekoskory :D nie wiem jak wy na nie mowicie, ale wzorowane sa pilotkach :P

Największe błędy facetów... jak dla mnie to na maksa naciągnięte w górę skarpety do krótkich spodni, elegancka koszula z rozpiętym guziczkiem i wystającymi włochami:D

osobiscie u facetow rosmieszaja mnie biale skarpetki i sandaly... a u koobiet jeansy, adidasy i plaszcze z ekoskory :D w ogole adidasy sa do biegania...

Gość moda jest dla ludzi
czuje że ściemniasz a twój nick to przypadek

czuj sobie ,co chcesz. zdaje sie ,ze nie jestem jedynym lotnikiem tutaj... wiem jak skonczyli wiec badz tak mila i uszanuj moja decyzje. nick nie jest zwiazany z miejscem wykonywania mojej pracy ,ale z czyms innym. wiec po nicku nie dojdziesz... choc na uparte cos nie cos powinno ci zaswitac. pytanie na ile Ty sama masz do czynienia z lotnictwem

Gość moda jest dla ludzi
ha ,ha , ha juz teraz wiem że latasz ale jako balast rejsowym bo nie kumasz nic

Gość turbowiec
Ja ostatnio kupiłem buty eleganckie buty za 9,99zł (coś podobnego do lakierek, ale mat). Poza tym planuję zakup jeansów za 22zł w Carrefour :classic_cool:

a ty pewnie zakumapalas ze chodzi o samolocik z 34r.? :P wiesz co mysl co chcesz- dla ciebie moge byc nawet rolnikiem z jakiejs zabitej dechami dziury. nie jestem tu po to ,zeby komukolwiek imponowac. nie czuje takiej potrzeby. ale zdradz mi co ty masz NIBY z lataniem wspolnego?

Gość moda jest dla ludzi
mam tyle wspólnego że latam ,